100% sant

Klicka på bilden nedan



Jag vill härmed tala om att allt som skrivs i denna blogg är helt sanningsenlig. Jag har varit på många resor och förtroendeuppdrag i mina dagar, klättrat i höga berg, dykt på djupa vatten. Levt bland kannibaler giftspindlar och hävt förbannelser. Flytt svarta skepnader, spiritistiska händelser  och mött en massa otyg och helt enkelt riskerat mitt liv. Det är här jag kommer skriva min livs story. Jag ber dig därför läsa med vördnad  och förståelse hur vissa av mina inlägg har påverkat mitt och de inblandades liv. Personer inblandade i mina berättelser har fingerade namn och skyddas numera om omvärlden för att utesluta katastrofala följder som följts av händelser genom resornas gång. Det finns även ljusa och fina tider i mina berättelser de människorna lever i hopp om en ljus kärleksfull framtid.

Då jag är så fruktansvärt eftertraktad av Sveriges största kvällstidningar som vill ha mina storys och min extrema intelligens har jag här funnit frid. Jag ber dig därför inte avsöja min identitet,  då en lösensumma från Aftonbladet har utställts på mej. Nu snackar vi miljoner för att dom vill sätta tänderna i alla mina kommande /sparande  erfarenheter och mina gömda minnen .

  Bilderna i bloggen har jag målat själv efter bästa förmåga.

Skulle du mot förmodan © kopiera något på sidan kommer dina tånaglar växa upp i dina näsborrar. Din sömn kommer besökas av hoppande slemmiga gäddor resen av ditt liv. Så jag ber dej.. Ge FAN i det

Om du i ren desperation vill ha kontakt med mig så nås jag på: hyperjeppi@hotmail.com

Yours sincerely

Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0