Nostalgi- På hög nivå

Nä Felix ta tillbaka den gamla flaskan till tomatketchupen

 
Den var mycket finare

Får man packa vad som helst i grillen?

Så var det dax att klaga igen. Denna grillen som är med på bilden är bara skit. Vad hittar man under papperslocket i grillen om inte en kapsyl. Funderar på om jag ska skriva till dom och klaga att deras anställda slänger kapsyler i kolen, tror dom kanske att det blir extra fjutt på glöden, för någon glöd blev det ju knappt. Men då kanske jag får 100 grillar tilbaka som plåster på såren . Det vill jag ju verkligen inte ha eftersom jag äntligen lugnat ner mig efter den chocken jag fick av vad jag hittade i den nyinköpta grillen på ICA!



Här är ett bevis på att jag har klämt i mig en fet  grillad korv med rostad lök


Bisexuell?



Jag respekterar att denne Tony är bisexuell och vill bidra med det till en grupp på MSN. Men jag undrar hur i helsike han har kommit in på min MSN och vill att jag ska gå med i den gruppen.? Vem är denne Tony? Är jag Bisexuell? NEJ Kommer jag bli Bisexuell? NEJ Har jag varit Bisexuell? NEJ

Om han nu vill ha en snorre och krama om ibland så borde han kanske hålla sig inom gruppen för de bisexuella tycker jag.  Finns det någon bisexuell man som läser detta så kanske du kan hjälpa denne man?

Ronald Mc Donald Loves me



ÅÅÅ min mamma har fått post till mig från självaste Ronald Mc Donald


Fattar du att detta kommer bli den bästa 34 åriga födelsedagen ever =)


Tänk om


Lördag morgon och frallor i brevlådan.
 


Tänk om det hade kunnat se ut såhär i brevlådan varje lördag istället:




Sängen bäddade sig själv och med ett enkelt litet snäpp med tumme och pekfinger fick man lägenheten att se tipp top ut.  Tvättmaskinen skötte all tvätt och spisen fixade middagen. Fattar du vad mycket tid man då hade fått över? Men då skulle det antagligen bli problem vad man skulle göra av all tiden och man hade blivit totalt förslappad? Eller???



Gosingar


Såhär fina var snuttefisarna när dom skulle på disco idag 


               
                                                                                                                                                     

Är du värd en plats i snyggklubben?


Behöver du också gå runt med en pappkasse över huvudet för att du är så snygg? Du får inte en lugn stund när du är utanför dörren för alla bara vill tala om hur snygg du är? Då är denna klubben något för dig..Denna klubben är till för dig som enligt dig själv är riktigt snygg. Även om inte andra tycker att du har en najs fejja så är du trots det nöjd som in i faen ändå.

Behöver du sova med massa gojs i fejjan för att kunna vakna upp igemte någon kan du pallra dig vidare.. Här inne ska det finnas naturliga skönheter.

Så kom igen nu alla snyggingar bli medlem NU!!

Snyggklubben

Det är sant det hon säger

Ja absolut har Caroline rätt i det hon sa till en jobbarkompis idag. Att vad vore arbetsplatsen utan henne och mig. Vilken tur att vi två finns där..Vi två, så extremt snygga männsikor. Det är vi som är ljuset på stället och våra jobbarkompisar ska vara glada att dom har oss där. Men när vi går hem slocknar ljuset.. Så blir det när solstrålarna ger sig av och det blir mörkt som fan på dom andra skiften haha.. Du har så rätt så Caroline! =)


Tröttare än tröttast

Idag har jag varit helt okontrollerat trött, som om jag skulle kunna stå och sova. Sen hände det något vid eftermiddags fikat som jag aldrig trodde skulle kunna hända mig. Sitter och snackar lite, jag känner hur ögonlocken vill falla ihop och somnar säkert till i någon hundradels sekund.. Fy vad otäckt säger jag bara jag fick resa på mig och gå ner och jobba igen.  Måste vara medecinen? Tror aldrig jag har varit såhär trött i hela mitt liv.

Jorden anropar alla idioter

Har Bofast varit hemma här och fixat tortumlaren och kylskåpet? Har dom hört av sig om tapetseringen? Neeeeeej fan så förbannad jag blir vad är det för fel på det stället? Värstinghyror ska dom ha dom jävlarna. VÄNTA BARA säger jag... På måndag går jag ner och kör samma ramsa igen. Verkar ju vara mer eller mindre utvecklingsstörda människor som jobbar där. Vad fan gör dom om dagarna? Spelar harpan på nätet med andra Bofastarbetare? Jag säger som min son säger att man ska säga till dumma människor... FUCK YOU BITCH igentligen borde jag ju som mamma säga att fy, så får man inte säga till någon, men jag är nog beredd att hålla med honom. 

Skulle hämta mina glasögon idag med, kommer in tror du dom är klara? Neeeeeej han hade ju glömt bort dom. GLÖMT BORT????? Där här är ett riktig jävla klagoinlägg idag är det för fel på folk? Mayday mayday alla jävla idioter!!!!!!

En sak som är bra iaf.....Det är att jag är mätt



Mamma




Ha ha detta var lite kul. Gick förbi byrån nyss såg att Julia hade engagerat sig med att texta mamma med topsy =) Ush bloggtorka idag. Var hos läkaren idag IGEN! Så här mycket har jag aldrig varit där under min livstid. Men vad göra? Hostar ju så jag nästan kräks.. Bläää Fick en stooooooooooooooooooooooor flaska hostmedecin från doktor eftersom det jag fick av pajasen tog slut ganska så snabbt. Blev lite tjurigt på apoteket när vi diskuterade deras hostmedecin som står i hyllan. Jag sa att den fungerar ju inte alls, och att man kunde dricka en flaska utan någon som helst verkan. Då blev hon lite småsur och sa att den hade minsann varit receptbelagd förr. Som om jag skulle bry mig jag vill ha dunderkurer som fungerar..

Cocilana etefyn




20 minuter höll jag på innan jag fick upp korken, jag hostade halvt ihjäl mig. Hur kan man konstruera en sådan kork? Förstår att barn inte ska kunna öppna, men när den t.o.m en vuxen inte klarar av det så är den riktigt inbrottssäker.. Hur ska en reumatiker få upp korken? Är väl lättare att folk tar den i analen än i oralen!


Nu jävlar is the bottom nådd

"Om du söker en plats, ditt eget paradis så finns vi nära dig..Flytta till Bofast"  Vad är det för en jävla skit reklam. Flytta förihelvete INTE till Bofast.  Vill du bo i en lägenhet som förfaller där vitvarorna dör en efter en och du inte får nytt? Där tapeterna aldrig kommer upp som man blev lovad för snart 3 årsedan.  Kolla in min tvätthög som växer till Mount Everest för var dag som går. Torktumlaren från 1800-talet är ur funktion sedan förra året  hur fan tror dom man ska få tvätten torr? Kylskåpet läcker nåt skit och varje morgon har jag en sjö på golvet. Har funderat om jag skulle testa fiskelyckan. Har jag tur så kanske det finns ett helt stim med silverfiskar under kylskåpet och det börjar nu bildas mögel i hörnen. Fixas det? NEEEEJ men hyra ska dom ha. Får se nu hur många år det tar innan dom kommer och fixar allt jag klagade på idag!

