Mobilblogg: Idag hann jag fatt i detta åbä...

img_5570 (MMS)

Mobilblogg: Idag hann jag fatt i detta åbäke.. Det är just en sådan och hans 5511 vänner som för ett jävla liv om kvällarna!!!!


Kommentarer
Postat av: elfina

han har några släktingar hemma hos oss oxå. men jag tycker det är UNDERBART ljud. fridfullt och rogivande. fast jag e nog lite udda. tycker MÅSSKRIK oxå är livskvalitè ljud..

2011-08-28 @ 00:01:28
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Anette Palqvist

har följt er härliga semester på ett underbart Öland!!! Där är ju så fint! Jag förstår att ni haft det fantastiskt i det mest fantastiska vädret som nästan visat sig i sommar!!Just där NI befunnit er!!! Men jag unnar ALLA som är lediga o så önskar fiiiint väder!!! Jag som själv gör det, avskyr ju ALLT som heterSNÖ o KYLA!!!! REGN gillar jag i lagom mängd, inte som i år, då det varit för mycket av den varan!

2011-08-28 @ 01:27:24
Postat av: Anette Paalmqvist

Oj, detta gick visst lite för fort!Ville också berätta att "det går bra" än så länge! Men det finns en del som menar att det inte är bra för kroppen!! Såg du rubrikerna på Expressen häromdan? Men jag har krymt midjemåtet 6cm. på en vecka! Skit samma, men jag hoppas att jag går ner i vikt, så jag kan bada utan att gömma mig i mars!!!! Då ska jag till Kanarieöarna!!!!

2011-08-28 @ 01:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0