Nya skor?

 
Har så förbannat ont i ryggjävlen just nu så ska lägga mig raklång på sängen., samt knapra pills..Tror jag joggade för långt idag? Fick dessutom ont i benhinnorna också så det är kanske möjligt att jag måste köpa mig ett par nya löparskor.. Säkert utslitna efter dessa mil som jag gått sen i februari.. 
Dagens points är slut och jag ska klämma lite fruktsallad GOTT.
 
Sen skulle jag bara vilja tala om att vad roligt det är när man får höra positiva ord: 
 
Det kom ett inlägg till mig 
 
Hej @jeppi jag har följt dig ett tag och känner att jag får inspiration av dig. Jag har från och till hållit på med VV men de sista året har jag aldrig fullföljt min resa. För ca 1 månad sedan körde jag själv hemma eftersom jag har dussin med recept och kan egentligen tänket!. Men NU går det inte. Läser om dig och ser bilder känner att jag också vill ta tag i detta igen!. I torsdag skulle jag egentligen ta bilen till jobbet, tog en snabb koll på din sida och blev arg på mig själv, så lat o slö jag känner mig så jag tog cykeln istället pga ilska!  Kommer att följa dig och få inspiration för att komma igång. Har dessutom slutat röka så det är mycket nu. Ha en bra söndag 
 
Tack (du vet vem du är om du läser det här :) 

Tävlingen om mössan är avgjord


Efter att mina kontrollanter hjälpt mig att dra en vinnare så blev det denna gången: NUSSAF Grattis! Maila mig din adress så kommer mössan på posten :) 
 
Du som inte vann, gråt inte i flera dagar nu! Det kommer en ny chans om ett par dagar! Då kan man vinna dessa myssockar i rosa! 1 par som gäller.. De är värda sin värme i guld så...... Håll utkik efter nästa tävling!!!

-25 kilosdagen


Idag är en stor dag -25 kg dagen! Tog det med råge dessutom -1,2 kg! Nu har jag gått ner 26,1 kg och har 4,4 kg kvar till min målvikt! Trodde aldrig man kunde bli så glad att se en 7:a i början på vikten :) det är bara så att jag är så jäkla bra! Dessutom har det inte varit svårt alls! Ni som tycker att jag motionerat för mycket ser ju att det gett resultat! Jag är så NÖJD nu är det bara att köra på de sista kilona o vet ni vad det är kul att se förändringen vid viktnedgång man blir nästan en ny människa " utanpå" Hurra vilken bra dag



Söndag



Denna veckan är snart till ända! Denna vecka ska jag försöka motionera som aldrig förr! Sjukskriven två veckor till! Får väl ringa och få en ett skydd till till andra armjävlen med! 

Idag intogs första glaset med julmust! Gott fastän jag inte gillar julen så kan man ju ändå ta del av det goda det bär med sig!!! Lite tidigt för julmust.. Jag vet men Gott!

Philips hörlurar

Äntligen nya hörlurar, skillnad på ljud och har bra bas. Nu bara längar jag till Gymmet så jag kan springa lite å svettas hur mycket som helst utan att det gör något =) sitter kanon runt örat. Är nog så att man får betala en del för att få ett par bra hörlurar. Jag köpte ju ett par sportgörlurar för ett tagsedan varje gång man öppnade munnen så åkte de ur örat.. Inte kul..Jag måste ha musik annars blir motion bara så trist  nu är det bas ända ner i tårna =) Dessa 199 kr  tror nog jag gjort ett kap dessutom..Är nog dyrare annars., får hoppas de håller sig vid liv ett tag!
 
 

Tävling

 
 
 
Vill du vinna mössan ska du göra följande: 
 
1. Tryck på gilla knappen till Facebook här nedan på bloggen och dela detta inlägg. Skriv en kommentar att du har delat, längst ner under detta inlägg.
 
Vill du ha en extrachans?
 
1. Följ mig på Instagram: jeppi
 
2. Gör en shoutout till mig @jeppi... Hashtaga mig på instagram (#jeppitävling) så jag kan hitta dig
 
GLÖM INTE att skriva en kommentar här nedan att du har delat
 
 
 
Tävlingen avslutas på måndag 30/9
 
Lycka till...
 

Skogen

 
Snart börjar väl älgjakten... Då vågar man sig ju inte ut i skogen längre..Tog en runda idag, hade egentligen ingen lust. Men lika bra och röra på fläsket lite, man vet ju att man mår bättre av det. Har varit på loppis och hittade ingenting. Nu är maten i ugnen och jag har MASSOR av points kvar illa illa..Jackan jag köpte igår var riktigt skön.. Hade en fleecetröja under också och det var nog i varmaste laget!!
 

Ibland rår jag bara inte för det!