Inte nog med det så har mitt nya köksbord jag köpte i december SPRUCKIT vad är det här. Nu fan är det krig.

Det enda positiva just nu är att jag gått ner ytterligare 2kg.  Men med min otur så slutar det väl med att det blir något fel på ämnesomsättningen och jag går upp alla kg igen o blir fet som en griiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!

Bofast sucks Bofast sucks Bofast sucks Bofast sucks

  

Totally Outstanding



En stjärna är född på himlen. Denna fantastiska stjärndesignern Jessica Von Andersson presenterade sin vårkollektion i Christian Diors palats i Los Angeles. En fullsatt förväntansfull publik var förbluffade över hennes enorma tycke för stil och hennes kreationer var outstanding!

Boogie Woogie Bling Bling ,
kommer att gå långt i modebranchen
 "Bling gay magazine"

Hennes syn på outfits är ett mästerverk
  "New fashion magazine"

Ge dig till känna människa!



Jag har en stalker efter mig. En person som bor på min blogg, denna  dagen har denna personen besökt mig 889 ggr
Jag säger bara en sak: ge dig till känna människa vad vill du mig? Jag antar du tycker jag är snygg så det är därför du besöker min blogg så ofta och att du gillar mina intelligenta inlägg =)

Vem är DU???

För fjollan i dig






Det trendigaste inom fjollvärlden är denna exklusiva rock i rosa med hjärtan kardade i ull.  Den är ett måste för klädpoker VM i fjollträsk nu i september. Låt dig inspireras av denna kollektionen med tillhörande trånga tights i lätt rosa matchande färg och en kittlande fjäderboa. Pumpsen har en speciellt utvecklad sula som passar utmärkt för trötta manliga fötter. Babsan har utvecklat en sensationell handkräm som ingår vid köp av hela kollektionen. Likaså kortleken som kan hjälpa dig på din väg mot vinsten. Denna outfit från Boogie Woogie Bling Bling kommer väcka kvinnan i dig!


Tips: Beställ redan idag och var med i utlottningen av den underbara diamantringen som har ett värde av 250.000 :-

Fashion with passion

För fjollan i dig

Det är synd om en när man är riktigt förkyld

 

Buuue, känns som om huvudet ska sprängas i tusen bitar, jag nyser oavbrutet och snoret rinner utan hejd. Som tur  var hade Johanna curadon, hon var en räddare i nöden. Kommer väl hosta upp lungorna inatt. Inatt vaknade jag 01.30 och hostade flera timmar och jag trodde slutet var nära. Så om jag inte återkommer i morgon.. farväl alla vänner och alla dom jag känner..

Såhär ser det ut på min diskbänk just nu, har inte haft något vatten för det har varit vattenläcka någonstans. Blir ju lagom kul att ta hand om all skit i morgon. Jag HATAR att ha grejer på diskbänken o disk i diskhon.



GONATT

Inför Beach 2009


Denna söta frottérocken med tillhörande cyklop till både dig och en vän finns nu hos Panos inför beach 2009. Den är mjuk mot huden och har sömmar i var arm.
Kombinera med lösbröst från Nina Ricchilione för en mer framhävande byst i bikinin från Pierre Lemionti. En gul badanka som blir den perfekta associaren till denna outfit ingår vid ett köp över 14.000:-


Tips: Personlig mall för vaxning av bikinilinjen finns nu hos Pierre Lemionti. Boka tid för personlig utprovning och rådgivning

På en ytlig nivå



Vill du ha lika snygg bak som jag har? Ja då ska du shoppa på Gekås visst ger jag fantastisk inspiration till dig som är så mode medveten? Dessa inköptes för 129 :- och har hållt i flera år. Här ger jag dig tips och trix på en ytlig nivå, som passar både lyx och budget.

Dagens bantningstips som får dig att känna dig glamourös och fantastisk

1 grönt äpple och 3 plommon om dagen
 som får det att skrika om magen




Andra har det andra inte - i en garderob nära dig



Jag är så förbannat trött på alla dessa modebloggar, samma skit i alla, ungefär så här: Jag avgudar Chanels snygga strumpbyxor som är svindyra till det paljettkofta La Redoute 5999:- på rea tyyyyyyp. Dolce & Gabbana får mig att överskrida krediten och nu kan jag endast handla kläder för 15000 kr per månad., shit alltså inte klokt alltså tyyyyp. Jag bara älskar att se folk på catwalks och önska att alla plagg fanns i min egna garderob. Sen är jag skofetischist föredrar skor från Leopoldo Giordano inte en chans att jag skulle komma på tanken att köpa ett par skor under 700 dollar, vad tror ni om mig igentligen.? Tyyyyp avslutar alltid min shopping på någon lyxig restaurang där jag låter min manikyr torka och där jag ska prova om min nyinköpta exklusiva parfym  kan få männen på fall med mitt så fashionabla jag. Nej fy faaaan kolla istället in min outfit för en lyckad kväll på stan..

Ät inte snö som blivit gul



Fy vad äckligt när det kissas överallt. Det är någon som springer runt min tomt och skvätter överallt. Vem är det som pinkar revir? Du hundägare dra din dog lite mer åt vänster när du går förbi hos mig tack! Du måste få din hund att knipa ihop tills de kommer till skogen. Finns säkert någon knipövnings kurs för hundar. Inte speciellt trevligt när barnen ska leka i snön bland allt äckligt piss! Tänk om vi människor skulle pinka där vi går och står. Det hade blivit urin så det heter duga!!!!

Underbar & älskad av alla



Förstår ni hur jag har det bland alla dessa fans? Inte nog med att dom inte låter min bil vara ifred dom vill att det ska komma inlägg stup i kvarten.  Jag fick ingen matro idag när jag var ute och åt. Fansen stod och slickade på fönstret för att dom ville ha en ett smakprov av den delikata salladen som ska forma min kropp till några storlekar mindre. Det bankades och skreks att bloggen måste få inlägg NUUUU!



Jag måste be alla mina fans att låta mig gå fritt här i byn. Som du ser går jag runt med min blogg i tryggt förvar. Man vet inte när ett fan står och lurar bakom knuten.



Jag fick  av en slump tag i barnet till mitt allra största fan när jag skulle på hemfärd. Jag tvingade ut henne till att avlägsna snön på min bil. Jag vill ju inte förfrysa mina fingrar som även i framtiden ska kunna underhålla mina fans i denna otroligt fantastiska blogg!


Är han inte bög?




Enligt en notis i en kvällstidning läste jag att SAAB är en bög bil, vad händer om Saab går samman med OPEL? Om nu OPEL kanske är en hetrobil så blir det ju en salig blandning på det hela, får kanske döpa om sig till hetrogaymobil?  Det sägs att den typiske bögen gillar design. Men när jag nyss pratade med en livs levande bög så var han inte intresserad av design överhuvudtaget.  Han klär sig heller inte i klänningar och kör inte SAAB. då drar jag slutsatsen:
Att han inte är bög????

