Ibland hinner jag inte med tiden

Nej, så är det ibland, jag hinner inte med tiden..Den går alldeles för fort och jag hinner inte göra allt vad jag ska! Ibland får man prioritera och inse man är bara en människa och ingen robot! Dessutom  är det så mörkt tidigt och man blir ju bara trött och deppad då man har 7-16 turen! Motion denna dag är lika med noll samma med kören idag! Blir stressad till tusen och insåg att matlagning och sängen får det bli så man kan varva ner lite! Men det känns att man knappt rört på döfläsket denna vecka! Men det är ju inte så att man dör.. Jag vet! Men jag gillar att ge mig ut på mina rundor! 

Middagen idag bestod av detsamma som i matlådan som blir tills i morgon! 

84 g kyckling 2 p
1,5 dl kokt ris 4 p
Kokta grönsaker 0 p

Sås
1 dl milda mat extra 2 p
Curry 

Propointsvärde: 8

Supersvararna

Fantastiskt, här snackar vi riktig underhållning postkodsmiljonären eller vad nu skiten heter släng sig i väggen.. Det var bättre förr!! Finns nu på öppet arkiv hos svtplay!!!

Stånk o stön


Märks verkligen på konditionen när man inte rört sig på några dar! Nej dessa latmannafasoner får man lägga av med!!


Ätit något och jag lever än

Idag kände jag för att exprimentera lite! Vill testa på lite nytt..Så idag köpte jag något jag aldrig köpt förut och dessutom aldrig ätit! Quornfärs jag vet knappt vad det är så jag tänkte: jag äter först och googlar sen! Jag skulle aldrig i livet falla mig in att bli vegetarian, jag älskar kött i alla former! Men måste säga att detta var gott! Såg ju ut som köttfärs men är svampprotein! Tror inte jag kände någon skillnad faktiskt! Så jag hittade på lite eget o detta blev resultatet

100 g quornfärs 4 p
1 fralla 3 p
1 dl passerade tomater
1/2 dl milda mat extra 4% 1 p
1/2 lök
1 dl kidneybönor 1 p

Dressing 

3 msk lättyoughurt 
Riven färsk rödbeta 

Jag fräste löken i kastrull hällde i passerade tomater och rev i vitlök samt hällde i kryddor! Stekte quornfärsen och hällde sedan i färs och grädden! Hällde i en skvätt soya för färgens skull! Lät koka ihop lite och sist i med bönorna! 
Gröpte ur frallan o lade det i den tjocka röran o fyllde sen frallan! Jag satte in den i varm ugn några minuter så den blev lite knaprig! 

Kommer definitivt äta quornfärs igen

Propointsvärde: 



Bakat lite bröd



 
Då har jag bakat lite bröd
 
 
2 ägg
100 g (2dl) Mandelmjöl 
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
1 msk naturell youghurt
Salt
Kummin
 
Vispa ihop ägg och youghurt i egen bunke! Blanda sedan med de torra  ingredienserna! 
Klicka ut 8 klickar på plåt, jag gjorde rundlar!  In i ugn 200 grader i 15 min! Efter vad jag räknat ut blir varje 2,5 propoints! Men eftersom man inte kan ha en halv points så kommer jag att räkna 2 per st!!!

Hellhole of darkness

Idag är det grått och deppigt väder! Det är mörkt och trist dessutom blåser det och ösregnar! Det blev en tur till stan och handla på Willys! Solen sken i Halmstad så man fick även gott humör på köpet! Motion blir det inte tal om idag det är som om man befinner sig i ett hellhole of darkness nu när man kom hem. Nopps här ska fixas och trixas lite istället..
 



Late lunch

Bättre sent än aldrig med lunch undra när jag ska äta min middag idag klickan är ju snart 16. Har inte varit hungrig idag konstigt nog! 
 
2 dl mild lättyoughurt 2 p
 
1 dl Pauluns superflingor
med fullkornsdinkel o kanel 2 p
 
Bär 0 p
 
Propointsvärde 4
 

Because im worth it

 
Sovit som en stock inatt! Undra vad jag hållt på med kändes som om jag hade varit på fest igår när jag vaknade. Hur som helst fick jag sova ut i morse och det var inte igår det hände! Tar mig en välförtjänt frukost i sängen idag!
 
1 tunnbröd 3 p
2 skivor skinka 1 p
1 msk bredbar salamiost 1 p
1 tomat 0 p
2 ägg 4 p
 
Propointsvärde: 9

Svullen är bara förnamnet

 
 
Alltså i lördags åt jag en fiberhavregrynsgrötsportion och jag har varit svullen som denna kuddmage sedan dess. Vad ska man ta sig till. Det känns som om man gått upp 35 kg och det verkar aldrig försvinna och det är måndag nu. Känns som om jag har en atombomb där inne...Någon som har några bra tips? Tycker det är konstigt det inte försvunnit än :(
 
HJÄLP

Såhär mitt i stormen


Vad passar inte bättre än att göra lite gott i gott gott när det stormar ute? 

1 skalat äpple i klyftor 0 p
1 msk russin 1 p
1 msk riven kokos 1 p
Kesella citrus 3 msk 2 p
Kanel 0 p

Propointsvärde 4

Jag rostade allt i stekpanna och åt ljummet! Hade bara citruskesella hemma, smakade gott men vanilj är nog mer passande!!


Storm i sikte?

Det sägs att det ska storma idag? Isåfall har jag lite kvällslektyr :)

Bättre än upp



Ja man kan ju inte gå ner 1, 5 kg i veckan så är det bara 😄

Jack O Lantern

För första gången i mitt liv jag grävt i en pumpa! Den stora frågan är vad skulle man gjort med innehållet som jag slängde? Var ju bara massa kärnor o sletor bläää! Okej inte så fin men han duger att ha som familjemedlem ett tag framöver! Lyser ju fint iaf :)

Laxmiddag

Mums med riktig mat! Denna jobbarhelg vill jag inte tala om vad jag ätit! Jag nästan skäms! Men kan ju säga att jag varierat mig med mina diet noodles och diverse tillbehör! Men idag äntligen riktig mat! Jag hinner ärligt inte fixa mat inför jobbarhelg så jag tager vad man haver! Är skitdålig på matlådor dessutom! Idag har jag använt följande:

1 laxfile 125 g 6 p
100 g kokt bandspagetti 4 p
1 dl milda mat extra 4 % grädde 2 p
Haricoverts

I såsen har jag citronpeppar o en skvätt från en sån där rund plastcitron ( vad det nu heter! Koka upp klart! 

Sååå mums

Propointsvärde: 12



Lördag är lika med lat

Lunch innan jobbet får bli frukost igen! 

