Jag är en arbetsnarkoman

 
 
Ja plötsligt så händer det.. Aldrig i mitt 38 åriga liv har jag varit sjukskriven från jobb! Idag hände det..3 veckor ska jag vara hemma och "vila"  mina händer..Hur gör man det? Sorgens dag vill jag lova.. Okej om man bryter ett ben eller arm eller liknande men vila händerna? Läkaren träffar nog inte ofta på sådana som mig.. Han ville först ta 4 veckor huwa hemska tanke, sa att det går absolut inte.. Jag fick liksom bara gilla läget..Jag har som en del kanske redan vet problem att ha semester..Bara det är en pina, 2 veckor i somras blev nästan min död.. Nu måste jag dessutom vara hemma 3 veckor och sjukskriven. 
 
Problemet är att jag har opererat carpaltunnel började när jag var i 19 årsåldern 3 ggr i varje hand under åren och nu är det tillbaka en fjärde gång. Finns aldrig enl läkaren någon som fått det en fjärde gång så jag är unik. Ja sa jag ring läkartidningen de kanske kan göra ett repotage..För er som inte vet hur det är att ha carpaltunnelsyndrome så kan jag berätta att händerna domnar bort under natten och bränner som eld upp till armbågen. Det känns som om händerna är i storlek med boxningshandskar och man kan inte ta i något..Det syns ju liksom inte utanpå men det är inte roligt att leva med. Nu har dessa domningsproblem kommit även dagtid och det är riktigt deprimerande...Vill det sig illa kan jag tappa saker jag håller i. Detta har varit begränsat till nätter men nu tar det över på dagen också, samt att det går ut även i lillfingrarna med, de känns som falukorvar..
 
Jag ska nu testa en armbågsskena nattetid hjälper inte det ska jag bli skickad till Malmö.. Nåt måste ju hända och jag hoppas det finns någon superexpert någonstans som är en jäkel på sovande händer...Detta är förjävligt rent ut sagt!  Så nu ska jag fördriva 3 veckor som sjukskriven  för första gången i mitt liv...
som den arbetsnarkoman jag är!!!
 
 
 

Dessutom vill de att jag ska se ut såhär på BÅDA armarna när jag ska sova, förstår ni vad hemskt förstår ni panikkänslan??? Kommer inte kunna röra mig, känns som om jag är tagen ur någon scary movie mördarfilm. Tänk om det börjar klia någonstans? Tur ingen ligger igemte mig en smocka av denna arm hade nog inte varit skönt!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonnié Jonsson

haha nje fiskbullar gillar ja inte, de ska va stekt rödspätta :) ja men nu när du e så sjuk o hemma, så får du faktiskt ta dig till den stora staden nån dag... annars våldgästar jag dig när ja e åt de hållet

2013-09-23 @ 18:43:49
URL: http://jonniejonsson.com/
Postat av: Jonnié Jonsson

haha japp de låter bra :) hör av mig så fort ja vet hur ja jobbar angående ikea :)

2013-09-23 @ 19:39:46
URL: http://jonniejonsson.com/
Postat av: Jenny

Ajajaj va jobbigt! Hoppas verkligen att dina händer blir bättre.

2013-09-23 @ 23:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0