Vädjan till Jane Hellen Mood



Min värld rasar samman, jag hittar gråa hår. Jag vädjar om att ni skänker mig en livslång förbrukning av svart hårfärg då nu endast eran produkt täcker silver stråna HJÄLP!




katastrofal katastrof



Ja det blev det  på jobbet igår när jag upptäckte en finne mitt i fejjan. En finnne minns jag inte när jag hade sist .Idag  är den säkert lika stor som en melon. Det är katastrofal katastrof...


Hur fan kör folk igentligen?



Denna fartdåren körde om mig fast han såg att bommarna var nere för tåget. Han visste ju han inte kom längre än framför mig, varför denna brådska? Fartdårar borde bli tvångssatta i lådbilar med ett nytt drivmedel som består av att dom måste pissa i tanken. På så sätt kommer dom känna harmoni i sin körning och hålla en lägre fart. Dom måste stanna lite då och då när tanken måste fyllas för att lådbilen ska rulla vidare. Hur det nu ska lösas med kvinnliga fartdårar får bli en senare fråga, männen har ju nu fördel med att dom kan dra ut sin snabel..

När man kom hem så hade grannen skottat en liten gång mellan våra ingångar, måste ju vara för att grannen gillar sin oerhört trevliga granne :) Tack för att du skottade min ingång med.. Man ska ha pli på sina grannar :)


Innan alarmet

Helt sjukt, har för mig att alarmet ringt och jag springer upp o klär på mig. när jag är klar kollar jag på klockan...Vad är den om inte 03.30.  Blääääääääää jag tyckte väl att jag var lite ovanligt trött, två timmar innan jag brukar gå upp lixom.  Men ändå får jag för mig att jag försovit mig.  He he det får mig att komma och tänka på när jag rusar upp för några årsedan och ska köra iväg och kommer på att det faktiskt är LÖRDAG :) Detta blir en låång dag!

Nu ska vi snacka bajs


Så superglad jag blev idag då :) Fick en fin present som Julia sytt åt mig.. Jag hatar katter men denna kan jag ju inte mer än tycka om. Skönt med fredag i morgon, huh.. man blir förslappad av att bara jobba 4 dar nu. Städar denna veckan för städerskan är ledig. Aldrig i livet jag skulle tänka mig ett heltidsjobb som städerska, det finns många grisar små kan man ju säga på ett företag. Putsade fönster idag i brist på annat med. Än så länge har det ju inte varit något bajs i toaletterna, då vetesjutton om jag inte letat upp den skyldige. När odörena sprider sig på dassen då sprejar jag en halv flaska luktfräsh ha ha. Hur äckligt är det inte att gå in på en toalett och det luktar bajs? Bläää, borde finnas speciella varningstrianglar man sätta upp på dörren "varning, här luktar det inte hallon" Hur många gånger har man inte vänt på klacken när man ska gå på dass för det stinker.. Man kollar snabbt bakom sig så ingen ser man byter toa. Skulle det komma någon så tror den ju garanterat att det är en själv som förpestat dasset. Som när jag städade en toa vad gör en mupp? Stänger in sej och lägger en världens kabel säkert och jag var ju tvungen och städa klart dasset sen, jag skrek efter en klädnypa men det var tyvärr ingen som hade någon. Tror fan han stank som sitter och käkar kidneybönor varenda jävla dag. Jag beundrar verkligen dom som vill städa. Nej fyyyy slutsnackat, nu mår jag illa!

  

Jag är så fascinerad



Som pricken över i:et satt skottet när Julia sköt en tia idag (Lucky Luke släng dig i väggen) när hon var på luftgevärsskytte med fritids. Kul dom hittar på lite aktiviteter. Är ju inte alla som kan vara hemma på sportlovet!

Sen kolla in vad min duktiga syrra har gjort, helt fantastiskt vad duktig hon är. Allt är handgjort och det ser så äkta ut. Passar till dockåp. Förstår inte hur hon kan göra allt så perfekt och så smått.

Besök hennes sidor:
Jennies blogg
Jennies miniatyrer

 
Nu blev jag ju snaskigt sugen på snask :)

Onanist javisst!

Ibland blir man ju bara för rädd vad för slags folk som går lösa på gatorna där ute. En 30-årig man gick in i tygaffären men inte för att handla. Hotade kvinnan i affären till livet och tvingade henne ligga kvar på golvet medans han onanerade. Kvinnan skulle ligga kvar på golvet och kolla på . Efteråt torkade han av sig på en grytlapp..Vad fan är det med folk? Hur kommer man ens på idén? Man kan ju undra hur sjuka läggningar har folk igentligen? Vad hade man gjort om man hamnat i samma situation?  Vilken fruktansvärd förnedran. Nu vet jag ju inte om han hade något vapen. Eller om han nu bara var beväpnad med det enda han förmodligen tänker med.. sin balle.  Om inte så skulle hon ju ha hämtat den vassaste nålen hon kunde hittat och stuckt den i hans förbannade drule. Sen tror jag inte den hade ställt sig upp på ett bra tag. En sån idiot borde man ju tvångsskära ballen av likaså våldtäksmän och pedofiler.  Fy fan vilket folk skaffa en mörk bunker och släng ner allt jävla skit och lås igen för all framtid. Nu tänker du väl förmodligen skriva att dessa är sjuka och att dom inte ska låsas in dom behöver vård.. Vård? Tänk dig själv om mord våldtäkt eller pedofili skulle hända någon i din närhet. Jag kan ju bara tala för mig själv. Skulle någonting hända min familj hade jag om jag hade chansen plågat ihjäl fanskapet och låtit den gå en plågsam död till mötes. Sen hade jag gladeligen tagit mitt straff..
Världen är sjuk!!!!!!!!!


Är det meningen man ska frysa röven av sig?


-15 utanför bilen

Man borde skaffa sig en bärbar rövvärmare, som kan hålla en varm tills man går från dörren till bilen. Fy för satan så kallt det var i morse. Jag ville inte gå upp, jag ville burra ner min fejja i kudden och somna om igen. Men jag måste ju gå upp, skrapa rutan och få barn till fritids. Innan dess måste jag hinna med  minst två koppar kaffe, snabb kolla datorn så inte abstinensen blir allt för outhärdlig innan man kommer hem. Sätter mig i bilen och måste köra 2.5 mil. Får upp värmen men vad händer när ytterligare passagerare ska hoppa in i bilen?  Jo det blir kallt som röven IGEN! På tal om rövar när det ändå är så rövigt i detta inlägg så är det nog ganska så synd om en arbetskamrat som fick åka hem idag för han hade fått en böld i... Ja just det RÖVA och kunde knappt gå. Berättar man sånt lixom? Varför inte bara säga man har ont i låret eller i någon annan kroppsdel ha ha! Ja ja, jag vet man ska vara ärlig, men han kunde ju tänja lite på sanningen bara.  Det här lär han nog få höra ett tag framöver då arbetsplatsen beter sig som ett dagis ibland =)

Är jag obotligt sjuk? ( Ja, mer än vanligt alltså)



Doktorn säger att jag lider av kronisk urtikaria som ger sig tillkänna genom stress. Det känns som om jag bränns upp innifrån av en kolloni av brännässlor. Ger utslag som nässelblaffor stora som handflator på bröstet och uppåt på halsen och kliar så in i bomben. Kommer när man minst anar det och går bort efter en stund och så kan det hålla på flera gånger om dagen. Tillståndet är inte orsakat av allergi utan är en autoimmun reaktion för att egna immunförsvaret angriper kroppens egen vävnad. Nu ska jag knapra antihistamintabletter och jag hoppas dessa har bättre verkan för dom andra funkade inte alls. Kan förväntas vara besvärsfri inom ett år. Phu.. Jag är nog inte obotligt sjuk ändå ..