1 dl fiberhavregryn 4 p
1 dl lättmjölk 1 p
2 st wasa crisp n wheat 1 p
4 msk keso äppel päron vanilj 1 p
1 skvätt waldenfarms syrup 0 p

Propointsvärde: 7

Melodikryssdax igen

 
Då ska man gnugga geniknölarna
 
Frukost
 
 
Ägg 2 st 4 p
Skinka 4 skivor 1 p
1 mask bredbar salamiost 1 p
Tunnbröd 3p
Tomat
Salladsblad
Gurka
 
Propointsvärde: 9
 

Tävling igen


Ja nu är det dags för tävling igen.. Du kan nu vinna ett par av dessa myssockar! Varma och goa och såklart inte de jag har på mig, utan lika dana :) det enda du behöver göra är att gilla detta inlägg och dela det på facebook (se gillaknapp under detta inlägg)  skriv sedan en kommentar i detta inlägg att du har DELAT

Lycka till tävlingen avslutas på fredag 1/11

Fredag och jobbarhelg


Wild West släng er i väggen här kör jag vår egna grillkväll! Gott gott kan jag lova. Och är mätt som en plätt!!!

Potatis 192 g 4 p
Majskolv 2 p
Minifraiche med vitlök 3 msk 1 p
3 kycklingvingar 6 p 

Propointsvärde 13


På tur

En liten lagom runda idag då det vankas  jobbarhelg!!!

Det här med känslor


Ja då tänker jag på hungerkänslor! Det är ju det som är det jobbigaste när man ska gå ner i vikt! Är man hungrig, då vill man stoppa i sig både det ena och det andra! Jag kan bara se till mig själv tidigare!!! Var man och handlade och man var hungrig nog damp det ner en och en annan chokladbit som man tryckte i sig när man körde hem! Samma sak om man var jättehungrig och man stod och lagade mat.. Hittade man lite överblivna chips sedan helgen så var man med näven i påsen för att för tillfället stilla hungern tills maten var klar!  Näe fy säger jag bara tur jag har börjat ett nytt liv! allting kretsar inte kring att stoppa någonting i munnen, dessutom handla inte hungrig! Sen är det ju så att man blir mätt även på en lagom portion, det tar bara lite tid! 

Lunch idag

1 tunnbröd 3 p
1 banan 0 p
4 msk keso äpple päron vanilj 1 p
Salladsblad 
4 skivor skinka 1 p

Propointsvärde: 5

Dressed for success

Skam den som ger sig det är bara att dra på sig reflexvästen och ge sig ut på en runda! Det är härligt när det blivit en del av ens vardag att motionera! Då jag tänker tillbaka 8 månader i tiden då jag vägde över 100 kg när jag började mina rundor minns jag hur sakta det gick! Det var som om det var 30 förfettade paddor var ute till skogs! Som tur var trotsade jag hur jobbigt det var, hur jag flåsade och hur ont i benhinnorna jag hade! Idag går det som en dans! En gång i början fick jag för mig att jag skulle jogga! Klumpig och stor som jag var trampade jag i ett helvetes hål och flög handlöst ner i asfalten, skrapade upp mig både här och där! Det första jag tänkte var: var det någon som såg mig? Sen tänkte jag... Jag ska orka jogga så är det bara! Vill jag nu så kan jag jogga några km utan att stanna! Jag tävlar inte med mig själv längre, jag joggar för jag tycker att det är KUL och jag är STOLT över mig själv att jag har kommit såhär långt

Oj vad hände?

Ingen motion idag jag ORKAR inte! Dagar då man jobbar 7-16 på hösten då det blir så mörkt känns som lika med noll! Dessutom var jag hungrig idag så skippade runda o lagade mat istället! Utan sås? Japp man behöver faktiskt inte alltid sås till maten! Jag äter nästan aldrig vanlig sås! Däremot gör jag gärna vitlöksfraiche men idag skippar jag det då jag norpat en points på veckobonusen tror aldrig det har hänt mitt i veckan tidigare! Men plötsligt så händer det :)

Middag idag 

223 g klyftpotatis 4 p
Kycklingklubba 7 p

Propointsvärde 11

Försvinner hjärnan med vikten?

Bara undrar om hjärnan försvinner med kilona? För isf har jag  inte mycket hjärna kvar! Jag har blivit så himla glömsk så jag blir rädd för mig själv! När man dessutom tar av sig byxorna istället för jackan när man kommer hem då är det illa! Kan jag ha brist på något? För såhär glömsk brukar jag inte vara! HJÄLP! 

Primitiv matlagning

Japp idag är det all enkelhet! Till lunch idag shiratakinoodles spenat och viktväktarkorv! Till middag kör jag på viktväktarkorv och stuvade makaroner och har dessutom en låda över till morgondagens lunch

1,5 dl kokt pasta 4 p
1 msk Majsstärkelse 1 p
1 viktväktarkorv 2 p
1 dl lättmjölk 1 p

Propointsvärde: 8



Vatten bara vanligt vatten

Då har man rört på fläsket lite! Skitväder som sagt men det är bara att bita i det sura äpplet och ge sig ut i höstrusket! 

Gott

Gott såhär på kvällskvisten

Helt slut

Idag är jag helt slut så ingen runda idag! Har faktiskt redan gått och lagt mig! Idag var det hålligång på jobbet som ni ser och ändå trots coola gubbar och dragspelstjohejsan kändes det som om jag hade behövt tändatickor för att hålla ögonen öppna! 

Middag idag

87 g fläskfile 2p
Potatis 130 g 3p
Minifraiche m vitlök 
3 msk 1 p
Broccoli brysselkål morot 0 p

Propointsvärde: 6

Rockande dragspelsgubbar på jobbet!


Minus 1,5 kg


Wow vilket resultat! Har vägt mig flera gånger o jooo det stämmer kämpandet har gett resultat denna veckan :)

Py Bäckman

Haft en fantastiskt trevlig dag/kväll med kören då vi uppträdde med Py Bäckman! Vilken fantastisk människa till att skriva bra låtar! Bjuder på en egobild  av min liook denna dag för så gör fjortisar och idag tar jag efter :)




Ibland får man taga vad huset hava

Ja idag är det snabbt o lätt! Testade att göra gratäng på: 

194 g potatis 4 p
1 dl Findus italienska köttfärssås 3 p
1 morot 0 p
Totalt 7 propoints

Hur gått som helst, behövdes ingen grädde! Ibland får man bara fixa till något av det man har hemma! Har man lust kan man ju lyxa till det med lite ost och vitlök också! 

Ingen musik ingen motion

Nä skulle skippat min runda idag i regnet! Spotify slutade fungera och runkeeper fick fnatt! Att lyssna på sina egna andetag är inget jag rekomendera! Men ut kom jag men inte så långt då jag skyller på musiken!

Besök av gammal vän

Då har man besök av en gammal vän och arbetskollega. Vi ska snart pumpa våra rullatorer och rulla rullstol och sjunga med körslaget. Det behövs inte mycket för åldersstigna att roa sig!

Min snygga dotter 20 år

Då har man varit på 20 års fika hos min snygga dotter då hon behagade vara i Grekland då hon fyllde år.  Levererade även en försenad förlovningspresent Tur man själv ser ut som 25 =)

Dags igen...

