Då och nu


Många undrar om jag inte borde sluta gå ner i vikt snart!! Jag ser detta som en livsstil och inte bantning..jag är varken undernärd eller för smal..så nej lägga av har jag inte tänkt att göra! Däremot trivs jag i mig själv nu när jag lyckats komma ner till min normalvikt mot vad jag gjorde tidigare..


Kommentarer
Postat av: Chrissan

Du ser jättefin ut!

Svar: Tack så hemskt mycket Chrissan =)
Jessica Andersson

2014-04-01 @ 20:30:42
URL: http://chrissan74.blogspot.com
Postat av: Birgitta

Du är så jättefin och snygg nu, hoppas du nu bara kan hålla det !
Jag vill också hålla mig där jag är nu -35 ! Känner mig mycket piggare 😄gladare än att vara 3-siffrig !!!

Svar: Hallojsan Birgitta, tack så hemskt mycket =) Ja men visst känns det helt fantastiskt att vara tvåsiffrigt, håller med dig =) Du såg så pigg o glad ut, självklart kommer du hålla det man får bara tänka sig lite för =)
Jessica Andersson

2014-04-01 @ 20:55:10
Postat av: Petra

Jättebra jobbat! Jag blir så superinspirerad! Igen :)

Svar: Hejsan Petra tack så hemskt mycket =)
Jessica Andersson

2014-04-01 @ 22:09:58
Postat av: Heléne

Vilken fantastisk viktresa du har gjort, blir så otroligt inspirerad av att kika in här! I torsdags förra veckan nådde jag mitt mål -20 kg, helt underbart, nu gäller det bara att hålla i det, kommer fortsätta att vara online medlem året ut till att börja med :-)Du är jättefin!

Svar: Hejsan Helene! Ett stort jättegrattis till dig jätte bra jobbat. Visst känns det underbart =) det fixar du, att hålla det menar jag =) Jag är lika peppad som när jag började, jättekul detta ju =) Hoppas du får en fin fin dag och tack snälla du, det är lite skillnad nu mot då haha!
Jessica Andersson

2014-04-02 @ 07:16:49
URL: http://lillbusochvi.devote.se/
Postat av: Anonym

Starkt jobbat! Du är jättefin! Visst är det en livsstil, men visst ska viktminskningen stanna av såsmåningom? Jag gick på jämnvikt förra veckan. Det känns jättekonstigt att äta mer än tidigare. Jag är rädd att tappa kontrollen :/. Ha en fin dag i solen!
/Jennie

Svar: Hejsan Jennie tack så jättemycket =) Jag ska med börja på min jämnvikt snart tänkte jag, funderar även på mättande dag.. Samma här min vägning är min kontroll.. Men i värsta fall kan man ju gå tillbaka till tryggheten haha.. Ha en superfin dag =)
Jessica Andersson

2014-04-02 @ 08:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0