 
Följ min blogg med bloglovin

Hjälp polisen tar mig?



Gick rundan med grannejävlen och Annelie innan. Dom andra latrövarna som skulle följt med ligger säkert fortfarande och snarkar kudde.  Blåste kallt men lika bra att börja motionera fläsket.  Sen tror jag halva hallands poliskår hade invaderat centrum



Dom stod på båda sidor och jag såg min chans till en vild biljakt . Jag tvärnitade vevade ner rutan och skrek polis potatisgris ta mig om ni kan. Här har ni en Renault som  är gjord av  fyra skruvar och en bult. Jag gjorde mig redo för en jakt på storgatan och pulsen steg över några 180 ungefär. Dom bara skakade på huvudet fuckade finger och bad mig att dra vidare då någon biljakt inte var att tänka på för lunchrasten var inte över.

Big Size brallor





Tänkte jag skulle kolla skillnaden på mina nuvarande byxor och dom gamla. Lite skillnad måste jag ju säga. Äntligen lider helgen mot sitt slut, det är då jag blir så sugen på allt. Jag vill proppa munnen full med allt som är gott. Borde igentligen har gått en promenix, men jag är helt enkelt för lat för det, så det får bli i morgon. Hämtade kidsen nyss och dom klarade en hel natt utan mamsen det var ju positivt och dom hade haft jätte roligt på lägret =) Idag kör jag på gröt bara jag orkar inte ens laga någon middag. Vad orkar man igentligen?

Den där hjärtandagen



Varit hos syrran i dag & hon har plockat mina ögonbryn, hon blir lika arg varje gång jag kommer och vill ha hjälp för hon tycker dom ser ut som snårskog :) Hon fattar inte alls varför jag inte drar ut dom när dom växer ut.  Nej jag orkar inte så enkelt är det, varför göra det själv när hon är bättre på det? :) Lämnade vid kl 15 kidsen i församlingshemmet det är läger tills imorgon. Får se om det ringer här ikväll och dom vill hem igen. Inte alltid lätt att sova borta för de små liven. Ser på melodifestivalen och har redan tjuvlyssnat lite på låtarna i förmiddags. Lili & sussi var helt ok likaså, Måns och  H.E.A.T. Cookies n Beans får mig att tänka på Dolly Partons enorma pattar, fråga mig inte varför.. Petra Mede kan ju dra något gammalt över sig för hon är hemsk & tillgjord inte det minsta rolig heller, när ska man skratta?.
 Hon måste ju ha fruktansvärt ont i käften efter sändningen för hon grimatiserar ju med den som om en fiskmås skulle kunna flyga in och vända

Lunarstorm



2:a November 2000 blev jag medlem på lunarstorm. Hemska tanke att man har den kvar efter så många år =) Hade trillat in ett mail i boxen från en Lindis som fick mig till ett gott skratt :)

hejsan :)

hur är läget? jag jobbar som fotograf och ska fylla ut min fortfolio lite och undrar om du är intreserad av att ställa upp som modell? söker äldre modeller
har du msn kan vi prata mer om det om du är intresserad?

hör gärna av dej

//Lindis

Helt makalöst

Hur svårt ska det vara att röra foten i cirklar i klockans riktning (alltså åt höger) samtidigt som man ritar siffran 6 med ett finger i luften?. Hur du än bär dig åt så ändra foten riktning åt andra hållet, (vänster) vad är det som händer? =) Kan inte hjärnan koppla ordentligt???

Fredagen den 13:e



Jag tror på oturen! Idag när jag kom till jobbet och skulle ställa in min matlåda i kylskåpet tappar jag hela matlådan i golvet, jag kände mig som om man ser en film i slowmotion du vet. jag slänger mig fram för att försöka få tag i matlådan innan den trillar i golvet. Men lite tur i oturen var det för att matlådan höll sig stängd. Sen när jag står och kör Autotec Lidlock, vad gör jag? Jooo kör bandet utan att titta bakåt och kör då ner ett lock på golvet. Hmm sen dess har det varit lugnt. Jag förstår varför jag aldrig går på A brunnar, skulle säkert hända en katastrof om jag gjorde det. Har suttit fast i mitt minne sedan barnsben och kommer nog förföja mig livet ut. Men när jag kommit till åren får jag köra runtom med rullatorn.

Sen tror jag mina önskningar om Annika Lantz slagit in och någon hört min bön. Jag önskade ju förra fredagen att loppor skulle attackera hennes stämband. Jag lovar jag har inte utövat woodoo.. Men om det skulle hålla henne ifrån radiostationen på fredagar skulle jag göra ett tappert försök, var så säker. Nej idag var det en fröjd för öronen och slippa höra käften glappa, hon hade fått halsfluss. Ser hellre att Lantz i p4 byts ut mot
Trans i P4 Hade säkert gjort större suceé

Så äntligen fredag igen, käkat tunnbödsrulle geggade ihop lite isbergssallad, rödlök, vitlök, creme fraiche och tonfisk.  Helst hade jag velat ha godis och en påse ostbågar. Men det är ett minne blott tyvärr. Trist man är sugen på allt bara för man inte ska äta det. Ska väga mig om en vecka så bara banta på och se glad ut.


Dorathy Justin yac



Dessa förbannade kedje och tiggarbrev blir man ju bara så trött på. Fw:VB  Skicka vidare till 1022 vänner inom 10 min annars kommer näshåren krulla sig upp till öronsnibbarna, du kommer bli trampad av en gris i prickig bikini du  kommer förlora  hela din lön till en magdansös i Korea.. Fattar inte varför folk skickar vidare denna skiten.  Tar ju upp halva mailboxen. Så ska vi inte tala om alla miljoner tiggarbrev som kommer , det senaste kom från  Dorathy Justin Yac en 24 årig kvinna från Sudan som sitter i tårar pga av att hennes far och mor omkom i en flygkrasch fredagen den 2:a maj 2008. Hennes farbror sålde faderns alla tillhörigheter och efterlämnade inget till henne. Men sen serru hittade hon en portfölj där fadern talade om att det fanns pengar på en bank till henne. Oooooooops men enl banken fanns det strikta instruktioner att hon först kommer åt pengarna om hon kan föra ut dom utomlands och gifter sig. Undra vad pappsen tänkte på igentligen? Nu vill hon ragga en god man som kan hjälpa henne att investera pengarna, hennes mail får inte komma ut  då jag antar mailet är sänt en miljard varv runt jorden. Hon är rädd att hennes farbror ska ta pengarna och döda henne.. Jag blir trött som fan på skiten, det finns säkert nån idiot där ute i cyberrymden som kan ge henne sitt kontonummer så hon får ett lyckligt liv och du ett länsat bankkonto. Så snälla är du tät som fan hjälp alla dess tiggare så det blir ett slut på skiten....