 
Frukost och Melodikryssdags igen såklart som varje lördag =)
 
Propointsvärde: 8
 

Bars

 
25 bitar torkad frukt plommon eller fikon klippta i bitar
2 msk vatten
1 dl havregryn
1/2 dl sesamfrön
1/2 dl solroskärnor
3 msk agavesirap
1 dl russin
1 dl kokos
 
Lägg den torkade frukten i blöt i ljummet vatten en stund.
Rosta havregryn solroskärnor och sesamfrön en stund under omrörning i en torr stekpanna.
kör sedan gryn frön med frukten och sirapen i mixer ca 30 sek.
Blanda sedan i russin och kokos. Bred ut på bakplåtspapper och in i kylen.
 
Jag gjorde 12 bitar ca 3 P per st.  Lite mycket tycker jag men goda. Så denna helgen skippar jag ostbågarna och kör på fruktsallad och bars. 

Då har jag lagt mat på plankan


Då har jag lagat lite mat! Det är ju fredag så får ju lyxa till det lite! Jag har grillat kycklingvingar och till det ugnsbakad potatis samt avokado och vitlöksdip med citron

3 kycklingvingar 6 p
1 140 g avokado 7 p
3 msk minifraiche 1 p
40 g potatis 1 p
1 vitlöksklyfta

Propointsvärde :15

Dipen innehåller 3 msk minifraiche
1 vitlöksklyfta och 1/2 avokado mixa i  mixer tillsammans med några droppar citron!!!!

Som ni märker så lagar jag mycket billiga måltider! Tycker inte att kostnaden ska få styra min viktnedgång!    Är du riktigt hungrig så räcker nog inte 40 g potatis då det var i minsta laget! 

Då har man fått sin dagliga dos

 
Då var man nöjd och har fått lite motion denna fredag.  Snart dags att fixa till lite middag ska se vad huset hava i frysen!

Mellanmål o runda

Färdigjobbat för veckan.. Äntligen ut o röra på sig det var över en hel dag sedan!!!!
 
1 Fazer sviktat fullkorntunnbröd
2 sallandblad
1 delad banan
2 skinkskivor
4 msk keso mini
curry

Besök på rasten

Jaha här ligger man på rast och funderar på om man ska kort eller lång runda idag och vad man ska äta till middag! Nu har jag ätit kasslergratäng sedan i måndags, nu får det vara bra! Fick dessutom påhälsning av min hårt arbetande dotter!! 





Fredags gottis

Idag är det sista arbetsdagen inför ledig helg! Denna helgen blir det ostbågsfri helg! Som ni ser på bilden ska jag göra något i eftermiddag kan ni gissa vad? Kika in på bloggen lite sensre ikväll om du vill se resultatet!!!

Finn ETT FEL

Ja nog fan är det falukorven alltid. Det är inte kostigt att folk blir feta då frukt och grönsaker kostar mer än fett eller hur? Det är billigare att köpa en falukorv än ett kilo bananer. Mmmm tänker du, för man får ju skicka efter bananen från landet där man böjer bananerna. Jag det är ju sant förståss det är ju klart att färdtjänsten på bananerna ska läggas på kilopriset. Men då ska det inte klagas på att Svenska folket blir fetare och fetare. Då får det väl ta och skapas en färdtjänstfond någonstans så vi har råd att köpa frukten när den kommer hit! Falukorv för 19.90 kr och ett kilo böjda bananer 24.90 kr . Jag blir galen vad dyrt det är med  frukt och grönt...Nu sitter du där och tänker; varför har du köpt falukorv då? Nä si det har jag inte, denna grismassa ha legat länge och väl i frysen från den tiden då jag åt falukorv och jag har inte tänkt att äta upp den..
 
Våga Vägra Falukorv
 
 

Ikväll var jag granne med Gud

Har ikväll tillbringat några timmar med alla Gospelvänner! Trevlans om ni undrar! Nej jag tror inte på Gud men alla är välkomna även svärande varelser som jag..Det var sista övningen inför Py Bäckman conserten på söndag i Färgaryds kyrka kl 18

Rast och vila

Här har vi lite välförtjänt rast, jag och min kära kollega! Som ni ser tänker hon inte på den äldre generationen utan vräker ut sig raklång!!

Dagen planerad till kl 16

Dags att kila vidare med mina matlådor

Middagsdags på jobbet

 
 
 
Jaha tänker ni.. Sitter hon och bloggar nu igen? Nej se det gör hon inte för jag sitter på jobbet och äter min middag. Så kan det gå med teknikens under... Idag har jag gjort några matlådor dessa matlådor innehåller 7 propoints per styck! Gott att ha lite ris till också om man känner för det vilket då ger lite mer pointsantal. Men jag har ätit rätt mycket kolhydrater på sista tiden, både ris och potatis och pasta så tänkte vara utan några dagar om det går.. 
 
 
 
 
 
 

Noodles


Lunch idag shirataki noodles och Findus färdiga italienska köttfärssås, knäckebröd med baconost 5 peppers och paprika!

Nudlar 0 p
1 dl köttfärssås 3 p
Knäckebröd 1 p
1 msk baconost 1 p

Propointsvärde 5

Här och där

 
Ja idag gick jag åt vänster istället för höger och hur långt är det mellan vänster och höger egentligen? Jag har som ni ser varit både här och där! 
 

När det droppar från mössan är det OK


Ja idag blev det visst en lite "nätt" runda! Lika bra att köra på liksom, tänkte ta en motionsfri dag i morgon då jag ska ta ton med kören! Söndag 20/10 sjunger vi med Py Bäckman i Färgaryds kyrka kl 18! Tror det är gratis inträde så kom inom om du är i närheten! Idag kan jag säga att det droppade från mösskanten..avskydde att svettas innan men nu är det helt ok...

Back to Work

Gomorron alla godingar! Idag är dagen D! Ikväll ska jag tillbaka till jobbet efter 3 v sjukskrivning, tjoho äntligen! Det är under denna tiden man har fått sig en funderare på vad glad man är att man har ett jobb man trivs med och att man har ett jobb överhuvudtaget i dessa tider! Dessutom hur mycket en del och nu poängterar jag EN DEL arbetskamrater betyder för en! Man behöver som sagt inte GILLA alla men man behöver kunna JOBBA med alla! Vet ni också att om man känner välbefinnande på jobbet och har bra arbetskamrater så ger det mindre risk för depressioner däremot vid tvärtom ökar risken för utbrändhet och depression!

Frulle idag består av 7 propoints

Det kan man ju inte tro om mig


Som ni vet är det ju väntans tider i ett väntrum och där satt jag idag! Finns ju massa skit att läsa och jag är ingen tidningsmänniska! Den enda tidning jag gillar är "vetenskapens Värld" Men jag fick tag i en hälsotidning som var riktigt intressant! Vet inte vilken det var tyvärr! Det trodde ni inte om mig va? Att jag skulle läsa en hälsotidning för några månader sedan!  Nu behöver jag tips på bra tidningar för jag fick mersmak :)

Lyxmiddag

 
Jag kör på lite lyxmiddag idag 
 
2 viktväktarnas  wienerkorv 3 p
1,5 dl kokta makaroner 4 p
 
Redning 
 
1 dl lättmjölk 1 p
1 msk majsstärkelse 1 p
 
Propointsvärde 9
 
Och om ni undrar vart ketchupen är så gillar jag inte ketchup =) 
 
 

Några kilometer

 
 
Tog långrundan idag tycker att det svider lite i höften, kanske för långt idag..Mina löparbrallor strl M börjar bli för stora snart dags att köpa strl S sen får man väl gå naken eller leta brallor i något tightare modell, men jag gillar inte tights då mina ben nu består av mycket muskler som jag upptäckte igår. Tycker INTE att det är snyggt. Skulle jag på det sätta på mig tights så..Nej tack!  
 
