Jag en Mammut?


Jag säger bara en sak, skulle du vilja bli kallad mammut? Det var precis vad jag blev kallad idag av min 15 åriga dotter. Hmm tänkte jag Mammut vafan det är ju ett utdött släkte elefantdjur. Jag sprang och kollade mig i spegeln om möjligtvis rövas omkrets kanske hade en liknelse med detta djur, eller om det möjligtvis hade vuxit ut lite skämmig hårbeklädnad någonstans. Till min lättnad hittade jag inget som påminde om detta forntida djur!



Sen måste jag berätta att min son idag leder höjden av smarthet  och som just idag är en fröjd för familjen, han vet hur man sparar pengar. Han hör glassbilen, jag säger idag ska vi inte köpa någon glass. han säger: Jag går ut och springer efter den. Sen kommer han in glad i hågen med en glass i näven och ett superflin säger han har åkt med glassbilen igen och att han fick en gratis glass. Han sa: mamma jag frågade om den var helt gratis hela struten alltså och han sa att den var det och jag mamma, jag fattar ingenting =)


Tänk vilken ekonomisk son denna Mammuten fått



Kommentarer
Postat av: Cristian

Mammut? Ouch. De säger ju att barn är ärliga, fast en 15 åring är väl inte så mycket barn längre? :) Hoppas att du kom över chocken.



Kram! ;)

2009-05-09 @ 00:56:30
URL: http://ichris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0