UTROTA KEDJE OCH TIGGARBREVEN
DET STÖR

Det är riktig kärlek det

 
Alla hjärtans dag inom kort, vad gör man om man inte hjärtar någon då? Borde det inte införas en en dag som "alla singlars dag "också? Affärerna tjänar kosing och folk köper blommor som vissnar, choklad så folk går upp i vikt. Spetrosor som kliar ja man kan nog rabbla upp hur mycket som helst. Nej ush för Alla Hjärtans dag. Har aldrig förstått mig på denna firardag. Ska väl inte bara hjärta en gång om året eller? Tacka vet jag en för tidig alla hjärtansdag present från min dotter som jag vet hon lagt ner hela sin själ i, de är kärlek det :)

Jag behöver något jag inte kan få


Långasand -08-

Trött man är på snön och halkan. Vill ha sol värme och bruna ben. Grönt gräs blå himmel och ha en heldag på stranden. Det känns som om sommaren är flera ljusår bort. Man är trött och hängig, man skulle frysa pitten av sig om man nu hade haft en. Jag vill gå på pick nick med kidsen istället för att ta hand om deras dyngsura ytterkläder efter en dag i skolan. Jag vill äta glass i solen och flyta på fläsket i havet.  Vart är sommaren när man mest behöver den?


Syrrans Jossan- 08-


Jag hamnade på dårhuset




Har varit hos läkaren och hos distriktssköterskan idag och jag är så jäkla bra jag har gått ner 2.4 kg på knappt en vecka. Sen hamnade jag på dårhuset när jag skulle sätta mig i väntrummet. Där sitter det tre skitstöriga ungar och spelar fia med knuff. Högljudda så in i helvete och bara skrek på sitt språk. den ena ungen sitter och vippar på stolen så det bara smäller i golvet så håller hon på ungefär 5 min. Trillar sen lipar, sätter sig igen på stolen och vippar så det smäller lika dant. Det skriks, gapas och slängs saker. Sen hoppar den andra ungen på den förbannade träelefanten som står där. När hon gungar på den lät det som värsta jordbävningen. Allt ligger huller om buller är och man undrar vart föräldrarna är till dessa barn? Dom gamla i väntrummet fick nästan hålla för öronen av ljudnivån. Sen ser jag vem föräldern är, vad säger pappan till ungarna? INGENTING han står med ryggen emot och låtsas som om barnen inte är hans ungefär han bara står och stirrar rakt fram. Fastän han garanterat hörde alla som klagade på ungarna. När han fått det han väntat på säger han till ungarna klä på sig och dom lämnar väntrummet i värsta kaosen. Fy bedrövlig hyfs!



Glida på en reekmacka det är grymt safe



Jojjomensan som den Ståååckholmare hon är Cicci pompisen fixade hon fett kontrakt åt oss någonstans på stureplan och vi hamnade i topmodellernas värld och på första sidorna i Vouge. Vi levde på sallandblad och kikärtor, men tyckte att livet i rampljuset började bli trist och vi blev mer och mer sugna på en fet hamburgare från Mackedonken. Med milljarder i bagaget  flydde vi kosan mot det enda vi tyckte var kul i livet och det  var att glida runt med "Paddan" i Göteborg en varm sommardag!

Stulen tid



My god säger jag bara. Tänkte att eftersom jag är ledig idag ska jag fixa lite tider å så. Ringer vårdcentralen. Jag har tre samtal att ringa till olika ställen:


"det är fortfarande upptaget men dröj kvar i telefonen så besvarar vi ditt samtal så fort vi kan"

Jag väntar

"det är fortfarande upptaget men dröj kvar i telefonen så besvarar vi ditt samtal så fort vi kan"

dammsuger, torkar golvet i köket

"det är fortfarande upptaget men dröj kvar i telefonen så besvarar vi ditt samtal så fort vi kan"

Golvet har torkat

"det är fortfarande upptaget men dröj kvar i telefonen så besvarar vi ditt samtal så fort vi kan"

Hänger upp en tvätt

"det är fortfarande upptaget men dröj kvar i telefonen så besvarar vi ditt samtal så fort vi kan"

Fortsätter och tar hallgolvet

"det är fortfarande upptaget men dröj kvar i telefonen så besvarar vi ditt samtal så fort vi kan"

Skurar toaletten

"det är fortfarande upptaget men dröj kvar i telefonen så besvarar vi ditt samtal så fort vi kan"

Byter sängkläder i kidzens rum

"det är fortfarande upptaget men dröj kvar i telefonen så besvarar vi ditt samtal så fort vi kan"

Tar golvet i storarummet

Hur lång tid tog det inte innan man hade fått ringa klart sina samtal. Och när dom väl svarar har man ju glömt bort vilket ärende man hade när man skulle ringa till tre ställen och man minns inte vilket ställe man ringt till. Vafan är hela jävla Hylte sjuka på samma gång?  Men fick ju en hel del gjort mellan telefonsamtalen och jag är glad att jag VÄLDIGT VÄLDIGT sällan behöver belasta svenska sjukvården


Allt är läskigare i mörkret

Stängde av tv:n och skulle gå och lägga mig när jag kikade ut genom fönstret, satte nästan hjärtat i halsgropen då jag trodde det stod en gubbe med hatt och kappa på sig utanför. Naturligtvis var det bara en jacka och Johannas ridhjälm som speglades i rutan. Ush så barnslig man är när man sett på skräckisar. Men jag sprang in i sovrummet har kollat under sängen och i garderoberna men måste erkänna att allt blir mycket läskigare i mörkret.





Grannejävlen

 


Här är blomman som jag planterade idag, fick den av grannen igår. Jo han är snäll ibland minsann när han inte spelar så hela huset skakar. Nej han ska veta hut och ha respekt den lilla luffen. Men jag blev visst avslöjad igår när jag hade varit och stulit hans lilla skyffel för att skotta snö, han såg ju spåren i snön som ledde rakt mot det bestämda målet.

Såhär såg det ut i morse när jag vaknade



Have no fear

Så blev det två filmer till antar jag kommer ha mardrömmar inatt, kollade på Saw 5 och Midnight movie. Förstår inte att jag envisas med att se alla saw filmer, sjukt äckliga  Men när det kommer en ny måste man ju fortsätta. Midnight movie var också också okej, lite skum sådär. Ska erkänna jag sprang från köket in till soffan, fick såndär konstig känsla att någon var bakom mig haha. Supertöntigt jag vet det är ju bara film. =) Men så sitter man ändå här i mörkret och skiter nästan knäck i spiral pga dessa filmer.



 

Filmdag

   


Har kollat på filmen Outlander som handlade en heting vid namn Kainan som kraschlandade på jorden från rymden 709 år efter kristus i Norge. Ganska hyfsad film ändå fastän jag inte är så speciellt förtjust i äventyrs filmer som denna som dessutan var lite av sci fi. Lite töntig var ju också med odjuret som följde med till jorden. Och hela filmen går ju ut på jakten efter det monsterliknande djuret. I början av filmen kunde man nästan förutse Freja och Kainans öde..

