Propoints

 
Hallå alla vänner och alla som jag känner.. ja ni andra också för den delen. Jösses Amalia hela 24 besökare idag på bloggen, snart är jag ikapp Blondinbella, Det märks att den varit halvt död väldigt länge.. Vill tacka min käre vän Jonnie för all bloggsupport. Visst är det kanonbra att man nu kan blogga direkt från mobilen. Något jag inte tycker om är att texten inte hamnar där jag vill!!!
 
Jo minsann snart är man ikapp den Blonda Bellan funderar om jag ska köpa mig lite luddrande pälsar och puta med munnen åt väster så kanske antalet besökare kommer öka.. Vi får se..
 
Hur som helst idag har jag knappt hunnit äta.. Inte bra, har många points kvar och nu känns det ju lönlöst att käka upp dem.. Lång dag, jobb, möte fixa hemmet o laga mat. Kylskåpet gapar tomt sånär som på en halvrutten paprika.. Nä nu är det ju inte så att mina barn svälter.. Nu talar jag om mitt behov av nyttiga grödor. Dags att börja planera och handla hem...
 
Skönt att inte motionera idag, så jäkla ont i ryggen och mina arbetskamrater har nog undrat över mina akrobatiska övningar idag. Känns bättre nu och i morgon blir det gymmet..Är riktigt fit for fight för mina sista kilon (3) som snart kommer ökas på med 5 till sen är jag på riktigt nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0