Biggest looserSåg första avsnittet av biggest looser igår, vilken jävla förnedrings tv. Vem tycker att det är kul att kolla på när en massa tjockisar tränar och gråter för dom ska gå ner i vikt? Gråter dessutom för att dom åker ut och menar på att nu kommer dom inte gå ner i vikt för dom inte får vara med längre!! Hallå, är det inte upp till dom själva om dom vill kämpa för att gå ner i vikt eller ej? Skitprogram om dom nu tycker dom är så feta och mår dåligt så får dom göra som man själv får göra banta och se glad ut. Inte har en annan behövt spela dum på tvn för att gå ner i vikt, detta program var riktigt pinsamt!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Fröken M

jag tycker mest synd om dem - Andra det är synd om är "dårarna från grums" i filip och fredriks nya program. Jiises, ställer folk upp på allt för lite uppmärksamhet ?

2010-09-08 @ 08:50:07
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Det är filip och fredrik som ska hjälpa 4 värmlänningar ( från grums och säffle ) att hitta kärleken och programmet visas på måndagar kl 22 i 5:an.

Så pinsamt att titta på att jag fullkomligt vred mig i soffan samtidigt som jag inte kunde slita mig från tvn... Har du inte sett det måste du kolla och jag som värmlänning skämms än en gång över att landskapet satts på kartan ;)

2010-09-08 @ 12:24:59
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: galna hilda

jaa du Jeppi lilla.. man kan undra ibland.. det är ju bra att de kämpar, men vissa har missuppfattat det där och tror att andra kan gå ner i vikt åt dem.. och visst de kan vara svårare själv ibland, men de va ju två stycken.. peppa varandra då liksom?! skit i pizzan å ta en motor för faan.. å så sätt på BABE BABE å jucka loss lite..! hahaha

2010-09-08 @ 12:30:00
Postat av: Jonnie

haha japps, men även falska fans e ju fans haha, man får nöja sig me dem få man får haha

2010-09-08 @ 12:33:30
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Fröken M

jag är mer skeptisk till dom som faktiskt ställer upp ! killen som är med i programmet är dessutom snygg och borde kunna skaffa flickbän på egenhand. Nu blev han istället stämplad som en riktigt udda typ !? Ha en toppas dag och skratta inte ihjäl dig när du ser programmet ;)

2010-09-08 @ 12:55:50
URL: http://frokenmela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0