Nej nu en tallrik



och en film till :)


Rise and shine



Tar ingen brådska idag. Tog frukost på sängen och kollade klart på Body of Lies med Leonardo Di Caprio som spelar Roger Ferris som är CIA:s utsände man som ska hålla koll på den ledare som står bakom alla terroristattacker världen över. Samtidigt följs han av CIA-chefen Ed Hoffman (Russel Crove, som påminde lite om  Persbrant tycker jag, se bild) via satellit tusentals mil därifrån. När han närmar sig målet är ju frågan vem man ska lita på för att fortsättningsvis ha livet i behåll. Helt ok film och riktigt spännande på vissa ställen. Idag får latmasken i mig styra dagen, så nu blir det en film till!

 

Tänk om det är mig alla letar efter?



När man kikar runt lite, blir man nästan lite full i skratt på människorna som skriver sina kommentarer undra om dessa raggningsreplikerna funkar?  Folk som sitter framför datorn och ärligt tror att dom ska finna den rätta någonstans där ute i cyberrymden. Dom betalar en massa för att finnas på ett ställe som lever på deras jakt på kärlek. Månad efter månad hundralappar efter hundralappar. Dyker dom någonsin upp, dom rätta menar jag? Jag tror att alla prinsar är upptagna iaf o resten är fulla med skit, eller har jag fel?

För jössenamn

Det var nästan som om jag ville krypa in under bordet när Caroline Af Ugglas började vifta med armarna som om hon omsvärmad av en massa bålgetingar. Det var det värsta jag har hört, så fruktansvärt pinsamt. Vad tänker dom på när dom väljer ut vissa låtar. Måste vara en döv dynghög som valt ut hennes låt snälla snälla snälla, tänk om hon skulle vinna hela skiten (vilket knappast är troligt) Att skicka iväg henne hade fått mig att skämmas för att vara svensk..Bläää

Lat ungdom



Varför lägger man in en tom cola flaska i kylskåpet? Kommer den ta sig därifån själv? SVAR: NEJ
Boven i dramat


Nöden har ingen lag fick bli lite popcorn till Melodifestivalen


Och så gökade uret



.....På andra sidan luren när jag pratade med Ciccipompisen innan =)
inte gjort ett skit idag  förutom att kollat på nästan alla program på tv4 Guld och det är redan snart kvällen. Idag är det en sån där "sugen på dag" Det är ju det värsta när man är hemma då blir man ju sugen på allt. Jag som inte varit direkt sugen på godis på ett bra tag, men nuuu hjääälp! Här sitter jag o gnager på en morot. Får häva i mig e flaska loka så lär man ju vara så lagom sugen sen. Har gjort grönsakssoppa  till morgondagen. Jo minsann, jag är duktig jag.  Sen så känns nu inte dom lediga måndagarna så hemska, såg nu att "Herrskap och tjänstefolk " börjar då, me like =)

Kollade på The Grudge 3 igår samma skit som dom andra, att man aldrig lär sig. Nog för att det sprätte till i kroppen lite då och då men det är ju nästintill samma handling.


Buuurp



Fy, blev så mätt att jag var tvungen att lägga mig på sofflocket en stund. Nu till denna personen som stör mig så in i helvete.. Annika Lantz i p4 Vilken fruktansvärd människa. Finns det någon som kan lyssna på henne? Andas hon överhuvudtaget? Hon låter ju inte en enda människa få en syl i vädret. Hon är HEMSK skrattar åt sig själv hela tiden.. Men hallå...jag undrar vad som är roligt. Hemska människa hoppas du kommer få loppor på stämbanden så du får hålla käften!

Fredag är dagen jag gillar bäst

Så var det helg igen attans vad skönt :)  Har inte tid med bloggandet just håller på att fixa lite mat: Grillade grönsaker hemma gjorda potatisklyftor och kyckling. Men om du återkommer om en stund så ska jag berätta att jag bara AVSKYR en viss person, denna personen stör mig så in i helvete. Så är du nyfiken come back!

Vad göra en måndag?





Snö och förbannade snö, nu räcker det. Är trött och har så satans ont i huvudet. Första jobbardagen denna veckan och man är redan trött. Hade möte idag, vi ska nu gå ner till 4 dagarsvecka och vara lediga på måndagar med betalning. Med början nu på måndag, gott mos faktiskt. Kan det lösas på detta sättet istället för att säga upp en massa folk så är det ju kanon. Men vad ska man nu göra på måndagarna? Tur Annelie och Harry kom på den geniala idén att vi skulle börja gå ut och gå :) Bättre att vi rör på fläsket än att bli soffligare...Man är ju inte bortskämd med lediga vardagar precis.
Sen var det lika bra att börja på bantningen idag IGEN men känns inte som några problem när jag har ett mål i sikte :)

Kd politikern en riktig gris

Kd politikern i Hylte Tom Barkström har en ytterst liten hjärna och dålig insikt i en "vanlig människas liv"  Då han menar att alla ska ha råd med att skicka med matsäck en dag i veckan till skolan till utedagar. Han kanske inte har funderat på att det kanske finns dom som är ensamstående med flera barn och alla ska ha matsäck med sig.

Som svar till en mamma skriver han: Har du knapp ekonomi får du prioritera om dina utgifter och dra in på något annat. Sluta med godis, läsk, chips, veckotidningar, bil eller cigaretter eller vad du nu lägger dina pengar på.

Till en annan förälder skriver han: Du måste ha ett mycket ansträngande liv eftersom du inte orkar med att bre tre mackor och fixa en termos o´Boy."

Det bästa i detta fallet borde ju vara att man skickar hem alla Hyltes ungar till Tom Barkström när dom ska ha utedagar. Så kan han röra ihop oboy och bre ostmackor, det har väl den människan råd med. Sitter väl och knager på oxfilé på helgerna när han inte sitter på sin röv och kommer med spydiga kommentarer. Kan tänka mig att om man halverar hans lön så skulle varenda unge i Hylte få tillgång till matsäck i flera år framöver.

Jag är så galet glad

Äntligen säger jag bara.. Har varit på Varbergs sjukhus hade tid där idag på kirurgmottagningen, för min hängbuk jag fått efter viktnedgången (ja den hänger fast det syns ju inte under kläderna) Jag trodde jag skulle få sitta och gråta nån timme pga av min mage. Men det tog 5 min då läkaren konstaterade att magen skulle väck. Fy vad illa jag mådde när han satt o tog i magen som bara lixom hänger där. Plus att det satt en kille till och kollade på. Men dom har nog sett många hängbukar i sina dar.. Men eftersom man endast kan göra denna operationen en gång så måste det bli ett perfekt resultat och jag måste gå ner några kilo. Han berättade hur dom gör och att man fixar ny navel och grejer om jag fattade rätt. Nu ska jag kämpa och kämpa dom här kilona. Sen när jag började närma mej vikten han ville jag skulle ha, skulle jag ringa kirurgen och dom skulle ta in mig direkt. ÄNTLIGEN bara vetskapen om att jag kommer få bort den här äckliga magen gör mig så LYCKLIG ( Cicci pompisen, du förstår vad jag menar) Sen den som känner mig vet ju att jag för det mesta alltid har kameran i högsta hugg. Man vet aldrig när det dyker upp ett tillfälle då man behöver en kamera. Går förbi en soffa på sjukhuset. Vad ser jag om inte Jehovas tidningar vakttornet utslängda därpå. Jag bara måste ju sätta på telefonen och fotografera =)


