En stolt mamsing


Fy vilka hemska låtar på Eurovision, det är pinsamt, att dom inte skäms. Vad hoppade det inte fram helt plötsligt i tv rutan jo en pudel med mick. Inte nog att dom sjunger förjävligt dom är fula med!! Lika bra att jag ställer upp själv nästa år så det blir någon vinst för stackars Sverige. Är inte riktigt på blogghumör idag. Har ont i ryggen, jag visste väl att jag skulle förbokat plats på hemmet då krämporna kommer redan nu. Jag har ju än många år att vandra hur ska det nu bli med mitt kommande rullator gäng?

Idag på skolan var jag en riktig stolt mamsing  när Julia klev fram på scenen framför publiken och läste en ramsa. Dom hade ett uppträde om Fruktsallad,  utklädda till olika frukter sjöng dom olika fruktsånger. Dock är bilden lite dålig eftersom teknikens under och därav även blixten i kameran går över mitt förstånd. Blir så med åldern antar jag eftersom mina barn är mer tekniska än jag själv.

 

Kommentarer
Postat av: Norskan i skogen

Du behöver inte vara orolig för hur det ska gå med ditt rulatorgäng,,, kan väl lika bra köra med rullstolsgäng?!!! Jag blir gärna medlem där redan nu. Kul och köra på folks hälar i Ullared. När någon skäller på en ska jag leka "tom i bollen" och dregla och kanske göra höga skrik så ingen vågar fortsätta skälla.

Har oxå lite bloggtorka numera,,, kan vara för att det helt enkelt inte händer något skojigt i våra liv. Ja menar nu är vi assnygga och då finns det liksom inte mer å kämpa för....

2009-05-13 @ 16:02:53
URL: http://rakna.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Det där med melodifestival slutade jag med i samma veva som "fyra bugg och en coca cola", innan var jag en melodifestivalsnörd av grymma propotioner. Men jag måste erkänna att en pudel med mick skulle jag vilja se;-) Ursäkta min dummhet nu, men jag fattar inte vad din dotter är för frukt, sorry, men attans vad duktigt att ställa sig och dikta inför en massa folks. "vågen"

Kram P

2009-05-13 @ 21:30:38
Postat av: Henke

coolt! visste inte att det fanna så många sånger om frukter... men man lär la lära sej snart. :)

2009-05-14 @ 07:49:35
URL: http://hoppelajnen.blogg.se/
Postat av: Henke

jo iof e la kossan cool, men då finns det ju andra liknande som är mer najs! hehe!

har inte plats för spiderman grejan på bröstet, där e typ fullt juh! :)

ha en goooo helg, hälsa kidsen & jonnie!

2009-05-15 @ 11:44:25
URL: http://hoppelajnen.blogg.se/
Postat av: "CARLSSON"

Snälla du vart håller du hus? Var precis på Jonny`s sida och han har inte uppdaterat och nu är jag på din och där är det likadant. Vad sysslar ni två med? Ni är ju asduktiga på att skriva och nu är det torka riktigt! Har ni träffat en partner båda två, är nu fullbokade med jobb eller har ni åkt fast för snuten så ni sitter i fängelse?????

2009-05-15 @ 21:46:02
URL: http://rakna.blogg.se/
Postat av: Cissi

Genomled hela festivalen... Till röstning, det blir värre för varje år, men man måste på nått sätt kolla iaf... Helknäpp är man väl då eller?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0