Jag har blivit lurad

Här ber man sin granne att köpa en grej till mig i Ullared när han var där häromdagen. Godtrogen som man är litar man ju på sin granne att man får rätt växel tillbaka. Igår upptäcker min 8 åriga son att allt inte står rätt till, han hittar ett mynt från ett avlägset land ibland växeln.... Jag har blivit lurad!!!

Jo Tjena...Välkommen till verklighetenInte trodde jag att Victora Beckham var en mänsklig varelse. Men hör och hämpna hon börjar bli gråhårig. Hela hennes värld rasar samman eftersom inget färgmedel tar på henne. Jag skulle vilja föreslå att Victoria kontaktar  professor Baltazar, han kan blanda till både det ena och det andra. Han kan säkert komma på en krumelurkur som biter även på denna fåfänga människa. Inte nog med håret fötterna måste opereras för mycket high heels har förstört hennes fötter. Utan dessa blir hon inte någon hel människa säger hon. Stackars sate hur ska hon kunna överleva med dessa fruktansvärda problem???


Jag är ju bara så smart

Jag vill bara här tala om hur intelligent jag är. Här ser ni grannens och min postlåda, dom låg nästintill nere på marken. Jag funderade på på om dom skulle ligga kvar där nere så brevbäraren skulle få sin dagliga dos morgongymnastik. Eller om jag skulle försöka få dom att stå rakt upp igen.  Jag tänkte att om jag binder fast postlådorna i häcken med en USB kabel så kanske jag och grannen numera kan få virituell post?

Brottsplats StorgatanHär har man jobbat ett halvt dygn när man vid 21 tiden ska besöka sin vän på Storgatan. Ni kanske undrar vad brottet är? Jo isfläcken på bilden jag lägger världens vurpa eftersom asfalten var en isgata. Isfläcken tog nästan mitt liv. Jag har nu 1 1/2 knäskada och ett skrubbsår på vänster tumme, jag undrar nu om jag kan stämma någon? Jag skulle behöva lite extra cash i plånkan!!!


En snopp i snö


Idag på självaste Julafton när jag skulle på julmiddag med mina kids ser jag en skulptur av.. En snopp som var uppbyggd utanför Stora Enso.  Jag undrar om det är brist på fantasi från brukets sida eller om Jultomten spelar Hylte ett spratt?


PisseruskanNär Jag och Jonnie besökte stora staden Falkenberg igår på jakt efter dom sista klapparna fick vi uppleva något fruktansvärt. En pisseruska dök upp framför bilen och ställde sig och urinerade. Fy fy att folk inte skäms sådär dagen före dopparedan!


Inför körkort för plogande


Jaha, hur plogar dom igentligen? Här ska vi åka till Halmstad i morse vad händer? Jo vi kan inte komma igenom det lilla hål som är plogat på gatan. Hur har dom tänkt sig? Här fick vi resa oss ur den varma bilen å skotta så Jonnie Jonssons peugeot kunde glida igenom och sedan rulla oss vidare till Halmstad.


Reine Renault - i en förskräcklig upplevelseHerre gud säger jag bara, fick världens chock för en stund sedan. Här sitter man i lugnan ro vid sitt köksbord. Tror att allt är frid och fröjd när det dyker upp en skvatt galen dåre utanför mitt fönster. Han börjar antasta Reine Renault med sin snöskyffel. Han börjar manuellt ploga av lilla Reine som säkerligen fått massa repor i sin fina lack. Inte nog med det sen slänger upp sina pjäxor och börjar valla sina skidor gormar och skriker att motorhuven är i minsta laget att åka störtlopp över. Jag tror att detta var en fruktansvärd traumatisk händelse för stackars Reine. För hoppningsvis kommer han aldrig någonsin uppleva något liknande igen!