Ungdomen av idag




Läste i Aftonbladet om våldet mot lärarna. Vad är det med ungdomen av idag? En kille hade klippt av sin lärares 42 cm långa fläta som hon hade sparat på i större delen av sitt liv. Efter ett vad bland klasskamraterna att han skulle få mellan 2-3000 om han klippte av flätan, samtidigt som en annan snorunge filmade det hela. Vart är världen på väg? Ungdomarna är ju inte kloka nu förtiden. Är skolan någon jävla lekskola? Jag har varit med mind dotter en vecka i skolan när hon gick i 8:an. Fy fan säger jag bara, det var det värsta jag varit med om. Efter en dag hade jag så fruktansvärt ont i huvudet och då hade jag ju ytterligare 4 dagar kvar. Eleverna har ingen som helst respekt för sina lärare som i sin tur inte kan göra mycket mer än att säga till eleverna för allt annat är förbjudet. En elev sitter o sms:ar en annan lyssnar på mp3 mitt under lektionen och sjunger samtidigt för att överrösta låten. Nån skriker könsord och det låter som en hel jävla hönsgård.Sen sitter där några enstaka som verkligen försöker komma någonstans på lektionerna. Vem tänker på dom när resten av apungarna stör varenda lektion? Där framme står det en lärare som ser helt lam ut. Jag frågade: får det verkligen gå till såhär? Jag vet inte vad jag ska göra säger hon. Jag reser mej upp och säger, jag vet vad jag ska göra iaf och det är att ta min dotter härifrån. Säger också till eleverna att om jag hade varit deras lärare hade jag buntat ihop dom, slängt in dom i skrubben och slängt bort nycklen. Nu är det inte så att min dotter är guds bästa barn, ånej, jag vet att hon är en stor del av hönsgården. Men jag som förälder har iaf försökt att engagera mig, men vem har råd att ta ledigt från jobbet vecka efter vecka för att agera som skolpolis? Lärarna får ju inte så mycket som röra eleverna. Jag ger mitt godkännande att om min dotter är oresonlig och störig ta tag i henne, dom ska veta hyfs i skolan så enkelt är det. Skolan blir värre och värre och det borde ju igentligen klassas som förskola för det är ju det, det är. Sen i vissa fall är det ju inte bara elevernas fel, vissa skulle inte vara lärare så enkelt är det. Fram för skoluniformen också, en del klär ju sig som slampor och har inte många trådar på sig, killarnas jeans visar ju hela röven, DRA UPP BYXORNA tror även en del av mobbingen skulle försvinna. Det finns faktiskt dom som inte ha råd med märkeskläder.
Tack för mig HeJ


Ont där bak



Ont i röven jag har efter allt soffliggande idag. Frågan är om man inte har pågående liggsår på skinkorna. Dom är halvt bortdomnade just i detta tillfälle. Snart Andra Avenyn och efter det vete sjutton om man inte ska hoppa i kojs. Ska ju iväg i morgon ska bli spännande och se hur det går, är lite nervös faktiskt :)

Fy skäms Apoteket



Helt galet vad trött och slö man blir när man är hemma, det känns som om Disneychannel går dygnet runt. Hur mycket tecknat finns det igentligen???  Skulle se på Inspector Gadget med Julia, den var ju så trist att jag slumrade till i soffan, vad händer???? Apoteket ringer och stör mig i mitt slumrande som jag har mycket väl rätt till efter som jag är så uttråkad och trött på att vara hemma. Vart är du frågar tanten? Ja, jag är hemma svarar jag..Då kom hon fram till att hon ringt FEL.

En sak till när jag ändå är i bloggfarten. Något jag länge undrat är vad man ska ha "jag har tur" knappen till på Google. Vad ska hända lixom?  Får jag tur i kärlek? Tur i spel eller bara tur helt enkelt?


En storm som skakade Sverige

 

Följer serien Stormen på SVT1 som går på måndagar, riktigt bra. Hittade två kort jag tog när stormen Gudrun svepte in  över Sverige januari 2005 (vägen på den första bilden var täckt med träd i ca 3 km åt ena hållet och samma åt andra) och det  får mig att tänka tillbaka på när folk satt utan ström i flera veckor. Här var strömmen borta 1,5 dygn ungefär, måste säga att man är ju inte direkt förberedd för katastrofer. Man vet ju knappt hur man ska göra när strömmen går. Man springer och letar ljusstumpar och ficklampor. Men sånt finns ju aldrig i närheten när man behöver det. Handla kunde man ju bara glömma då inget funkar i affärerna heller. Fixa mat, bara det får en ju att klia sig i huvudet hur man ska gå till väga. Man tänker ju helknasigt i sådana situationer.. Spisen funkar ju inte så tar micron.. öh funkar inte spisen så funkar ju inte micron. Får köpa pizza istället... Som om dom skulle ha el :)  Där ser man hur beroende man är av el och hur bortskämd man är med allt. Jag höll på att dö av tristess, ingen Tv ingen dator hjäääp säger jag bara. Skulle vi leva som dom gjorde förr i tiden, en hel släkt i ett litet torp och ploga åkrar med oxar, hugga ved med yxa för att få eld till matlagningen så tror jag inte vi hade stått ut vidare länge!


Varmt för fossingen



Eftersom Cicci pompisen undrade om jag provat raggisarna än lägger jag här ut bildbevis. Måste säga att det var perfekt passform för hälen :)

Min syster och jag..

.

Har varit rätt pyssliga av oss i våra dar. En period gjorde vi hur mycket saltdegsigurer som helst. En sak är säker: saltdeg håller. Den lilla bebisen till vänster gjorde jag för 15 årsedan och det enda är att han tappat lite på hårsträngen på huvudet :) Syrran pysslar vidare men numera i fimolera kolla in hennes fina grejer genom att klicka på bilden


WANTED Dead or Alive


Sheriff Wyatt Earp efterlyser härmed Granny Granat och Enögda Sally Slisk.



 
Granny Granat & Enögda Sally Slisk




Enögda Sally Slisk sågs senast på Madame Kitty där hon ångtvättade diskborstar för glatta livet.

Madame Kitty som ansågs vara en mycket reko dam som brukade hålla sina damer mest i sängliggande läge, har nu blivit bestulen på den förmögenhet hennes damer sällskapat ihop. Då Granny Granat erbjudit sin systers ångtvättartjänster tycktes Madame Kitty gå en ljusnande framtid till mötes. Skenet bedrog då ångtvätteriet bara var en täckmantel för det grova rånet. som nu skulle sätta Madame Kitty i ett svårare sängliggarläge. De försvann senare på en mulåsna längs den grusiga gränden med en okänd summa stålar.



I´m dajing!! Vad gör man?

Morotsfrallor

Vad ska man göra när man är ofrivilligt hemma? Tvätta, städa, kolla på tv, rulla tummarna???  Sen då? Disney channel rullar på timmar i sträck... Neej säger jag bara vad trist. Har iaf bakat frallor nu så där slog jag ihjäl någon timme...

