Min antika barndom

Denna gamla motorcyklen med sidovagn har hängt med i 30 år ungefär. Det var på den tiden min bror hade farliga action män som åkte runt och skulle ha fatt i mina Barbie. Ken dög inte utan det skulle vara Rambo liknande dockor som var biffiga med enorma muskler. Jag älskade mina Barbie jag hade en grön Barbieväska med ljusgröna blommor på. Det var perfekt när dom skulle transporteras. Min kompis hade en lika dan vi kunde sitta i timmar och leka. Min syster hade nog allt man kunde ha i Barbieväg, jag har aldrig sett en människa ha så mycket Barbie saker. 

Vad leker barn med nu för tiden??  Numera är det dator och tv spelen som gäller. Twist tex när såg man någon hoppa det sist ? Man skulle helst hoppa med träskor och ha en nyckelknippa fastsatt i jeansen, då var man cool. Alla dessa kombinationer man skulle hålla reda på som: sida, mitten, sprack. Ja jösses det måste ha fallit i glömska, vet ens barnen vad det är idag? Samlar dom på något förutom minneskorten till tv spelen? Vart finns pysslingarna, plast S:en som man kunde göra kedjor av, fanns i en salig blandning av figurer. Minns luktisarna man sparade på med en massa konstiga lukter som man skrapade med nageln på och det fanns lukter som , skunk, cola, jordgubb, läder mm. Jag samlade även på filmisar och garbage pail kids sen hade man ju sina puttekulor med. Låter nästan som om man skulle varit liten för en evighet sedan =)

   

Kommentarer
Postat av: Ellen

HAHAHA!!! Så väl man känner igen sig alltså. Jag samlade på manicklar, suddgummi, bokmärken och figurer av grodor. Det enda jag har kvar nu är grodsamlingen på vinden.

Tiden går och vi med den,,,

2009-01-20 @ 07:11:01
URL: http://rakna.blogg.se/
Postat av: vashten

Tjena, hoppas allt är väl med dig??ja usch dessa garbage pail kids var otäcka tycker jag hahhahaha

2009-01-20 @ 10:51:27
URL: http://www.metrobloggen.se/vashten
Postat av: Jennie

Hahahahahahahaha den lekte jag oxå med till mina barbies är det du som har den =)

2009-01-20 @ 15:03:37
URL: http://www.jennies-miniatyrer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0