Goding

 
 Idag har jag varit och hälsat på den här lilla godingen..Inte klokt vad tiden går och att det redan är 2 veckor sedan han kom till världen..Idag var han mycket mer vaken..Så fin..

Hagel och åska

Från 30 graders värme till värsta åskovädret med hagel blev det idag och det höll på ett bra tag..Lät som om studsbollar föll från himlen..

Färjan

Då har jag läst ut Avdelning 73..Så spännande slut och får nu vänta tills Sofie Sarenbrants "Tiggaren" kommer ut på pocket..Under tiden får jag ge mig på de andra böckerna som ligger och väntar.."Färjan" av Mats Strandberg står näst på tur..Känner att jag hamnat i värsta läsarmoodet så nu gäller det att passa på..

Helgen är över

Denna helgen har tagit slut alldeles för snabbt, men den har varit supermysig.. Idag var vi 5 timmar i Ullared och shoppade loss, bla denna nya ljuslykta..Nu väntar ny vecka och nya möjligheter..

Morsdag

Då blev man lite uppvaktad idag..Nu är det en liten runda till Ullared på gång, har ju inte varit där sedan i Januari det är ju annars mitt andra hem..

Bebisgos och en underbar dag

 
Idag har varit en underbart trevlig dag o kväll..Sambon o svärsonen var ute och fiskade ett par timmar..Vi andra var hemma och hade bebisgos. Sen lagade gubbarna mat, de grillade för glatta livet..supergott..Mormor är varm i hjärtat detta kommer man leva på länge..Så fin han är lille gossen...

Lugn och ro

 När det är spännande och man  måste ha lugn och ro när man läser...

Min bok och jag..

Då är det äntligen ledig helg, man är inte bortskämd med två lediga helger på raken. Tur man slösade två semesterdagar på förra det var så värt det..Ligger här på balkongen med min bok, ja jag vet att jag tjatar återigen..Men läs Sofie Sarenbrants böcker om ni inte läst dem..Jag är helt beroende längtar tills "Tiggaren" kommer på pocket..Jag är ju en pocketläsare har inte läst en inbunden bok sedan barnsben..Men den som väntar på nåt gott antar jag...Från det ena till det andra..Idag när jag läste tidningen för en boende slog det mig att det i år är 25 årsedan man slutade 9:an herregud vart tog tiden vägen???

Frukost ute på framsidan

Lika underbart väder idag så det får bli frukost ute..Börjar jobba kl 14 och det är helt perfekt väder att ha en invigning  som vi ska ha idag..Idag ska vi inviga vårt utegym det blir spelning av Elvisar smörgåstårta och bubbel..Ser fram emot en trevlig eftermiddag o kväll..Blir trevligt för våra boende..

Mätt & Klippans Karaokecup

Då var man mätt igen..Gott så in i bomben..Dags att göra sig redo för att sätta sig framför tv och kolla på Klippans Karaokecup bäst på tv just nu..Har du inte sett det så är det dags. Första säsongen ligger på SVT play, detta är verkligen veckans höjdpunkt på tv..

Avdelning 73

Idag har jag läst i stort sätt hela dagen så det är nu dags för ny bok..Avdelning 73...Vad som hände med vädret har jag inte en aning om då det helt plötsligt blev höst från den ena timmen till den andra.. Jag trotsar vädret och sitter ute ändå..Dags att vända på första bladet..

Dagen får komma som den vill

Vilken underbar morgon och en ledig sådan. Trodde jag skulle vakna upp till moln idag men nu insåg man ju att SMHI haft rätt så fel, som nästan alltid iofs. Idag ska jag försöka läsa ut min min bok och förhoppningsvis hinna börja på Avdelning  73..Har blivit helt fast i Sofie Sarenbrants böcker om Emma Sköld de är riktiga bladvändare..Jag är ju som sagt bara en sommarläsare egentligen,  det funkar inte att läsa för mig höst och vinter får inte rätta feelingen liksom. Men när solen skiner och himlen är blå då är det en annan femma. Inga måsten idag så dagen får komma som den vill..

Weber

Då var kvällens middag avklarad på weber Genesis..

Då var man 41

 
Då var man ett år äldre känns dock likadant som igår så det har inte hänt något förödande.  Varit en runda i stan idag underbart väder..Johanna o Joni och Jayden ville kommit förbi men vi var redan inne i stan så vi möttes upp där inne istället..Vi gick en runda i rhododendronparken och där hade det börjat att knoppas..Sedan blev det en tur till Glassbiten för en smaskig glass..Är supernöjd över mina presenter..Nu kan jag både cykla platta håret ta ett glas vin o tända ljuslykta en härlig sommarkväll framöver..

