Gurun i Pomonadalen

Då var Dimman över Darjeeling utläst..Tyckte Delhis vackraste händer var bättre men denna var helt okej och fortfarande samma feelgood..Nu dags för tredeje delen  Gurun i Pomonadalen ..

Mysig ledig dag & supertrevlig kväll på jobbet igår..

Haft en sypermysig ledig dag idag..Varit o gosat med lille gossen och seda var vi ute och åt när svärsonen kom från jobbet..
 
Igår hade vi så trevligt på jobbet..Älskar verkligen projektarbetet..Vi bjöd in till Rock n roll kväll för våra boende. Vi bjöd på Sangria och snittar sen fick alla som ville åka på raggarunda..Det var så uppskattat..Vi är så tacksamma för de som ställde upp med bilar för att förgylla kvällen för våra äldre...
 
 
 

Morgonstund har ägg i mun

God morgon..Jösses vad dagarna klampar på och försvinner..Så mycket roligt vi har hunnit med i Projektet och mer ska det bli innan vi går på semester..Idag ska det hinnas med både Våflor och under kvällen blir det Rock n Roll på hemmet...

Shopping @Ullared

Idag har det varit en underbart trevlig dag på jobbet..Idag tog vi tre härlga damer till Ullared för lite shopping. 

2 år idag...

Idag firas det två år med denna fantastiska människa..Jag älskar dig Nicklas..En överraskning väntade när jag kom hem..En helkväll i Halmstad med middag och pubrunda blir det nästa helg, samt bästa presenten..Boklampa..Love it..

Dimma över Darjeeling

 
Då har jag precis läst klart "Delhis vackraste händer" kan verkligen rekommendera den..Det kändes som om man verkligen var där nere i Indien och den var riktigt rolig..Nu ska Göran åka tillbaka till till sin vän Yogi och nu är jag nyfiken på vilka galna upptåg de ger sig ut på i denna bok...

King of grillen

Kvällens middag blev beercanchicken..Supergott, min sambo är verkligen king of grillen...

Midsommarafton

 
Hade en supertrevlig Midsommarafton..Först fixade vi midsommarlunch för våra boende och vi hade hjälp av dessa fina ungdomar.. Sedan bar det av hem till svägerskan på bästa festen...
 
 

Klätt midsommarstången

Idag har det varit en mycket trevlig dag på jobbet..Vi har klätt midsommarstången och haft Hyltebygdens Spelmän på besök..Våra andra inneboende de firade på annat håll och inväntade fotbollen istället..

En dag i Juni

Då försvann  denna dagen i ett nafs..Lille gossen har varit här och vi har varit och hälsat på Julia på hennes sommarjobb. Sen har man varit dagmamma åt Julias  kompis Elin hela dagen och så nu måste jag vila mig. 

Ledig och inväntar lille gossen..

Godmorgon..Det vankas en ledig dag i Residenset..Inga större planer mer än att vänta in lille gossen nu på förmiddagen. Saknar den lille godingen och han ska få en liten present av mormor..
 

World of Riccardo och gulliga kossor

Helgen färdigjobbad för denna gång..Vi åkte in en runda till stan efter jag kommit hem och tog en glass på world of Riccardo och hittade lite gulliga kossor..

Golf

Idag har vi haft golftävling på jobbet. Jag fick ett toagolf av min dotter i julklapp som passade utmärkt för panchisarna..Alla vann för alla lyckades träffa hålet..

Vilken fart

Började på Sofie Sarenbrants "Tiggaren" igår eftermiddag och idag var den utläst..Sicken fart det gick liksom inte att sluta läsa, så bra och spännande. Glad att jag inte väntade tills den kommer i pocket den var värd att köpa inbunden...Den som spar han har heter det ju..Men inte så roligt..Jag har lådan full med böcker som väntar så näst ut blir: Delhis vackraste hönder...

Tiden den går..

 
Tiden de går och kidsen de växer..

Spännande

Mums och nu vankas en ledig dag..Inget planerat för tillfället först blir de att läsa några kapitel, det är spännande nu..

