Ska det vara så svårt att tanka?

Ibland blir man ju bara så rädd när lixom inte hjärnan hänger med..Vart är världen på väg eller är det jag som börjar bli gammal? Här ska man tanka.. Det är upptaget vid pumparna och jag får ta den som är ledig.  Jag ställer mig som ett stort frågetecken när jag ska betala, och ser dom fått en ny grej man ska ticka in sitt VISA kort i..Jag vet faktiskt inte hur länge jag står där och trycker hit och dit.. Jag kikar runt för att se om någon ser mig. Jag var nästan på väg in och be om hjälp.. Jag kände mig som Hildur 82 år i denna situation. Varför kommer det en massa nymodigheter? Kan inte framtiden tänka på oss som redan lever här innan det ska uppfinnas en massa nytt? Eller så är det så att Hylte ligger ett antal årtionde efter storstäderna så denna makapär igentligen är på väg att åldras i storstäderna redan?Hujeda mig det var en riktig pärs frågan är om man någonsin vågar tanka där igen!


Kommentarer
Postat av: Cristian

Haha - fyllefrilla :)Jag kollar på nya Beverly hills serien - tycker att den är grymt bra. :) Sen kollar jag ju på så många andra serier - så ibland undrar man hur man hinner med :) Är det något speciellt du följer?

2009-04-13 @ 20:01:34
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Jonnie

haha de e som ja sa häromdagen att de börjar 20 år innan demsensen bryter ut haha

2009-04-13 @ 20:43:36
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Jonnie

haha ja du de e många tecken nu, igår letade du efter din mobil när du pratade i den : ) du ligger i riskzonen haha välkommen i klubben

2009-04-13 @ 21:16:04
URL: http://www.Alwaysfabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0