  

100g jäst
5dl morotsjuice
5 dl vatten
2 tsk salt
1 dl linfrön
1 dl solrosfrön
2 dl rivna morötter
Grahamsmjöl, vetemjöl special tills smidig deg
Jäs i bunke 40 min och på plåt 30 min
Grädda 225 grader i 10-15 min

From the bottom of my heart

Tackar jag dig Cicci pompisen för överraskningen som kom i brevlådan idag. Gulle gulle dej :) Jag minns inte ens att jag skrivit något om raggisar, tur du håller reda på mig. Kanske borde göra detta till en tiggarblogg så man får massa saker hemskickade till sig :)
Taaaack


Och så var det vädret...

 

Det är kallt och jäkligt igen, fönstren på bilen fulla med is, jag hatar när det är kallt. Vart är John Pohlman när han som mest behövs? Han med sina välritade hög och lågtryck..Högtryck om jag får be herr Pohlman... Då jag inte hittade mina vantar tog jag till barnarbete att skrapa rutorna på bilen.

Så är Julia sjuk idag med då, vad trött man blir. Tyckte det var tillräckligt att vara ledig heeela helgen jag.



Barnarbete



Lite skumma kommentarer

Här kommer lite konstiga kommentarer jag fått


Lever på hoppet att hitta den rätta, e det du? chansar man inte så vinner man inte.. vill du göra mej äran e ses över en middag så skulle jag vara glad.. kraammmm från en som hoppas..


Sv: Hoppas vidare då

Godmorgon.Bjuder frukost på sängen... Hoppas helgen vart givande? Ger ros till dena vackra kvinna... Tror insidan och personligheten är lika förförisk som det yttre... ger en 10 för båda delarna


Sv: Tror gör man i kyrkan

Yes babe...U...Cute....

Sv: Yes, I know


Vill du ha en KK???

Sv: Va? Kokbar Kastrull?

Hej på dig, har du lust att höra av dig, så vi kan lära känna varann?

Sv: Ställ dig i kö som alla andra

Gillar du att ha smycken? Stora ringar på fingrarna eller så? Lång blond läkarstudent undrar.

Sv: nej jag brukar inte agera julgran. Fortsätt du undra över öroninflammationens mysterium istället

Vad fina fötter du har!

Sv: Hur vet du det? Jag brukar ofta pilla över simhuden

Nice!! Vad ska man säga, du tog mej med häpnad... kraammm!!

Sv: hmmm tack då

Hej! men hallå! du klär ju i alla färger!!

Sv: jag vet, även i polkagrisrandigt

Mmmmm, du är Mmmmm....

Sv: Mmmm Marabou?

Har du lust att byta msn? Jag flirtar med dig o vill ha dig

Sv: du är inte ensam, vem vill inte det? Tyvärr vill jag inte ha dig

Så himla vacker o fin... ska vi dejta???

Sv: skulle inte tro det

hey beautiful how are you ? what r u doing i wish i were with u beautiful ?
u get really hot eyes ur eyes melting my heart oh beautiful

Sv: I wish, and I know you are my worsed nightmare

Hej snygging, har du gått på kryckor någon gång? Det är sååå sexigt..

Sv: Behåll dina konstiga böjelser för dig själv annars ska jag trycka upp en krycka i röven på dej.

Hej snygging!!
Så fin du är.. Ja ja.. Hoppas du blir lite nyfiken på en man som lever ett spännande och rörligt liv.. har mycket att ge i livet och vill gärna träffa dig.Vågar du? Tänk att vara ute på havet med mig en solig sommardag.. segla över till Danmark.. god mat på båten.. du solar naken på däck.. Medan jag lagar underbar mat, ger dig gott att dricka, med underbara solkyssar..

Sv: jag säger bara en sak, jag hade hellre paddlat hela Titanic iland än att sola

naken på ditt däck bland solkyssar en solig sommardag


Imorgon är han en fri man

Han dömdes till livstid 1989 för att brutalt ha mördat en mamma en pappa och deras 15-åriga son på en kyrkogård i Åmsele. Tre mord som började med en stulen cykel. I morgon är mördaren en fri man. En mördare som gjort fem rymningsförsök men ändå släpps ut i det fria. Hur sjukt är det inte? Vilka garantier finns det att han inte gör om något liknande igen? Är det nu han kommer att leva lyckligt resten i sitt liv med sin kvinna. Eller en gång mördare alltid mördare? Tänk på familjens släktingar i Åmsele, det måste ju kännas fruktansvärt när han nu ska vara på fri fot.  Något som jag heller inte kan förstå är hur vissa kvinnor blir som galna i kända mördare. Kvinnor som ser upp till dom och överöser dom med kärleksbrev där dom sitter och häckar i i cellen. Där dom igentligen borde sitta bakom rostigt galler och leva på vatten och bröd resten av sitt liv. Det är väl ändå i fängelset dom ska sona sitt brott? Nä tacka vet jag Alcatraz det är sådana fängelser som borde införas, dom ska väl inte vara på nån jävla vernissage heller..Vuxna som ger sig på barn tex, dom skulle ju heller aldrig får visa sin nuna utanför murarna under resten av sitt liv. Så mycket sjuka människor som finns ute i vårt samhälle så ska man hålla hårt i sina barn. En sak är säker alla jävla pedofiler,  mördare o skit skulle man strimla ballen långsamt på

100% sant

Klicka på bilden nedan



Jag vill härmed tala om att allt som skrivs i denna blogg är helt sanningsenlig. Jag har varit på många resor och förtroendeuppdrag i mina dagar, klättrat i höga berg, dykt på djupa vatten. Levt bland kannibaler giftspindlar och hävt förbannelser. Flytt svarta skepnader, spiritistiska händelser  och mött en massa otyg och helt enkelt riskerat mitt liv. Det är här jag kommer skriva min livs story. Jag ber dig därför läsa med vördnad  och förståelse hur vissa av mina inlägg har påverkat mitt och de inblandades liv. Personer inblandade i mina berättelser har fingerade namn och skyddas numera om omvärlden för att utesluta katastrofala följder som följts av händelser genom resornas gång. Det finns även ljusa och fina tider i mina berättelser de människorna lever i hopp om en ljus kärleksfull framtid.

Då jag är så fruktansvärt eftertraktad av Sveriges största kvällstidningar som vill ha mina storys och min extrema intelligens har jag här funnit frid. Jag ber dig därför inte avsöja min identitet,  då en lösensumma från Aftonbladet har utställts på mej. Nu snackar vi miljoner för att dom vill sätta tänderna i alla mina kommande /sparande  erfarenheter och mina gömda minnen .

  Bilderna i bloggen har jag målat själv efter bästa förmåga.

Skulle du mot förmodan © kopiera något på sidan kommer dina tånaglar växa upp i dina näsborrar. Din sömn kommer besökas av hoppande slemmiga gäddor resen av ditt liv. Så jag ber dej.. Ge FAN i det

Om du i ren desperation vill ha kontakt med mig så nås jag på: hyperjeppi@hotmail.com

Yours sincerely

Jessica


Det spökar i köket



Jag hör konstiga ljud om natten i köket. Jag tror att det kommer från morfars soppgryta. är det  inbillning? Eller är köket hemsökt av  "den andra sidan"? Igår kväll kom jag att tänka på clownen i "Det" och plötsligt insåg jag att han är fruktansvärt lik min egna dotter.


Heeelp I need somebody...

.....I´m trapped in a yellow Submarine


RSS 2.0