Kvällens middag

 
Kvällens middag uppäten och jag lyxade till det med en hel avokado, det är ju bara för gott! Många har frågat och undrar om jag blir mätt på det jag äter och om jag aldrig vill frossa i något? På första frågan ja, jag blir mätt! Som jag skrivit tidigare tar det en stund för magen att känna mättnadskänsla, ca 20 min! Det är normala portioner jag äter.. Däremot var de andra onormala jag åt tidigare och dessutom tog om både två och tre gånger! 
 
Om jag vill frossa ibland? Nej aldrig jag har insett att man behöver inte äta HELA tiden! Allt kretsar inte kring att stoppa mat o godis  i munnen..Det handlar om att inse man är sugen inte hungrig! Ta en funderare nästa gång och känn efter.. Drick ett glas vatten vänta en stund.. Jag brukar ta en kopp sockerbalans TE från friggs på kvällarna om det känns som om magen vill ha något! Som sagt det är Psykiskt man måste tänka efter en extra gång! Tidigare vräkte jag i mig även om jag var mätt! Jag åt för det var gott! Det skulle aldrig hända idag! Det gick väldigt snabbt för mig att förstå när jag började med Viktväktarna att jag tidigare hade misshandlat min kropp med allt jag stoppade i mig! Massa skit som gjorde att jag hela tiden var apmätt  på riktig skit!!!! Äter nästan aldrig godis längre någon enstaka bit kanske mot förr då man kunde äta ett kilo!
 
Tro på dig själv, det är bara du själv som kan göra en förändring.. Ingen annan kommer göra det åt dig!!!
 
Broccolimix 0 p
1 dl Kelda sås 3 p
1 kycklingklubba m skinn 7 p
86 g avokado 4 p
 
Propointsvärde: 14

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Funderar på gå med i vv på nätet. Är 158 cm lång o väger 64 kg. Har gått ner själv från 82 -59 men nu gått upp lite. Är det svårt o räkna ut hur många pp man får äta per dag? Marie

Svar: Hejsan Marie! Tyvärr kan jag inte säga hur mycket p du ska äta! Jag vet faktiskt inte! Man får dina pointsantal när man skriver insig! Förr fanns det ju en lista i häftet man kunde gå efter! Men finns inte längre!
Jessica Andersson

2014-02-17 @ 19:39:17
Postat av: Anneli

Detta gjorde min dag. Det är precis det här jag har eftersökt. En grym blogg med en massa inspiration, motivation och pepp! Kämpar med att hålla glöden och motivationen vid liv, men här hos dig känns det som att jag får en hel del hjälp, spark i ändan och fina tips :) fantastiskt! Hit kommer jag definitivt fler gånger!!

Svar: Hejsan Anneli vad roligt att du kikade in och tack snälla du för dina fina ord :) mitt motto är att det ska inte vara dyrt och invecklat att gå ner! Jag vill det ska vara roligt och enkelt! Vem vill stå med invecklad mat, det tar tid och tid är nästan det minsta jag har! Nej fram för det enkla dessto roligare blir det! Du är hjärtlugt välkommen tillbaka när du vill ska försöka motivera o peppa så gott jag kan 😄
Jessica Andersson

2014-02-17 @ 21:13:10
URL: http://www.dependonme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0