Hej mina fans
Inte klokt vilken upptagen person man har blivit, jag förstår att du har saknat mig men jag har haft massor att göra och jag förstår inte hur jag har hunnit med att arbeta. Här kommer en liten resumé från mitt händelserika liv:

Var och badade med kidsen igår eftermiddag det var varmt så in i.... Så varför inte då passa på att leka säl i vattnet och svalka av sig lite?

Sen kom Linda och installerade min fiberlina och bredbandstelefon fattar inte hur hon redde ut det här med alla sladdar och kopplingar hit och dit. Jag antar att hennes hjärna innehåller mer än man kan tro? En IQ badboll kanske innehåller en massa nyttig intelligens? Jag själv hade nog aldrig rett ut det. Tack Lindis


Sen idag så har jag och Ellen varit bra och ordentliga mammor. Vi hälsade på våra fiskande söner som var på utflykt. Vi fikade och när Rasmus ville ha mask på kroken sa jag att ja jag förstår du vill ha mask vi får hitta någon som kan hjälpa dig. Som sagt jag är en bra och hjälpsam mamma!Inte nog med det, nu ikväll har man varit på trivselkväll med Julias klass. Grillade och sen var det brännboll vilket jag redan innan jag gick dit  hade bestämt mig för att  jag inte skulle vara med på. Himlen blev snabbt svart  och folk slängde i sig sin mat för att i tid hinna undan regnet som kom mitt i brännbollsspelet. Men jag stod tryggt under trädet..trodde jag himlen öppnade sig och alla flydde hemåt dyngsura!

Kommentarer
Postat av: pompisen

du hade bett till väderguden för att slippa brännbollen ja! :P

2009-06-04 @ 10:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0