 
 
 
Hallå alla männiiskor som behagar besöka min blogg.. Idag var det en snabbrunda till Ullared med kidsen. Vi behövde lite jackor och vantar samt mössor. Hittade en jacka som var riktigt skön. Döm om min förvåning när strl 40 var lite stor, men tänkte att man kan ju ha en tjock tröja under med. Numera är jag ju så fruktansvärt frusen av mig. Hittade en jacka som jag kan ha när jag ger mig ut på motionsrundorna  med.. 
 
Innan hade man ju värsta problemet med att hitta kläder i sin storlek då det bara fanns små storlekar.. Nu idag hade jag faktiskt problem tvärtom.. Fanns mest bara stora storlekar... Vilket världsproblem...
 
Sen borde det fanimej införas högertrafik inne på varuhuset jävla kärringar som stannar mitt framför kundvagnen på en.. Står sen och vet varken ut eller in eller fram eller bak vart de ska.
 
Stackars Morgan också stod fnittriga tjejer bakom shampoflaskorna och smygfotade honom.. Varför inte gå fram o fråga om man får ta ett kort. Han är trevlig at prata med inte alls så dryg som i serien!
 
Sen rår jag bara inte för det fy fasen vilken skitdålig humor jag har. Där står jag och min son o kollar på kalsonger helt plötsligt står gubben igemte oss och lägger världens BRAKSKIT jag o min son kollar på varann och börjar ju asgarva.. Ja jag lovar jag garvade så jag nästan började grina.. Fy så omoget och vilken dålig humor..Behövs liksom inte mer än en brakskit förrän man ska roas liksom...
 
 
 
 

Mättande

 
Brödet jag bakade igår gick snabbt åt. Visst inte världens smakrikaste bröd men helt ok tycker jag. Man kan ju ha lite andra brödkryddor i om så önskas. Jag brukar ju annars köra knäckebröd på veckorna, idag tog jag två kakor av brödet och hoppla....orkade bara ett ägg idag. Känner att det kanske är dags för mig att dra ner lite points på frukosten. Sista tiden har jag svårt med att pointsen ska räcka till men har ju inte överskridit dagspointsen. Men jag har inte engagerat mig i maten det senaste..Kanske dags man blir ordentlig igen!!!
 

Pofiber

Idag har jag för första gången provat att baks "bröd" av pofiber och äggvita! Helt ok tycker jag! Påminner lite om opsies som jag åt när jag gick på LCHF! Tycker att dessa var snäppet bättre! Gott att ta till med lite gott pålägg! 1 pp per bröd! Idag kom min käre vän Rosie och mätte mig igen hej o hå vad vissa partier på kroppen förminskats


 Recept på brödet : 
3 äggvitor 
1 äggula
200g lättkvarg
40 g pofiber
1 tsk bakpulver
Salt
Kummin

Vispa äggvitan hårt! Blanda pofiber o bakpulver i egen skål! Blanda sen i äggvitan tillsammans med de övriga ingredienserna! Klicka ut 6 bröd på bakplåtspappersklädd plåtin i ugnen 15 min 225 grader




Halmstad


Var en sväng i stan med Johanna! Hon ska ju ut och resa till varmare breddgrader så hon skulle växla lite pengar! Så vi passade på att ta en fika! Så svårt det är att gå ut på cafe osv! Vad ska man äta lixom! Ja jag skäms ju aldrig så frågade om hon hade något för en viktväktare!! Så slapp jag sitta bara med en kopp kaffe, som jag annars brukar göra! Jag är hård som sten. :)

Så man blir mörkrädd

 
Mäh så man börjar grina nästan hur man har sett ut.. Har hört från flera håll att ingen minns mig som jag var innan? Att jag var så tjock? Måste vara för att de bara ser den fantastiska människan som jag är och inte min fetma =) haha.. Idag är det 7 månader sedan jag skrev in mig på viktväktarna. Det är såhär jag ser att jag verkligen gått ner i vikt..Jag är mer peppad än någonsin..Jag är 1 hg från att ha gått ner 25 kg. Inte så illa pinkat om jag får berömma mig själv, det ska jag sannerligen. Fy faen vad jag är BRA!!!!!!!
 
 
 
 
 

Om man ändå kunde...

 
...Gå i tights, idag har jag helt nya byxor jag köpte förra månaden, har aldrig haft dem, de är FÖRSTORA. Jätte positivt jag vet, men det är inte roligt att gå runt med knän och hängröv och att det är förstort i midjan. Passade perfekt när jag köpte dem. Tyvärr tycker jag att jag ser hemsk ut i tights annars hade ju det varit optimalt just nu,de anpassar ju sig iaf.. Hoppas man kan hitta några halva priset i Ullared.. Vill INTE lägga massa pengar på kläder jag växer ur på bara några veckor, dessutom har jag knappt några kläder kvar i garderoben.. Får gå näck snart! Ni andra viktväktare hur gör ni? Jag måste ju ändå ha en en jäkla viktnedgångsprocess när brallorna blir förstora på en gång!!!
 

