Viktnedgångens baksida

 
 
Ja det finns ju som sagt både för och nackdelar med viktnedgång. Just nu inser jag två eller flera nackdelar. Det hänger och slänger! Japp så är det. Det är mindre kul. Magen.. den kan man ju använda som sopsäck snart. Jag måste säga att jag föredrar nog min mage som den var innan "utspänd" Snart kan man titulera sig som hängbukssvin.  Sen har vi röva, den är platt som en pannkaka snart och många påpekar att jag måste göra squats? Hur ni hur det låter? Vet inte ens hur det stavas låter dessutom livsfarligt! Nu hänger det i af i röva med säkert i storlek som 2 st 1 literspåsar om jag får överdriva lite. Tycker ändå jag motionerar allt vad jag kan, så röva kunde väl ändå få behålla sin form?  
 
Egentligen ändå inte det värsta som kan hända i världen men kan lova att det INTE är kul.  Skitsnack att sånt här går att tränas bort. Sen har vi pattarna Har ju sedan starten minskat pattomfånget  med 20,5 cm. Funderar på om man skulle ta och spänna upp dem med silvertejp. Just nu hoppar de gärna ur BH:n. Det är dyrt att gå ner i vikt. Men man får bara inse att man investerar i sig själv och bara gilla läget att man måste köpa en helt ny garderob. Så om ni ser mig med samma kläder ofta. Så är det INTE för att jag är skitaktig utan att jag inväntar min målvikt innan jag köper kläder!!! =)
 
Det kanske finns en höjdare till plastikkirurg där ute med knifen som kan bjussa ett hängbukssvin på en mindra säck på magen? 
 
Nåja vad är en bal på slottet? Aldrig är man nöjd!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonnié Jonsson

nje de kan ja tänka mig, ser inte så bekvämt ut

2013-10-02 @ 11:53:04
URL: http://jonniejonsson.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0