Hon har sex...

 

Har du någon gång funderat på vad folk har i sina byrålådor??? Nä inte jag iallafall förrän jag skulle låna en mobilladdare av grannladyn. Den ligger i min låda vid sängen säger hon. Jag öppnar naturligtvis och får så klart syn på mobilladdaren och diverse andra saker..Jojjomensan grannladyn har sex..Men grannladyn då tänker ni nu..Ja, jag tänker faktiskt detsamma. Jag tänker sedan på grannejävlen hur han måste känna när hon föredrar en man i byrålådan??? Jag trodde först att det var stammen av en gammal biljulgran men de går ju knappt i rosa och om det hade varit det så hade den barrat rejält..Jag stänger sedan lådan och hoppas att hon lägger sin mobilladdare på något annat ställe om jag behöver låna den igen!!!!


Kommentarer
Postat av: pompisen

Eh, vad är det för grannar du har Jeppi? Är du säker på att dom är bra förebilder för dig, du som är renare än en nytvättad linneduk med Grumme tvättsåpa?! Vad skådade mitt norra öga om inte en batteridriven rosa buttplugg modell über grosse? Inget vidare bra föredöme för min oskuldsfulla obefläckade pompis. ;)

2011-04-10 @ 23:19:17
Postat av: Jessica

Men eller hur pompisen ser du vilka grannar jag har.. Förstår du chocken jag fick? Undra om det finns terapi för sådant här????

2011-04-11 @ 08:10:08
URL: http://www.jessicasblogg.com
Postat av: Floorballs

Snälla grannlady...visa INTE din sambo/make lådan!!!

För skulle jag ha varit i hans kläder så skulle jag

känna mig minst sagt otillräcklig...?



Fast de´klart gör han INTE sitt jobb ordentligt så

kanske det är bra att du har "Gubben i lådan"...haha?

2011-04-11 @ 11:06:05
URL: http://www.cashtips.se
Postat av: Grannladyn

Hahaha nu är det så att min kära sambo känner till dessa grejor.Han bara skrattar åt det. men sen är ju så att anledningen till att jag har det är att han strejkar ju ibland och då är det bra att ha gubben/gubbarna i lådan.Räcker att man tar fram dom så får han fart i brallorna:)

2011-04-11 @ 11:24:19
Postat av: Jessica

En Rumpplugg o tigerbalsam är en het kombi:)

2011-05-03 @ 10:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0