Ghd platttång

Idag har vi haft lite kalas för gamla mormor..Bästa presenterna jag fick..Svärsonen hade god smak när det gällde gott vin till svärmor. Är så himla nöjd över min nya ghd plattång jag fick av barn barnbarn och svärson
En underbar eftermiddag med massa mys och våfflor.. De lyckliga föräldrarna fick lite de också..
 

Lördag o kryss

Dags för lite melodikryss och senare bär det av till lilla barnbarnet med familj, våfflor står på menyn..

Visning pågår

"Andra andningen" precis utläst hoppar snabbt på "Visning pågår" trotsar även vädret och sitter ute på balkongen denna fredagskväll hade varit gott om det varit lite varmare..

Mys

Hamnade hos bebis idag det var ju för väl saknat honom massor. Idag fick han träffa sin morbror för första gången..

Det är fredag

God morgon..Ja det är verkligen en god morgon trots att det regnar och är grått..Idag är en ledig dag och jag har tagit semester i helgen. Det har varit en mycket bra vecka måste jag säga så allt känns frid och fröjd. Inga direkta planer idag förutom en en runda till svärmor i eftermiddag..Sen blir det bara én myskväll med familjen..Men nu måste jag tillbaka till min bok, spännande spännande jag hoppas att under helgen hinna börja på nästa bok i serien..

Böcker och bebisgos

 
I brevlådan idag..Tyckte det var lika bra att jag kör på med Sofie Sarenbrants böcker innan jag börjar med de andra jag beställde..Har snart läst ut "Andra andningen" Det går liksom inte att sluta när man väl har börjat..Lika dant med Carin Gerhardsens Hammarbypoliser man läser nonstop..I helgen har jag tagit semester så det finns säkert lite tid för läsning men det viktigaste av allt blir att gosa med mitt underverk till barnbarn..Man börjar ju själv närma sig sin födelsedag det var ju ett tagsedan man var sådär liten om man säger så.. Vi ska fira med lite våfflor hemma hos dotter o svärson..Plus massa bebisgos..
 

Finaste presenten

Finaste presenten..

Vad snabbt dagen gick..

Jag undrar vart dagen tog vägen idag hur snabbt kan en dag gå? Efter jobbet så blev det en tur hem till de nyblivna föräldrarna som kom hem idag..Gosat med lille gossen och han fick träffa sin moster..

Måndag och trött skulle man kunna säga

God morgon..Så himla trött men ny jobbarvecka på G så det är bara att gilla läget..Känns som om jag skulle kunna sova ett x antal timmar till men det är lika bra att rycka upp sig och hoppas att man piggnar till..

Idag har jag blivit mormor

 
Idag kan jag stolt titulera mig MORMOR! Jag blev mormor innan min 41 årsdag så detta får jag se som den bästa presenten.. Jag är så glad att jag fick följa med på förlossningen och se detta underverk komma till världen..Får jag presentera mitt första barnbarn Jayden,  han föddes idag 15/5 kl 12.15 han var 52 cm lång och vägde 3300g. Inatt sov Joni och Johanna här och vid 03.30 blev jag väckt av Johanna att det var dags att åka in och vi var på förlossningen ca 04.30  kl 12.15 kom underverket till världen och vilken fantastisk kvinna till dotter jag har så duktig hon var som om hon aldrig gjort annat än att föda barn liksom allt gick så bra. Så tacksam att jag fick dela denna händelse med min svärson och dotter..Önskar dem nu all lycka på färden som  föräldrar..

Ingen sol idag

Solen lyser med sin frånvaro idag så idag får det bli en runda till tippen med lite skit..Måste även tipsa om Sofie Sarenbrants böcker så himla bra läser just nu Andra andningen och tyckte det var lika bra att beställa de två nästkommande böckerna igår så jag har på lager..Så lättlästa och man kan inte sluta läsa när man väl börjat..

kycklingfärs och plantering

Idag har vi planterat på vår baksida på jobbet med några boende. Det blev bla potatis, rädisor, lök ,blommor, dill, sallad, blåbär, smultron, vinbär  mm..Mysigt..
 
Avslutar kvällen med köttfärssås på kycklingfärs  vilket är så mycket bättre än vanlig färs..
 
 

Pocket

Idag var man inte ledsen att man slutade klockan 13.Sol en bra bok och det kunde inte bli mycket bättre..

Dotter o svärson

På väg hem från Jönköping stannade vi till hos dotter och svärson. Mindre än 2 veckor kvar till beräknad förlossning nu är hon tjock så in i bomben så nu får han allt ta och titta ut snart..