I Ullared på röda mattanHäromdagen var jag och grannen Jane i Ullared. Vi tyckte att det var ovanligt tomt då vi inte såg en enda bil i sikte. Vi kliade oss i  huvudet (det berodde inte på löss utan att vi engagerade våra enormt snabbtänkta hjärnor) Vi tog varsin kundvagn och märkte till vår stora förvåning att vi kunde ta varsin gratis. Vi gick där ensamma på parkeringen och såg inte en människa. Men när vi närmade oss entrén såg vi... Den stora röda mattan utrullad. Fram hoppar Boris och sa att nu minsann mina damer ska jag ta med er på en rundtur i mitt stora Varuhus. Vi sa att vi hade varit där många gånger i vårat liv, men det örat verkade Boris inte lyssna på . Inne vid WC  borstarna satt  Morgan och vävde rosa ulltofflor han var dessutom ledig idag. EFter att ha varit tvugna att följa Boris hack i häl var vi helt slut, trots att vi inte hade behövt trängas bland massa galna kärringar. Jag gav förslaget att Boris borde göra filer och få folk att använda sig av högerregeln inne i varuhuset. Samt skaffa övergångsställen och trafikljus så alla männen får en chans att komma fram eftersom kärrngarna annars kör över dom!


Jonnie du glömde något!Bögslungan söker sin rätta ägare. En förvirrad gayare med magen full av kladdkaka glömde idag denna väska hemma hos mig. Jag är dock lite förvånad att den inte var rosa!


Bassen 8 årIdag fyller Rasmus 8 år... Grattis Basse....


Men hallå vad har hänt?Sitter här och kollar på SVT 1 och det händer nästan ALDRIG då börjar sportspegeln men hallå vad har hänt? Det var ju inte alls sig likt. Jag antar att jag inte har sett sportspegeln på en sådär 15 år eller nåt? Vart var ringarna och vart var låten???? Allt var gone.. Ja se vad man kan missa!!! En sak till Vart är Christer Ulfbåge?? Pensionerad??


NobelfestenZappar runt lite på TV och hamnade på Nobelfesten, tyvärr kunde jag inte gå i år eftersom jag har allt för många galaklänningar och trånga skor att välja imellan. Beslutsångesten gjorde att jag fick tacka nej till Kung gubben tyvärr. När jag sitter här och tittar när dom så elegant går ner för trappan gnider jag mina händer och hoppas, verkligen hoppas att nån järnlady ska snubbla på kantspetsen på klänningen och falla som en fura på paret framför. Vad kul det hade varit att se alla falla som dominobrickor i detta stora spektakel. Jag tycker att denna fisförnäma tillställning borde livas upp lite. Tänk om iallafall någon kunde få lite för mycket innanför västen och börja vissla några gamla zigenarvisor samtidigt som den gjorde en uppvisning av kosackdans. Eller om någon kunde ställa sig upp och utbrista: är det fler än jag som undrar hur många meter linneduk det ligger på borden? Hade varit kul tycker jag....


Fusk?


Jag blev nu ikväll anklagad för fusk av min granne Jane! Hon undrade hur jag kunde köpa en golfplan som man kan köpa i Level 8 och jag bara är i Level 6. Jag hade önskat att jag kunde sagt att jag är en datahacker och en jäkel på facebook spel men så är tyvärr inte fallet.. Jag har inget bra svar på denna frågan faktiskt.. men å andra sidan.. Jag har ju nåt som inte hon har förrän i Level 8 =)


Sådär ja!!Ja nu har en helt ny värld öppnat sig för mig...(vet att jag är sent ute men tar lite tid för en annan att förstå sig på sånt här) Fick en inbjudan av en gammal klasskompis till Spotify! Jisses vad man kan lägga ner tid på att leta låtar. Kul att leta efter låta man inte hört på en massa år som man totalt hade glömt bort att man ens lyssnat på i ungdomen. Det bästa av allt... Tar INGEN plats i datorn =)


Här får man skäll....För att man inte har uppdaterat sin blogg!! Lika bra jag slänger in ett så mina fans blir glada igen..Idag ska jag ta upp en världslig sak:


Häromdagen köpte jag kalaspuffar det har inte hänt på flera år. Vad är det jag märker??? Ingen leksak i kalaspuffarna. Vad är det för jäkla fjasko??? Det första jag tänker är att jag kanske har svalt nån plastgubbe med skidor eller en helikopter med propeller??? Men nej hur mycket jag än söker igenom kalaspuffarna finns det INGEN leksak. Vilken besvikelse, annat var det i barndomens glada dagar i det gamla kalaspuff paketet, där hade den gulliga lilla björnen iaf en överraskning till förväntansfulla barn.


RSS 2.0