Turkiet (Oba, Alanya)

 
 
 
 
 
Två veckor i Turkiet går snabbt, men det är nu när det blir kallare här i Svedala som man längtar tillbaka har varit en kanonsemester..Med Jeepsafari,  båtresa och upp en tur till Dim Cayi och en massa bad....
 
 
 
 
 
 

En händig man

Ja idag har det varit full rulle.. Hade sett fram emot en skön helg i soffan men så blev ju inte fallet. Men nu börjar det likna något i Julias rum. Fick ju lite oväntad hjälp av min vän Jonnie. Han har idag fixat mina garderober, satt upp speglar, satt upp persienn och dessutom putsat alla mina fönster, vilket jag avskyr att göra och han är ju liksom proffs på det där så klart han ska göra det. Jag funderar på att låna ut denne man..Kanske kan jag tjäna en hacka på honom???? Rosie hjälpte mig att måla rummet Tack tack.. Vet ni vad idag är jag trött och har varit jobbigt att se andra jobba idag, nu blir det sofflocket!!!
 

Där gick bingovinsten till IKEA

Jonnie smygfotar mitt i middagen
 


Så kul man kan ha med kuddar
 
Igår var vi på IKEA med ett gäng muppar och då kom ju bingovinsten sedan i onsdags till nytta. Har ju målat om Julias rum och köpt lite hyllor osv kommer bli fin fint.. Väntar nu på Jonnie som ska hjälpa mig sätta upp lite grejer sen ska han putsa mina fönster... Dags och betala kompisavgiften!!!

Svenska vädret

Det ändrar sig snabbt en eftermiddag ii Svedala!!


RSS 2.0