Tappad tand

(null)

En stolt Jayden idag som tappat sin första tand. Får hoppas att det ligger ett guldmynt i glaset i morgon från Tandfén! 

Frallor

(null)

Blev lite bakade frallor såhär på kvällskvisten! 

Ledig dag

(null)

Ledig dag innan helgjobb, skönt! Får se vad dagen har att erbjuda men kanske borde vara lite huslig idag och fixa lite! Ni får ha en trevlig dag. 

Förråd

Är det något man har för mycket av så är det verkligen saker! Har hur mycket saker som helst som man knappt får plats med i huset. Jag är en person som köper ganska onödiga saker som man egentligen inte behöver. Sen står man där med en massa grejer och undrar: när ska man använda dem. Jag har dessutom svårt att slänga grejer för jag tror att jag ändå kommer ha användning för dem någon gång! Oftas kommer inte den gången och man köper ännu mer grejer. Ibland gör vi ändå ett röj och sorterar, åker till tippen och slänger, men det är faktiskt ganska sällsynt måste jag säga. Ibland kan man behöva ha ett förråd till sina saker, det kan vara tex möbler och andra lite större grejer och då skulle man behöva ett ställe som  förråd Östermalm Tänk vad skönt att bara kunna få hjälp med förvaring av det man just ni inte ha plats med. Har du funderat på om du skulle behöva mer utrymme? Isåfall kan ju detta vara något att tänka på. Själv ska jag i framtiden vara lite mer sparsam med mina inköp för tillslut får man väl bygga ut huset om det vill sig illa. Tycker ändå att det är bra att det finns företag som kan hjälpa till, kan ju vara så att man behöver flytta ut snabbt och sedan inte har tillgång till sitt boende då vet man åndå att ens grejer är i bra förvar tills man behöver dem igen och att de inte kommer till skada. 

(null)John Ajvide Lindqvist ”Människohamn”

(null)

En efterlängtad ledig dag och en ny ljudbok! "Människohamn" av John Ajvide Lindqvist! Verkar lite smått konstig denna boken men ändå fängslar den mig! Fathead-pizza

(null)

Ikväll blev det fathead-pizza, vilken grym botten kommer absolut att göra igen! 

Ninni Schulman - Som vi lekte

(null)

Så skönt med en ledig dag och en ny ljudbok i öronen! Äntligen är Ninni Schulman tillbaka gillar hennes tidigare böcker så denna ska bli spännande att lyssna på! 

Bröd med julmust

(null)

(null)

(null)

Idag har jag bakat bröd med julmust, det har jag aldrig testat tidigare! Supergott och mättande. Hittade receptet på Instagram, tyvärr kan jag inte länka till personen då jag inte minns vem det var. Men en stor tumme upp för detta recept! 

Godingarna

(null)

Kärlek

RSS 2.0