Dessutom hade det varit coolt om det funnits någon  klädpengarfond man kunde söka några tusingar ur för detta är en dyr historia man går igenomman behöver en helt ny garderob.

Mellis

 
Här är ett mellanmål sen tidigare idag:
 
2 skivor Wasa chrisp´n wheat 1 p
3 msk Keso mini cottage cheese 1p
2 hackade hasselnötter 0 p
salladsblad gurka vindruvor  0 p
 
Propointsvärde 2
 

Då var man på banan


Idag är min sjukskrivning över och till vilken nytta?? Jag har idag ledig dag och ska snart köra in till Halmstad och besöka mitt 2:a hem ortopedmottagningen! Där ska jag återigen träffa en NY läkare! Jag har tappat räkningen men jag tror det är läkare nr 5! Han kommer förmodligen som alla andra ortopeder och handkirurger att skicka runt mig någon annanstans! Vem vet det kanske blir urologen, gynekologen, BB, förlossningen, ögon- näsa hals mottagningen. blodcentralen och barn och ungdomskliniken som slutligen sista stopp förmodligen kommer  bli veterinären eftersom jag tror de har mer kompetens!

Fettvalkar

 
Nu är jag här igen, för och efterbilder gör verkligen att man blir motiverad. Man kämpar och kämpar och blir skitsur när vågen står plus minus noll..Varför då undrar jag egentligen? Det är då man ska ta fram kameran och fotografera sig och jämföra med gamla kort. Här har jag hittat kort sen Turkietresan förra sommaren. Jag har jobbat på sen sist skulle man kunna säga. Här kan man verkligen se att det lönar sig att kämpa som jag. Nu är det säkert många som tycker att jag överdriver med min viktnedgång. Men det bryr jag mig inte om. Jag kommer att kämpa in i det sista.. Jag gör det inte för någon annans skull utan för min egen.. !!!
 
 
 

Chicken

Då börjar pointsen tryta för denna dag! Har 2 kvar som blir till citrus kesellan lite senare på min fruktsallad! 
 
Middag idag 1 dl ris 3 msk minifraiche med vitlök 1 kycklingklubba och rostade grönsaker 
 
11 propoints 

Lite lätt

Jag köpte en stor kasslerbit sist, så det har varit mycket kassler de sista dagarna. Här har jag till lunch bara fräst ihop broccoli, gul lök, vitkål och 150 g kassler. Till det har jag 3 msk min ifraiche med riven färsk vitlök.
 
5 p

Bananapancakes

 
När jag tränat eller varit ute på runda föredrar jag ett gäng bananpannkakor.. Har fått måga frågor hur jag gör dem..
 
Hur enkelt som helst.
 
1 banan
1 ägg
 
Mosa halva bananen,vispa ägget och häll i moset. Stek vips och sedan klart att mumsa i sig.
Brukar ta andra delen av bananen ovanpå.
Man tager vad man haver. Jag kör med waldenfarms syrup de gillar jag.
På denna smet brukar jag få 3 pannkakor.
 
Pointsvärde 
2

Ny vecka nya tag

 
Nu vecka som sagt och jag börjar att jobba på onsdag äntligen. Fattar inte vart 3 veckor har tagit vägen. Idag tog jag reflexväst på mig på min runda man vill ju inte bli tagen för en älg då älgjakten börjar idag =) Jag har satt som mål att inte ta en längre runda än 5 km, jag lyckas aldrig så bra med det tyvärr. Nu har jag prick 4 kg kvar till målvikt känns hur underbart som helst att inte väga 3-siffrigt längre! 
 

Minus är alltid minus

Ny vecka och bra start  på den! Idag var det inte så mycket men jag är nöjd eftersom jag stod still förra veckan full spurt 4 kg kvar till mål!!!

Snipp snapp slapp



Idag har jag bott i sängen, hur gott som helst naturligtvis har jag rastat kroppen med diverse vändor till köket för att inta lite föda! Känns som om jag samlat ihop en massa energi detta var en behövlig dag! I morgon är det ny vecka o vägning står som nr 1! Sen är det bara att ta nya tag med både mat och motion! Jag önskar inte plus minus noll i morgon!!

Middag denna söndag

 
Middagen idag består av 
 
2  små fläskkotletter  122g
Potatis 131 g
champinjoner
haricoverts
majskolv 
 
sås
0,5 dl milda mat extra grädde 4%
0,25 dl lätt fraiche
2 tsk rödvin
salt & peppar
 
Totalt  10 P

Göttegrisar titta hit

 
Idag har jag exprimenterat lite. Har ju gott om äggvita så tänkte se om jag kunde göra något utav det och se hur bra det blev.. Värsta pannkaksbakelsen =) Den fick min lunch bestå av idag den var så god.. 
 
 
1 dl äggvita (motsvarar 3 äggvitor)
1 banan (1/2 till smeten och resten till garnering)
0,5 tsk vaniljsocker
3 msk kesella kvarg vanilj
 
Jag vispade äggvita hårt rev (rivjärn)  i en halv banan och rörde i smeten. Klickade ut små rundlar på plåt med bakplåtspapper och in i förvärmd ugn (hade 200 grader men sänkte till 175 grader) ha inne tills de blir gyllenbruna ca 20 min) låt sedan svalna innan du lossar dem från pappret.
 
Jag varvade lagren med Kesella kvarg vanilj och bananskivor o i toppen frusna bär.
 
Allt detta till pointsvärde  3
 
 
 

Äggoman

Som ni har märkt så äter jag nästan alltid ägg till frukost! Det innehåller
 "nästan" allt vi behöver! Gott om proteiner nyttiga fetter osv! Dessutom håller man sig mätt längre! Så ta och ägga till er vettja :)




Ja här ligger jag

8 p frukost
 
Frukost på sängen, idag blir det bannemej en motionsfri dag! Har lagt mig igen och här komner jag att ligga ett tag! Film ska det bli.. Först ut är " A good day to die hard" nu är det fjärde gången gillt jag börjar på denna. Jag gillar Die Hard filmerna så förstår inte problemet! Annars är den helt enkelt dålig för jag somnar alltid ifrån den! Efter blir det "Byzantium" och efter det "Dorfman" får hoppas jag kommer ur sången innan kvällningen! Men är det söndag och vilodag så år det!

Vad är egentligen perfekt?

 
 
 
 
Hur är man när man är perfekt egentligen? Finns perfekt? Är man tjock smal mitt emellan och vem bestämmer om man är perfekt? Varför ska man vara perfekt? Nej enligt mig finns inget perfekt. Själv tycker jag inte att allt hänger på hur man ser ut, utan det som finns på insidan. Men samhället är ju som det är då tjocka människor feta människor bastanta människor ofta får blickar efter sig.  Det finns de som blir kallade både det ena och det andra för att de är lite större..tänk så ont ett elakt ord kan göra bara för man har mer fett än andra. 
 