En dag i Jönköping

Haft en så himla mysig dag i Jönköping, min barndoms stad tillsammans med min svägerska. Inväntar nu min kära sambo som ska bli färdig med sitt sista kundbesök sen ska vi rulla hemåt igen..

Läslusten

Solen är framme då kommer läslusten tillbaka. Lyckan när man precis läst ut sin bok och det ligger tre nya i brevlådan...Först ut Sofie Sarenbrant "Andra andningen"

Härlig morgon

Vi är inte bortskämda med det fina vädret precis, bäst att ta tillvara på det..Jobbarhelgen har gått så himla snabbt och vi har haft det supermysigt kolla gärna in på bloggen www.sjölundabloggen.se nu laddar jag för ett kvällspass och sedan är det ledig dag i morgon. I morgon blir det en tur till Jönköping där jag ska spendera den med min svägerska och min sambo har en del kundmöten han ska på. Hoppas på en ytterligare fin dag i morgon..

Kyckling på burk

Ikväll blev det grillad  kyckling på ölburk supergott..

Frukost ute

Första frukosten intagen utomhus idag jobbhelg väntar och det känns faktiskt helt okej...

Helsingör

Igår blev det en tur till Helsingör med jobbet..Underbart väder klarblå himmel och sol..

Edvard fyren och Nimis

Idag har det varit en heldagsutflykt i det underbara vädret. Första stopp vad Edvard Perssons grav i Jonstorp, vi åkte där ifrån med toner av " Jag har bott vid en lamdsväg" "Kalle på spången" och "En liten vit kanin" Vi åkte vidare till Mölle och upp till Kullens fyr där vi klättrade runt och letade efter grottor.. Vi tog en paus och grillade korv. Sedan var det dags för Nimis, var ju där förra året och vi sa ju då att det var sista gången vi gick dit. Idag var var vi på det igen och det var faktiskt lättare denna gång..Har du aldrig varit där bered dig på ett rejält träningspass då det är brant så in i bomben..Idag var det mycket folk där så det blev stopp när man skulle börja ta sig ner i Nimis trångt som attan, och man fick trycka upp sig mot drivvedsväggarna för att släppa förbi folk. Ett par extra bilringar till på oss alla så hade det blivit totalstopp. Något jag inte förstår är hur man kan ta med sig små bebisar och hundar dit. Även höggravida kvinnor tog sig ner jag ville stoppa huvudet bland rötterna och inte kolla upp när de gick där med sina enorma magar bland alla stenar livsfarligt. Sedan blev det hemfärd då hjärtat grillade egna hamburgare och ungarna fixade hemmagjorda pommes..Supernöjd med denna fina dag...

Ledig dag och utflykt

Idag är det en ledig dag och vi ska ge oss ut på en utflykt..Underbart väder idag älskar solen..I morgon blir det en heldag med kollegor till Helsingör..

Ta vara på livet det går inte i repris

Vilken underbar dag det har varit..Solen skiner himlen är blå jag är så glad att jag lever..Jag tänker på min bror som inte ens hann fylla 43 år och hur vi människor beter oss o vad vi tycker är viktigt. Vi lever iallafall folk dör omkring oss vi har krig på jorden och livet är så fruktansvärt orättvist. Vi tänker på hur vi ser ut..Hur många bilringar vi har hur många kilon vi väger näsan är för krokig pattar är är för små och och annat skit som är så jävla ointressant. Jag är så glad att jag har de som älskar mig, min familj och min sambo, att vi har varann..Just idag är jag glad att jag lever..Jag är så fruktansvärt ledsen att min bror har lämnat jordelivet livet är orättvist . Ta den där glassen gör det där du inte borde göra och lite till llev livet..Ta vara på livet för det går inte i repris...

När tiden stannar till och man inte finns längre

Idag har jag tagit farväl av min storebror ..I juli skulle skulle han ha fyllt 43 år men tiden stannade till och helt plötsligt så fanns han bara inte längre. Jag har lagt min hand på hans panna och tagit ett sista farväl, han var så fin såg så fridfull ut som om han log. Jag vet att det bara var skalet kvar för någonstans inom mig tror jag att han sitter någonstans där uppe och lirar på sin gura..En dag kommer vi att ses igen..Vila i Frid käre Bror. Var också och besökte mormor och morfar med en bukett blommor..Tänk på att ta vara på livet för man vet aldrig när det tar slut och i morgon kan det vara försent...

1:a Maj

Vilken underbar dag det har varit så varmt och skönt..Har haft en fantastiskt trevlig dag med min sambo. Vi har varit lite här och lite där och lite till..

RSS 2.0