1:a advent

Då var det 1:a advent himlen är blå snön lyser med sin frånvaro och det ser ut att bli en härlig dag. I kväll blir det en runda till stan och Julskyltning..

Juldekoration

3 timmar har det tagit att fixa årets juldekoraton på framsidan, bara en tomteluva som fattas så i morgon är det klart..

Nu är granen uppe och Ernst är här

I
 
Idag klädde vi granen, man ska ju börja i tid...Har även Ernst på besök ikväll..

Kaffe & Bok

Godmorgon vaken innan tuppen igen..Att man aldrig ska kunna få sova ut litegranna. Idag ska jag försöka hinna läsa lite och det blir även en runda in till stan..

Björnstad

Äntligen ny bok..Nu blir det Björnstad av Fredrik Backman. Hinner ju knappt läsa nu för tiden..Efter att ha fått heltid i Projektet året ut så rinner tiden iväg..Nu jag försvinna in i min bok...Äntligen...

Inspirationsdag och på stan med mig själv

Idag har jag varit i Halmstad på på Inspirationsdag- Aktiviteter och kultur för äldre..Det avslutades med en underbar föreställning "Radiominnen" sedan blev det en runda på stan med mig själv..Underbart att få lulla runt ensam utan att behöva prata med någon, det borde man göra oftare..Bara vara med sig själv, man uppskattar verkligen nör det händer då man omges av folk hela dagarna..

En tur till havet och julmarknad

Idag har vi varit på en härlig utflykt till havet..Vi var även på Julmarknad på Annies Gård..Där köpte vi nybakat stenungsbröd i bageriet som vi gjorde räkmacka på när vi kom hem supergott..En riktigt härlig dag..

Bricka

Då var det helg igen..Härligt..Får se vad dagen har att erbjuda..

Cruella Von Crocpot gör debut inför hösten 2016

När maten lagar sig själv medans man är på jobbet..

Svärmor

När svärmor har saker jag vill ha i sina gömmor..Letat så länge efter dessa små gafflar och Nils Johan är en favorit..Jag är supernöjd..

Bastuspecialisten

 
Nu faller snön utanför fönstret. Det är kallt och den värsta årstiden jag vet är i antågande. Jag avskyr vinter och kyla. jag tror faktiskt jag hade föredragit vinterhalvåret med regn i stället för snö. Hade man varit gjord av pengar hade jag flytt detta land och funnit mig till rätta på varmare breddgrader, jag är alltid så frusen på vinterhalvåret. Men tyvärr så är man ju en vanlig kommunalanställd så man får gilla läget o stanna hemma i snön. Det är nu man hade önskat att man hade haft en Bastu. Där kunde man ju sitta och värma upp sina stelfrusna fossingar. Det finns många sidor på nätet där du kan få hjälp med en bastu efter precis dina önskemål och en dem hittar du här  Bastuspecialisten. Så sitter du i bastutankar ta dig tid att kolla runt vad det är du är ute efter. När du har bestämt dig så kan du ju njuta av många varma tillfällen utan att frysa halvt ihjäl i den svenska vintern.

En frukost

 
Frukosten intagen och idag blir det att hälsa på svärmor en runda..

Glögg o Loppisfynd

Idag har vi varit i stan en runda..Fyndade koppar och glöggmuggar på loppis..Då får man ju passa att ha lite julemys..

RSS 2.0