Bara för att man har större omfång så är man ingen sämre människa.  När jag började min resa med viktväktarna 2013-02-25 vägde jag 105,5 kg. Tjock som en koloss, fast det är lustigt nu 26,1 kilo senare att ingen minns mig när jag såg ut sådär och det är ju ändå detta året? Jag bestämde mig för att jag orkade ingenting,  jag motionerade aldrig och man krängde i sig en massa  fel mat. dessutom ont överallt.. Orkade knappt göra något med mina barn.. Fick dessutom diskbråck, det slutade med att jag fick låta mina barn dra mig upp ur soffan med en tvinnad filt, jag kom helt enkelt inte upp ur soffan..
 
Jag var ingen svullare men åt helt fel och dessutom aldrig rörde på mig. Det var bara att ta tag i sig själv och börja tänka på att man ska leva länge till och vill jag se ut som en orkeslös vandrande valross?  Nej det vill jag inte och jag är faktiskt bara 38 år och jag såg ut som en tant nu när jag tittar på gamla bilder.
 
Hur jobbigt det än var skrev jag in mig på Viktväktarna och började motionera.. Det gick inte snabbt det vill jag lova, men jag rörde på mig. Jag trotsade snöoväder och var uppe i ottan ibland för att gå min runda. Idag orkar jag springa flera kilometer och jag som nästan fick hjärtinfarkt att gå i lugn takt tidigare  Jag tänkte att jag skulle hungra ihjäl.. Men konstigt nog jag har inget sug efter saker så det gick jättebra.  Tiden gick och jag rasade i vikt.. idag har jag jag gett bort mina kläder och har en nästintill tom garderob som måste fyllas upp och jag har 4,4 kg kvar till min målvikt, det siktar jag på inom ett år och jag är på månad 8 nu..
 
Dessutom finns det de personer som är sjukligt tjocka men lider av något.  Själv kan jag göra något åt min vikt. Därför tycker jag att det är skitcoolt när överviktiga människor vågar visa sig i badräkt osv på stranden utan att bry sig om vad andra tycker.. Det hänger inte på fettet vad som finns inuti.. Man behöver inte vara en smal ytlig  sminkdocka för att vara någon, tänk på det hörrni!

Mätt som en plätt



Då var man mätt tills i morgon! 
Broccoli kassler blomkål kelda mild ostsås riven ost potatisklyftor till det! 
11 p

Afternoon tea

Lite te och soffhäng med film får det bli!

Äta bör man annars dör man


Till lunch idag provade jag att vispa ihop 1 dl mini keso naturell med 1 ägg samt stekte 43 g kassler och serverade med tomat... Propointsvärde 5

Höstens färger

Det var ju tänkt att ta vilodag nr 2 idag men vem kan sitta inne i detta underbara väder! Dessutom gör man ju sig själv en tjänst genom att röra på fettet! 

Sova vad är det?

 
Fattar inte varför man inte kan sova längre på morgonen när man verkligen kan?  Jag minns i början när jag började med Viktväktarna vilken energi jag fick.. Jösses kl 5.30 på helgerna var jag ute på skogsrunda i värsta minusgraderna..Denna energin har iofs avtagit som tur är men vilken energi man åkte på..Lika bra att gå upp idag än att ligga kvar och dra sig. Idag får det nog bli en promenad efter melodikrysset fastän jag tänkt att vila idag med.. Men ser ut att bli kanonväder  så här kan man ju inte sitta och päsa!

Ostbågens tid är nog förbi


Nu börjar jag bli allvarligt trött på mina ostbågar! Ska man börja bli rädd för sig själv när man efter 10 dl hellre hade föredragit en ask med vindruvor? Nä jag undrar om inte ostbågens tid är förbi här för ett tag! Det är liksom inte gott längre!

Middag

Middag intagen gratäng på: blomkål, 133 g kassler 6msk kelda pastasås mild ost 8% 3 msk riven ost

Min vän Fluffy


Här är min vän Fluffy även han föredrar grönt och är delaktig med mitt grönsaksätande

Nu blir dett hett trodde jag

Idag är det fredag, vad mumsar ni på? Det är ju nu man har rätt att klämma i sig det lilla extra :) Jag har smakat marabous chili choklad, trodde den skulle vara stark! Inget hände så jag tuggade på.. Hela två rutor.. Inget hände sen kom det.. Lite lagom stark sådär, men jag föredrar nog sea salt choklad!

I´m a garliclover

 
Idag har jag varit och hälsat på mina arbetskamrater en sväng, känns tryggt att de ger mig en banan till fikat =) Nu är det snart slut på friden för dem, för på onsdag är jag tillbaka och mina 3 veckor som någonsin sjukskriven är till ända.
Jag ska börja med om att lägga in semester när jag kommer tillbaka! Det kan behövas fram emot jul.
 
 På väg hem tänkte jag på om jag skulle göra mig en soppa till lunch idag för all enkelhets skull? Jag är egentligen ingen soppmänniska. Men jag tänkte jag gör det lätt för mig. 
 
Lite frysta broccolibuketter 
1 vitlöksklyfta
1 dl milda mat extra 4%
 
Koka broccolin, mixa i mixer med grädden riv i vitlök samt salt och peppar
 
Gott och mättande och enkelt
 

Morgonrock o morgonlook

 
 
 
Här sitter man i sin röda morgonrock det är fredag idag och jag tänker ta en motionsfri dag idag bara så att ni vet.. Ja ni ser ju att man kan inte bli så mycket snyggare en tidig okammad fredagsmorgon.  Så för er som är oroliga för min viktnedgång och hälsa så äter jag alltid stadig frukost =)

Favorit i repris

 
Hade glömt hur gott det var, så idag blev det knyte till middag. Mina ungdomar älskar det och det är så roligt när man kan lura i dem spenat =)  Nu har jag inte allt i idag som jag brukar ha.  Idag vägde jag bara kyckllingen och potatisen.
 
Tina frusen spenat i bitar, blanda i minifraiche. Riv i flera vitlöksklyftor  häll i salt och peppar. 
 
Till oss tre personer tog jag två kycklingfileer som jag stekte och sedan skar i kuber. 
Ta ett foliepapper och bred ut blandningen lägg på kycklingbitar idag hade jag bönor i mitt paket. Annar så lägg på tomatskivor och smula över lite mögelost (hade inget hemma idag).  tvinna ihop paketet upptill
 
lägg på plåt.
 
Jag hade förberett potatisklyftor som jag förkokat en liten stund. Lägg på plåt och in i ugnen.. Sen kan paketen stå på en plåt under och gotta sig medans potatisen blir klart i 200 grader... MUMS 
 
 
Jag åt 100 g kycklingfile och 137 g potatis " 5 p röran räknade jag inte jag hade mycket spenat och 2 msk minifraiche...
 
