I Love kyckling

Kyckling i all ära..Jag kan äta hur mycket kyckling som helst..Funderar på om jag ska ta en kycklingvecka framöver kyckling i olika variationer..Ja ingen hade varit gladare än jag :)

Kommentarer
Postat av: Beate

Jag är förskräck hur ni kan rekommendera att äta kyckling mhp djurhållningen! Om ni inte vet hur den ser ut i Sverige:

Den har växt upp på gödningsmedel som har fått den att växa på raketfart, för att den ska bli slaktasstor på några månader. Den lärde sig aldrig att flyga, inte heller att gå, (pga gödningsmedel) . Om den ville hade den inte ens kunnat sträcka på vingarna då den bara har en tiondels kvadratmeter till rådighet. 99 % av kycklingarna kommer aldrig att få gå ut, eller å få känna solljuset. De kan inte upprätthålla några sociala relationer i de enorma lokalerna med tusentals djur.www.djurensratt.se/sites/default/files/naturligt-beteende.pdf Här kan du läsa mer om djurens öden. Hoppas du kommer ge detta en tanke nästa gång du är på affären. Det är vi kunder som måste visa att, bara för att det är kulturellt, så är det inte moralt acceptabelt att behandla djuren såhär.
Kram på dig
Beate

Svar: Delar inte din uppfattning om vad det gäller kyckling kommer faktiskt aldrig sluta köpa det och man kan inte dra alla kyckling uppfödare över samma kam. men alla har vi rätt att ha åsikter.du får ha en fortsatt trevlig kväll kram på dig
Jessica Andersson

2016-04-10 @ 23:10:15
Postat av: Johanna

Du är ju efterbliven Beate håll dina vegetariska tankar för dig själv.

2016-04-11 @ 17:22:51
Postat av: en redig köttätare

Jag blir så irriterad på alla jävla vegetarianer som skall komma med sina jävla åsikter. Jag är för i helvete köttätare och det är jävligt gott skall jag säga dig. Jag äter vad jag vill äta och inte fab sitter jag och klagar på vad fan du äter.

Svar: kött är smaskens
Jessica Andersson

2016-04-12 @ 18:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0