Brödlös

God morgon på er! Här sitter man och väntar! Vaknade innan tuppen så nu får det bli lite frukost! Som ni ser är det ingen brödätardag idag eftersom jag glömt att köpa frallor! Men knäckebröd en lördag funkar hur bra som helst det med! Det är lite avigt idag har bytt jobbarhelg så jobb väntar fram till söndag kl 14! 

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej Jessica!
Jag börja med VV i förra veckan, har 35kg som måste bort och sen har ja ändå en hel del kvar. Jag har ett matmissbruk som jag försöker handskas med varje dag. Igår sluta de med 3kg godis och 2 hamburgare. Jag vet att jag kommer få sånna här dagar, men har du tips på vad man kan byta ut det mot? Jag är rädd att öta för mycke mango, banan och vindruvor som jag gillar för det är mycke kcal i de så att de är "gratis" med vv gör att jag ändå undviker det.
Tack på förhand. Jag hoppas jag kommer dit du är någon dag. Speciellt för mina barn skull.

Malin

Svar: Hejsan Malin! Vad roligt att du valt att skriva in dig! Du har en jätterolig resa framför dig 😄 med vv är det ju så bra att man kan äta allt fadt såklart inte jämt! Jag åt jättemycket godis o chips innan jag började, det äter jag nästan aldrig idag! Mitt sötsug är helt borta! Varje fredag när jag började med vv åt jag alltid en hel påse ostbågar! Det gör jag inte heller längre! Nu äter jag hellre frukt o kvarg! Ställ inte för höga krav på dig själv! Det är inte hela världen om man får ett bakslag, ta nya tag nästa dag! Du kan bara tro på dig själv! Jag har aldrig haft något matmissbruk men förstår det måste vara jätte jobbigt! Men ta bara en dag i taget ställ inte för stora krav! Varje dag man klarat hålla sig till sina p är ju faktiskt en seger! Tillslut går det som en dans! Du kanske kan testa kvarg med lite funlight? Det åt jag jättemycket i början! Jag äter massor av vindruvor bananer osv och jag har ju rasat i vikt snabbt! Smoothies kan du ju också ta till jag brukar bara använda bär vatten o sen mixa med en banan! Har sällan nåt mer i.. Stort lycka till, detta kommer gå då bra!! Självklart kommer du komma dit jag är i dag 😄
Jessica Andersson

2014-04-05 @ 11:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0