Min son sa första gången jag gjorde det,,MUUUMS det smakar kebab =)
 

Viktväktarappen

Idag blev det en liten nätt runda i skogen.. Men tänk på att det lilla gör även mycket det också..Sen blev det en smoothie på det. För några månader sedan avskydde jag allt vad motion hette. Idag kan jag inte vara utan det . Jag vill och jag ska nå mina -30 kg inom ett år så är det bara. Nähä nu ska jag ta tag i annat som måste göras tyvärr samt uppdatera något jag inte kan vara utan... Checklistan så himla smidigt med Viktväktarappen i telefonen där har man total koll.. 
 

Det var då och nu är nu

 
Har idag varit hos min fotograferande dotter Johanna och testat att ta lite bilder.. Ja man ser ju skillnaden om man säger så.. En sak är säkert, vilket trist och jobbigt och tråkigt liv fotomodeller måste ha.. Skitjobbigt att byta tröja ska ni veta.. Helt fantastiskt att man har en hals igen.. Nu ska ni veta att det går att kämpa sig ner i vikt..Det enda är att man måste vara jävligt målmedveten, kämpa järnet och sen ha ett jävlaranamma sen går det av bara farten!!!!
 

Jag hoppas jag lever i morgon

Fy fan för den lede! Inte ens en atombomb skulle kunna utplåna denna majonäs från jordens yta! Denna Amazin mayo majonäs från Walden Farms var nog det värsta jag smakat i hela mitt liv! Jag tror dessutom att jag fick någon konstig huvudvärk av den! Smakade som en hel kemisk fabrik! Är säkert framställt av avdankande grodhoppande individer! Jag har inte kunnat äta på hela dagen för att jag tycker jag har mått illa..Inbillning? Ja inte fan vet jag! Jag är glad jag tillslut kunde äta middag! Och att jag överhuvudtaget LEVER..Jag provade hursomhelst att blanda med hackad rödlök , tonfisk och 1 tsk av helvetesmajon! Tänkte att det kanske blir bättre om jag blandar det med nåt! Visst smaken blev bättre men hur jag än försökte sluta tänka på smaken direkt ur burken så gick det inte! Jag är nu rädd för walden farms produkter! Jag är är glad att jag smakade syrup innan denna traumatiska smakupplevelse, annars hade jag inte vågat testa dem heller! Man är ju nu rädd för att man fått i sig ett halvt kärnvapenföretag! 

Köp den INTE

Dotter nr 2

 
Jaha då var man åter tillbaka på detta ställe, det var 4 årsedan Johanna slutade , och nu är Julia 7:a klabbare här på en som tur är nyrenoverad skola.. Nästa år kommer lilleman hit och snart flyttar de hemifrån och lämnar sin gamla mamma. Vad ska man göra då? Ja jag funderar på om man skulle skaffa sig  en bungalow i Karibien eller en lyxvilla i Provance?? Ja det gäller att sikta högt som ni märker..Eller lika bra att boka in sig på ålderdomshemmet så ett rum står förberett med pumpad rollator..

Ska man skratta eller gråta?

 
Augusti 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja nu är jag nog allmänt gnällig för att jag inte ens gått ner ett enda hg idag. Kämpat som bara den förra veckan.. JO jag vet att kroppen måste vila, men det hjälper inte jag blir sur ändå! Det fick mig att leta fram bilder från Turkietresan förra sommaren..Ja jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?? Det var nog det jävligaste jag har sett på länge, har jag verkligen sett ut sådär? Titta noga för du lär aldrig få se ett kort på mig i bikini någonsin mer.. Vilken skillnad och på bara 8 månader.. Jag ser verkligen att jag har kämpat...Vilken skillnad alltså.. Det här med för och efterbilder gjorde min dag idag.. Jag ska sluta gnälla.. Under min viktresa med Viktväktarna har jag endast gått upp 2 hg om jag inte minns fel.. Det är nog nu jag verkligen är mogen och har motivationen och är målmedveten för att klara av min viktnedgång, vilket ska vara min sista någonsin.. Dags att förbli en ny människa när det gäller formen.. Det övriga får ni snällt stå ut med personligheten sitter där den sitter tyvärr =)
 
Mot de sista 4,4 kilona
 

Slut på slappheten



Så jäkla trist, kunde väl ändå varit 1hg ner iaf! Det är detta som känns så ruttet, när man kampat en hel vecka så in i bomben o sen står man still! Jo jag vet att kroppen gör det ibland och att den inte kan gå ner hur mycket som hels i veckan! Men ändå?? Blä o fy nu mot ny vecka! Som plåster på såren får jag väl tänka tillbaka på helgens filmmaraton i vilans tecken!!! För nu är det slut med slappandet.....


Gomorrn...

Före och efterbilder

Säger det igen.. Före och efterbilder är toppen! Då ser man verkligen att man gått ner i vikt! Som sagt jag har ju stora problem med att se det! Ser mig fortfarande som en elefant!! Kollar jag i spegel ser jag inte.. Däremot på bilder!! Kmäppt? Ja jag vet, men jag kan inte rå för det! Det bara är så!!!

Ingen motion bara film


Som ni ser så har jag inte orkat motionera idag utan jag har haft filmmaraton och har legat på sängen hela dagen! I morgon är det skärpning såklart, såhär kan man ju inte ha det!




Frukost o film


Inget vidare väder så idag stannar jag inne  med fukost på sängen och lite film!!!

Studentfesten/The number 23


Då har jag hittills avverkat två filmer: studentfesten helt klart sevärd lite smårolig sådär.. Lättsam! Sen blev det: The number 23.. Tog ett tag innan jag såg att det var Jim carrey kanske ville jag inte se att det var han för är det några filmer jag inte gillar så är det hans urtråkiga filmer med gröna maskar nördig kabelkille och ridande detektiv med talande djur!!! Den enda jag gillat är Dum Dummare! Tänkte först vilken skitfilm, jättemysko och helkonstig på alla sätt o vis! Tänkte stänga av flera gånger men det gick inte, jag var tvungen att fortsätta titta..Måste erkänna jag är mäkta imponerad av filmen och hans roll i denna. Verkligen bra med oväntat slut! Gillar du helknepiga spännande lite crazypsykofilmer så kolla på denna!! 

Lakritsglass


Idag provade jag att göra glass på kvarg och lakritspulver! Tog även lite vaniljsocker i för att förhöja lakritssmaken! Okej det är ju inte som vanlig glass men o andra sidan vill man ha mindre kalorier så får man offra sig! En hel burk kvarg var för mycket tycker jag, hälften räcker!

Karatepinglan



Då är man och inspekterar Karatepinglan

Blueberry Muffin

 
Sitter här och väntar på att åka på karateträning..Ja inte min egen då utan min systerdotters.. Sen ska jag hoppa i onepiecen och bara vara alone och allena tills i morgon.. Har tänkt att se några filmer o ta en dag raklång i soffan. Hittade nytt te idag.. Jag är inte direkt någon temänniska men när det är kallt är det gott.. Blueberry Muffin.. Hmm ok smak på den,  ja helt okej men undra vart muffinen kom in i det hela? Tur jag inte gillar muffins, för hade det smakat såhär hade jag hellre varit utan!!!

