En del av min ungdomDen stod längst in i förrådet! Min tv från ungdomsrummet! En bit av min ungdom har vandrat vidare till tippen! Den får mig att minnas alla 'sovis " med min bästa vän Mallda och förtjusnigen när jag fick "filmNet" på rummet! Denna tv har visat många filmer med skratt gråt och skräck konstigt vad en pryl kan få en att minnas saker från ungdomen som man glömt bara genom att titta på den! Denna tv var en åldring som gått ur tiden!!!

Minns hur glad man var då mamma hyrde moviebox och man samtidigt nyfiket fick välja ut en film eller två!

När jag tänker efter är det så mycket mina egna barn aldrig får uppleva..Som när man spelade in tracks på kasettband! När man lyssnade på sina LP skivor och tjusningen av knastret när skivan var slut eller när den hade hakat upp sig!

När det inte fanns några mobiltelefoner vi gick hem till varandra, när vi med pappersfemman gick till kiosken och köpte gräddkola och andra godisar för 10, 25, och femtioöringar i lagom små påsar! Vi tuggade Hubbla- bubbla, dance, bugg, shake och jenka!

Vi lekte röda vita rosen hoppade twist och hage, vi byggde kojor och spelade in oss på kasettband och gjorde våra egna topplistor! Ja det var en härlig tid och det var idag jag fick en flashback i ungdomens glada dagar pga en gammal tv...

Den var än idag fungerande men insåg att min barndom räknas snart till stenåldern då jag fyller 40 nästa år! Det är bara att inse man börjar bli gammal! Det konstiga är bara att jag känner mig som 25!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0