Till sjön

Idag var det återigen en projektdag och jag och Inger tog med två av våra boende till sjön..Mycket uppskattat och det var skönt i vattnet..

Tiggaren

Ny bok på G och jag har gjort något som jag inte gjort sedan min ungdom..Jag har köpt en inbunden bok..Jag köper ju bara pocket men jag kunde bara inte vänta tills den kommer ut..Äntligen dags för fortsättningen...

Alla hjärtans hus

Idag har jag och min projektkollega Inger besökt Alla hjärtans hus i Halmstad. Vi fick ta en titt i solparadiset och hit måste vi verkligen ta våra boende så de kan få lite sand mellan gårna..

Utflykt igen..

 
 
 
Idag har vi haft en supermysig dag! Första stop blev Båstad för en glass och sedan vidare till Torekov. Intog lunch vid havet och avslutade sedan med Norrvikens trädgårdar..Nu är man lagom trött och man sover nog gott inatt..

Pigg som en mört

Söndag och man vaknade pigg som en mört, får nu se vad dagen har att erbjuda..

Loppis Lördag och solnedgång

Idag har vi varit en runda på loppis igen och fyndat dessa koppar och denna supersnygga duk..Till kvällen blev det grillat och vi tog sedan en tur till Grötvik och efter det Tylösand för att titta på solnedgången..
 
 

Skolavslutning 2016

Idag var det skolavslutning..Julia slutade 9:an och Basse 8:an..En härlig dag som avslutades traditionsenligt med en tur till våffelstugan..

Järnblod

 
Då är det ny bok på gång..Järnblod av Liza Marklund..Den sista boken om Annika Bengtsson.."Arvet efter dig av Jojo Moyes var bra men inte mer. "Livet efter dig" var mycket bättre och det är väl ofta så när man gör en fortsättning, det är som med film..

Grötvik

Haft en sypermysig eftermiddag i Grötvik idag.

Oväntat besök

Då var denna jobbarhelg över för denna gången,  så snabbt den har gått..Idag blev det hemmagjord hamburgare till middag och till kvällen kom det oväntat besök..Vi tog en tur till Spånsta och tog en kvällsglass. Så underbar han är lille gossen..
 

Rita blir man aldrig för gammal för

Idag har vi ritat på jobbet och våra boende har visat sin konstnärliga sida. Denna bild jag tog..Jag vet inte vad det är med den men jag tycker att den är så fantastiskt fin. 

Arvet efter dig

Jag ligger i det må jag säga läser så det sprutar rök ur öronen snart..Färjan utläst tjock tyckte jag men läste ut den på fyra dagar..Gillar man vampyrer och annat slajm och blodsugna båtpassagerare så är detta boken för dig..Jag tyckte ett den var bra och det var svårt att lägga den ifrån sig..Nästa bok ut är "Arvet efter dig" uppföljaren till "Livet efter dig" av Jojo Moyes. Den var så bra grät som bara den och snöt halvt ihjäl min näsa då jag läste den för några somrar sedan...Hoppas denna  är lika bra...

Ledig

Riktigt varmt idag..Skönt med ledig dag och det blir till att ligga i stolen med min bok..Får nog beställa lite mer böcker annars har jag väl inga kvar tills senestern börjar..Man får passa på när läslusten attackerat en det händer ju inte så ofta..Färjan har jag kommit en bit på..Har läst en hel del negativa kommentarer om den men jag kan inte hålla med. Tycker att det är en jättebra bok hittills och spännande. Lite annorlunda skriven då det hoppar mellan olika människor hela tiden och det det de råkar ut för på en Kryssning på Östersjön med båten Baltic Charisma. Men det är ju det som gör boken intressant och man vill bara fortsätta att läsa..

Lökringar i bacon

Då väntar 2 lediga dagar innan det är dags för helgjobb..I morgon ska jag göra minsta möjliga och det får bli jag och min bok..Idag testade vi något gott, grillade lökringar inlindade i bacon..Riktigt gott...

RSS 2.0