Kvällsprommis



Det var längesedan jag gick över en mil på en dag..nu är det färdigmotionerat för denna veckan 27,72 km. Tycker ändå jag dragit ner på mina promenader




Våga vägra kanelbullens dag


Jag gillar inte kanelbullar, såhär firar jag!

Blomkålsbotten till pizza

 
 
För ett tag sedan snurrade jag runt på lite bloggar tyvärr hittar jag inte tillbaka men såg att folk gjorde blomkålspizzabotten?? Naturligtvis skrev jag inte av recepten och hittar nu inte tillbaka. Men testade idag iaf och det gick ju hur fint som helst!
 
Nu tänker du många points i Pizza? Nä du med denna pizza kan du fläska i lung och ro utan att bli smällfet på kuppen. Som sagt har inget recept men jag gjorde följande..
 
Tog några blomkålsbuketter och lade i min mixer och hällde på äggvitor tills det blev en lagom smet. Kryddade med salt och five peppers.
 
Botten
 
Blomkålsbuketter 0 p
2 äggvitor 1 p
 
Smetade ut på bakplåtspapper till en lagom cirkel. 
In i förvärmd ugn 200 grader ca 30 min.
 
Jag tog sedan ut den och lossade den från bakplåtspappert, lade på följande:
 
1 msk ketchup 0 p
1 st viktväktarkorv (grillkorv) 2 p
lök 0p
banan 0 p
riven ost max 38%  2 msk 1 p
curry
 
In i ugnen igen tills osten smält!
 
Helt ok, tänkte blä för blomkålsbotten till pizza.. Hurra säger jag nu en pizza på 4 propoints,....
sug på den du =) denna kommer jag göra flera gånger...

Kanelbullensdag V/S vindruvans dag

 
Godmorgon alla godingar! Precis klämt i mig lite  frulle.  8 p, ja runt det brukar min frukost ligga för jag tycker frukosten är det bästa målet på dagen!
 
 
Idag var det ett jävla tjöt om kanelbullens dag på tv, radio ja överallt! Jag gillar inte kanelbullar varför inte börja införa vindruvans dag? Då hade jag varit på .. =) Nä jag har tur som inte gillar bullar kakor tårtor och annat skit. Inga laster överhuvudtaget faktiskt.  Nu är jag inte onaturlig på något sätt, det händer att jag tvingar kidsen att slänga i en å annan salt fisk samt skumbananer i sina godispåsar till helgen. På så sätt behöver jag inte ta mig en egen påse.. Å vet du, det funkar.. Så springer jag o norpar ur deras påsar lite då o då under helgen. Å då handlar det kanske om 10 bitar allt som allt.. Tills man kommit för att norpa åt sig en salt firre och..japp där var inga fler napp....Man kan lura sig själ lite grann, så bra tips till er som gillar godis... 
 
Sitter här o stampar och funderat på om jag ska ta två motionsfria dagar på raken? Men tittar ut och det är så fint väder kan ju inte bara sitta här dessutom nu är det bara 1 vecka kvar på min sjukskrivning. Attans bananer vad jag har fixat min första sjukskrivning ever galant.. 
 
 
 

Kördags och diet noodles

 
Japp, ikväll är de kördags, sist när jag var stressad som bara den o slängde i mig min middag förra veckan så kunde jag knappt sjunga! Så idag blev det tidig middag. Gjorde ett eget hopkok idag
 
1 pkt  shirataki noodles
1 hg nötfärs 15%
spenat
Wokgrönsaker
3 msk Keso
=
6 PP
 
Helt lagom mätt på stor portion och inte alls uppsvälld som jag annars känner mig av "vanliga" nudlar visst dessa nudlar kan man ju inte förvänta sig  ska ha samma konsistens som de vanliga och de är dessutom smaklösa, men jag tycker de är helt okej. Rejält med krydda osv blir det riktigt gott.. 
 
Så snart lite skönsång och Py Bäckman låtar.. det drar ihop sig! Vi sjunger med henne i Färgaryds kyrka den 20 oktober kl 18 VÄLKOMNA!
 

Besök i klassrummet

 
Har varit och hälsa på Bassemannen en stund i skolan idag. En lektion klarar man av ungefär sen är man helt slut! Ändå var ju kidsen lugna och fina. Jag saknar bänkarna, griffeltavlan pennvässaren och en riktig kateder.  Minns när man valde bänkpapper med omsorg, schemat som satt fast innandör luckan på bänken och massa bilder på idoler osv.  Idag kläs ju inte ens böckerna in.. Nä nu är det smartboard och andra nymodigheter., det äts i klassrummet och man får dessutom välja musik att lyssna på under tiden man äter på youtube...Coolt...Så mycket kan jag säga att: jag hänger inte med i utvecklingen...Frågar min son: vart är griffeltavlan? Han svarar: Vafan är det för något? Näää då får det mig att att tänka på att det var bättre förr =)
 

Min dag i mat

 
Jag har 27 propoints om dagen, jag har här på bilden 25 pp. Jag har sparat 2 pp  tills senare ikväll till citrus kesella och min fruktsallad . Som ni ser så har jag inte engagerat mig så mycket i maten har inte gjort några störra hopkok...Jag har mätt och vägt allt.. Detta får man för dessa p. Rätt mycket eller hur? 
 
Om man då tänker såhär... Allt jag annars hade ätit om jag inte gick på viktväktarna under en dag och sedan klämde en pizza på det.. Det går ju liksom inte ihop när pizzan är mer än vad jag får äta på en hel dag.. En pizza är enligt checklistan 43 pp. Visst man har ju sin veckobonus att utnyttja...Men det är ju godare att äta nåt annat än en flötig pizza... Men vill man så kan man.. Själv är jag nöjd med min påse ostbågar varje helg.. =)
 
Bara en liten tankeställare såhär på onsdagskvällen...
 
 

Många mil

 
 
 
 
Satt i morse och funderade på hur långt jag har gått sedan jag började..Jo minsann 123 mil så man skulle kunna säga jag har gått långväga under viktresans gång =)
 
 
 

Viktnedgångens baksida

 
 
Ja det finns ju som sagt både för och nackdelar med viktnedgång. Just nu inser jag två eller flera nackdelar. Det hänger och slänger! Japp så är det. Det är mindre kul. Magen.. den kan man ju använda som sopsäck snart. Jag måste säga att jag föredrar nog min mage som den var innan "utspänd" Snart kan man titulera sig som hängbukssvin.  Sen har vi röva, den är platt som en pannkaka snart och många påpekar att jag måste göra squats? Hur ni hur det låter? Vet inte ens hur det stavas låter dessutom livsfarligt! Nu hänger det i af i röva med säkert i storlek som 2 st 1 literspåsar om jag får överdriva lite. Tycker ändå jag motionerar allt vad jag kan, så röva kunde väl ändå få behålla sin form?  
 
