När hjärnan spelar en ett spratt


Idag har jag fått bannor på jobbet av mina arbetskamrater! :) De tycker jag börjar bli för smal och jag förstår faktiskt inte riktigt vad de talar om, nu menar jag verkligen på riktigt! Jag ser det inte själv! Tycker folk är lite roliga varför ser jag inte? Jag är absolut inte för smal! Finns massa kvar att ta av! Finns det fler som är i samma dilemma som jag? Verkar som om jag är ensammast i världen att inte se???Har tidigare varit viktväktare, för många årsedan men då med sämre resultat! Nu har äntligen poletten trillat ner och denna viktväktarresa gick i mål! Det har varit hur roligt och lätt som helst :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tyvärr så känner jag igen mig. Jag fick mkt kritik när jag blev normalviktig och hade ca. 5 kg kvar. Folk blir provocerade att någon lyckas med sitt mål. Många människor har ofta 3-5 kg de skulle önska minska i vikt. Men sånt är svårt och oftast de svåraste kilona, då man inte är lika desperat :) Normalvikt är BMI 20-25 & de som rekommenderas av VV. Kör hårt och du är inte ensam om att få sådana kommentarer./Anja

Svar: Känns tryggt det finns fler :) så länge man inte mår dåligt och tynar bort tycker jag att man kan kämpa på lite till :) ! Hur mycket har du gått ner?
Jessica Andersson

2014-01-15 @ 18:31:41
Postat av: Emma

På bilderna med måttbandet tycker jag du ser extremt smal ut om jag ska vara ärlig. Men samtidigt har jag också hört (för några år sen) att jag blev för smal och att jac inte skulle gå ner mer. Tror det handlar lite om att man bara inte brukar vara den "smala" och därför blir det väl såpass stor skillnad så folk börjar oroa sig när det egentligen faktiskt inge är nån fara :)

Svar: Fast det är taget lite från sidan så jag ser säkert smalare ut ha ha! Det är sant jag ser inte! Men jag har mage men den var ju innanför tfosorna ha ha! Fast nja 3 kg till sen är jag absolut klar :)
Jessica Andersson

2014-01-15 @ 20:12:56
URL: http://spinningandpoints.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Oj ser nu att de verkar som jag är i mål. Tyvärr så är "den"viktresan historia och jag gör nu förhoppningsvis min sista :) Då blev de 23 kg. Nu behövs det 36 kg! Usch och blä! Men är glad att vara på G och få massa inspiration av din blogg :)
"Jag kan" är nu mitt mantra :) /Anja

Svar: Det fixar du lätt Anja kom igen nu inga problem:) det viktiga är ju lite motivation o jävlaranamma sen går allt :) jättekul du kommer tillbaka till min blogg! Försöker alltid ge lätta tips man ska ju hinna med allt i vardagen med 😄 då hinns ju inte göra massa lyxmiddagar :)
Jessica Andersson

2014-01-16 @ 21:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0