Jo jag vet jag gått i mål


Ja jag vet jag gått i mål och att många tycker det räcker med min viktnedgång! Men jag kan inte riktigt hålla med! 3 kg till sen är jag mer än nöjd.. Om det nu går vill säga! Inget är omöjligt :) är 1.73 lång så än finns det att ta av!!!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Hej Jessica,
kan inte du skriva vad du äter exakt med PP och allt en eller några dagar. behöver få lite tips på fördelning av PP samt hur mycket som är rimligt för bra viktminskning. Vet att det är individuellt, men jag har lite idétorka.
Tack för pepp och inspirerande blogg.

Svar: Hej Andrea! Jovisst kan jag det! Skriver så fort jag hinner jobbar lite mycket men försöker göra något kort inlägg om dagen iaf :) ska försöka tänka på att skrivs ut pointsen :)jag har med ide torka kolla bara middagen idag ha ha inte igenomtänkt men snabbt o lätt :)
Jessica Andersson

2014-01-14 @ 08:56:38
Postat av: Anonym

Viktigast att man själv är nöjd. Sen brukar väl konsulenterna rekommendera att man har lite att "spela" på./ Anja

Svar: Ja jag ska försöka gå ner 3 kg till sen är jag nöjd :)
Jessica Andersson

2014-01-14 @ 18:46:43
Postat av: emma

Jag förstår dig med att det finns en magisk siffra! ;) Jag har alltid haft 55 kg som målvikt men (även om jag har en bit kvar och inte är i mål ännu) jag vill ändå ner till 54,3 kg bara för att nå totalt -20 kg :D

Svar: Ja eller hur :) o jag menar inte så mycket för dig har för mig du inte var så lång? O 70 kg på mej är ju ganska lagom :)
Jessica Andersson

2014-01-14 @ 22:43:47
URL: http://spinningandpoints.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0