Egentligen ändå inte det värsta som kan hända i världen men kan lova att det INTE är kul.  Skitsnack att sånt här går att tränas bort. Sen har vi pattarna Har ju sedan starten minskat pattomfånget  med 20,5 cm. Funderar på om man skulle ta och spänna upp dem med silvertejp. Just nu hoppar de gärna ur BH:n. Det är dyrt att gå ner i vikt. Men man får bara inse att man investerar i sig själv och bara gilla läget att man måste köpa en helt ny garderob. Så om ni ser mig med samma kläder ofta. Så är det INTE för att jag är skitaktig utan att jag inväntar min målvikt innan jag köper kläder!!! =)
 
Det kanske finns en höjdare till plastikkirurg där ute med knifen som kan bjussa ett hängbukssvin på en mindra säck på magen? 
 
Nåja vad är en bal på slottet? Aldrig är man nöjd!
 
 

Vi ses i Nangijala

Ja så känns det ibland! Jag lider med folk som är sjukskrivna! Tror dessutom man blir sjukare än man är med tiden! Tycker ändå jag klarat mig psykiskt bra att vara hemma trots att jag är en arbetsnarkoman! Såhär ska jag sova med båda armarna 3v enl min läkare! Det är hemskt, känner mig som Freddy Kreuger bara knivarna som fattas! Man är helt handikappad!
 
Tänk om man
 
Tänk om man skulle bli akut skitnödig o man är inspärrad i massa skenor o kardborreband? Finns inte en möjlighet stt vrida armarna! Tänk förr då folk satt i tvångströja hemska tanke!!! Den 15:e ska jag till läkare nr 5 kul jag är poppis bland ortopeder o kirurger! Finns ju enl läkarna ingen som fått carpaltunnel tillbaka 4 gånger! Nu vet de väl inte vad de ska göra o de bollar mig fram o tillbaka...Som sagt man är unik!!!! 

Ryggjävel


Nu tror du säkert att jag luktade på mattorna på denna bild, men så är det inte.. Jag har jävligt ont i ryggen! Jag vet varken ut eller in när det blir såhär! Vet inte ens om det är bra för mig att jogga! Jag har ju provat både på asfalt o i skogen får lika ont! Okej att jag har diskbråck men det har ju blivit mycket bättre sedan jag gick ner i vikt! Ibland kan man önska man vore ett får på en grön sommaräng utan problem! Pulserar  i hela ryggen, bränner som eld o hade gärna bytt kropp med någon just nu :(


Iphoneskalsverige.se

 
 
 
 
 
 
Kikade in på en nystartad sida Iphoneskalsverige.se där du kan köpa Iphoneskal och andra tillbehör!  Här hemma vet jag inte vilken gång i ordningen som jag har köpt hem nya iphoneladdare till mina barn. Vad gör de med dem eftersom de slutar att fungera? Denna sida är nyöppnad  och siktar på att bli stora inom  iphonetillbehör. Där kommer det att finnas en hel del att välja på. Såg dessutom en sak som jag egentligen borde ha, en bärbar laddare till min Iphone. Som ni vet så är jag beroende av min telefon och tar kort på allt och lite till med min vän iphone 5, vilket drar mycket på batteriet! Det tar dessutom slut när man mest behöver sin telefon..Sugen på något nytt till din Iphone ta och kika in på sidan!
 
 
 
 
 
 

Det här med Ullared

 
 
 
 Ha ha igår kväll när jag messade med min Stååååckholmspompis så blev det lite apropå Ullared. Det fick mig att tänka på vilket hysteriskt ställe det kan vara ibland. Ni som sett serien på Kanal 5 kan ju bara fetglömma att det är så på riktigt ledsen att göra er besvikna. Men dessa byfånejävlar är nog någon annanstans o handlar tyvärr..Jag har aldrig sett något liknande och jag är där OFTA!
Men... Allt det andra runtomkring liksom.  Galna senila kärringar som ställer sig mitt framför en och som man vill köra av häsenorna på! Jo det ska ni veta att man kan bli en riktig häxan surtant om det vill sig illa om något är i vägen..Högerregel vore bra att införa eller varför inte stoppljus och inför kvarterspoliser som stoppar all olovlig framkomlighet! Man kan undra om folk hör dåligt också "Lillian från Smedbybacken, kom till Receptionen där Ragnar väntar" 5 min senare "Lillian från Smedbybacken, kom till Receptionen där Ragnar väntar. Vafan jävla tjat liksom Lillian från Smedbybacken kanske vill vara ifred och vill kanske inte gå och möta upp Ragnar vid receptionen. Har ni tänkt på hur stort i kvadrat Gekås verkligen är??? Motsvarar ca 5 fotbollsplaner om nu inte ännu större. Det hade då varit ännu bättre om Ragnar snörat på sig ett par inlines och letat upp kärringen sin. Så man hade sluppit höra detta jävla tjat i högtalarna. Sen dessa kundvagnar som det finns flera tusen av... Hur svårt är det att hålla reda på den man tar när man går in? Receptionen: om någon ser kundvagn 3495 som försvann vid herrkalsongerna, vänligen kontakta receptionen.. Ja sicken otur det hade varit om det var Sonja Jönsson från Stockholm som hade gått o lastat grejer hela dagen. Sedan blir den "stulen" och hon har liksom gått där hela dagen i onödan och får åka hem till Stockholm tomhänt!, För att någon förvirrad människa som kanske blev alldeles till sig vid alla  färglada kallifjonger i dess olika utförande så den tog fel vagn. Vad gjorde sen denna förvirrade människa av sin egen vagn, det kan man ju ta en funderare på? Till sist dessa uttröttade män som äntligen fått en egen oas i Sportbaren som tidigare satt både här o där mellan galgar och stickade tröjor, nu äntligen hänger de med till det gula varuhuset eftersom kärringen lovat en stor stark och lite fotboll bara hon har fri tillgång till plånboken..... Har de dessutom hunden med sig så kan de ju skicka iväg gubbfan till hunddagiset  medans de står i den kilometerlånga kön..Då får han en lagom promenad att gå av sig ruset när doggen ska lösas ut... Förstår ni vilka världsproblem det finns på Gekås i Ullared? Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR  det gula varuhuset!!!!

Jag kan...Om jag vill

 
Morgonstund har guld i mun heter det ju.. Idag var det minsann kallt. Jag har ju gett mig den på att motionera bra denna veckan..Idag satte jag ett MÅL att jag bannemej skulle jogga hela skogsrundan.  Jag avskyr egentligen allt annat än att gå.. Men det känns liksom om kroppen vill springa, hur konstigt det än låter.. Med Markoolios "jag orkar inte mer" som första låt tänkte jag nu jävlar, fokusera liksom och bara spring. Tänk inte på hur jobbigt det är utan bara gör det.. Å japp, som ni förstått är jag väldigt målmedveten och jag KAN och jag SKA.. Fixade det utan att DÖ =) 
 
 
 

Min äldsta dotter 20 år


Idag fyller min äldsta dotter Johanna 20 år! Tur man blir yngre med åren så man inte sitter med rollator och är gammal o grå :)

Jag har funderat och raderat och inte kommit på någonting bra!!! Det ända jag  kan skriva är Hurra Hurra!!!!

Love You!
I

RSS 2.0