Vänskapspaus med posten?

Tjenare alla monsterdiggare....

Veckan rullar på och inte är jag ledsen för det.  Var på Ungdomsmottagningen igår med dottern och där bjöds det minsann på kondomer så jag roffade åt mej ett par stycken, vad jag nu ska med dom till (det får vi ta en annan gång)



Då hon på mottagningen undrade vem som var på tur var jag tvungen att titta mig omkring då vi var ensamma där. Jag tackar och bockar om jag ser ut som 23 då det är gränsen =)

I brevlådan idag fanns det ett brev från www. begagnadetrosor.com.  Där i fanns även ett par vita stringtrosor.  Jag förstod genast att det var min vän Jonnies nystartade företag ;) som tillhör kalsonggruppen. Jag tackar så mycket för det fina brevet och att jag minst sagt måste vara utskämd på gatan och jag hoppas verkligen att brevet hamnade i rätt brevlåda från början..För nu måste jag gömma mig för brevbäraren framöver..Tänk om hon/han verkligen tror att jag prenumererar på gamla trosor. Jag kanske borde fundera på om vi inte skulle ta en vänskapspaus i vårt förhållande...(se bild)



Iaf så har jag bankat honom lite idag för hans sjuka humor. Sen blev han såld på eyetoy och började vifta som värsta väderkvarnen



Sist men inte minst lagade Johanna mat idag... SKÖNT hennes goda kycklingsoppa med nudlar, den är mumma..



Nej nu skiter jag i det här, ska se klart på idol sen ska kidsen isäng..
Gönatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0