Bästa målet på dagen

 
Ja det är frukosten tycker jag.. Har de senaste månaderna bara ätit knäckebröd. Skiljer ju en del points på mjukt bröd som sagt. Lördagarna bukar jag lyxa till det med en fralla.. Fast det är inget jag saknar egentligen.. 
 

Lite mat för många points

Ja idag tycker jag att jag har ätit alldeles för lite mat för alldeles för många points insåg idag att vad lite mat det var i färdiglagad vv låda! Åt kycklingrisotto och tänkte på hur mycket jag brukar äta annars för runt 8 pp! Känns i kroppen att denna dag inte har varit bra i matväg! Får lägga till 2 bananer och ett päron med under dagen förutom det andra jag ätit!! Nä nu får jag skärpa till mig! Jag är inte hungrig men magen är nog lite sugen! Jag längtar efter mina ägg och knäckebröd och en stor kopp kaffe i morgon bitti !!!

Något nytt i mitt liv startar idag

 
Idag börjar en del av mitt nya liv! För er som är oroliga för min hälsa osv, så funkar detta säkert för en heltidsarbetande ensamstående mamma. Som dessutom måste tänka på all motion och kalorintag . En sak ska ni veta.. Framtiden blir inte som man vill om man inte gör någonting åt det själv. Man kan inte bara sitta och vänta att allt ska komma till en, man får snällt ta och engagera sig själv om det ska hända något. Det är det jag gör nu, sen hur det går är en annan femma men ska iaf ge det ett försök.. Man kan ju alltid bli snäppet smartare än man redan är och vad man hamnar i slutänden återstår ju att se!
 

1,5 cm reklam


Har ni tänkt på hur mycket onödig reklam som kommer i brevlådan? Idag fick jag 1,5 cm reklam som åkte direkt i skräppåsen! Vägrar att ens tänka på att åka till återvinningen med denna skit! Läser verkligen folk detta??

Jag är en arbetsnarkoman

 
 
Ja plötsligt så händer det.. Aldrig i mitt 38 åriga liv har jag varit sjukskriven från jobb! Idag hände det..3 veckor ska jag vara hemma och "vila"  mina händer..Hur gör man det? Sorgens dag vill jag lova.. Okej om man bryter ett ben eller arm eller liknande men vila händerna? Läkaren träffar nog inte ofta på sådana som mig.. Han ville först ta 4 veckor huwa hemska tanke, sa att det går absolut inte.. Jag fick liksom bara gilla läget..Jag har som en del kanske redan vet problem att ha semester..Bara det är en pina, 2 veckor i somras blev nästan min död.. Nu måste jag dessutom vara hemma 3 veckor och sjukskriven. 
 
Problemet är att jag har opererat carpaltunnel började när jag var i 19 årsåldern 3 ggr i varje hand under åren och nu är det tillbaka en fjärde gång. Finns aldrig enl läkaren någon som fått det en fjärde gång så jag är unik. Ja sa jag ring läkartidningen de kanske kan göra ett repotage..För er som inte vet hur det är att ha carpaltunnelsyndrome så kan jag berätta att händerna domnar bort under natten och bränner som eld upp till armbågen. Det känns som om händerna är i storlek med boxningshandskar och man kan inte ta i något..Det syns ju liksom inte utanpå men det är inte roligt att leva med. Nu har dessa domningsproblem kommit även dagtid och det är riktigt deprimerande...Vill det sig illa kan jag tappa saker jag håller i. Detta har varit begränsat till nätter men nu tar det över på dagen också, samt att det går ut även i lillfingrarna med, de känns som falukorvar..
 
Jag ska nu testa en armbågsskena nattetid hjälper inte det ska jag bli skickad till Malmö.. Nåt måste ju hända och jag hoppas det finns någon superexpert någonstans som är en jäkel på sovande händer...Detta är förjävligt rent ut sagt!  Så nu ska jag fördriva 3 veckor som sjukskriven  för första gången i mitt liv...
som den arbetsnarkoman jag är!!!
 
 
 

Dessutom vill de att jag ska se ut såhär på BÅDA armarna när jag ska sova, förstår ni vad hemskt förstår ni panikkänslan??? Kommer inte kunna röra mig, känns som om jag är tagen ur någon scary movie mördarfilm. Tänk om det börjar klia någonstans? Tur ingen ligger igemte mig en smocka av denna arm hade nog inte varit skönt!!
 
 

1 hg från -25 kg


Ja jag hade faktiskt inte trott annat! Jag är glad för det lilla jag går ner numera! Går sakta mot slutet! Men jag är mer peppad än när jag började så det är ju positivt! Förhoppningsvis når jag mina -25 kg  nästa vecka!  Känns toppen hur som helst och tänk att man kan gå ner i vikt trots sin påse ostbågar varje helg! :) men det handlar ju om att röra sig o tänka på vad man stoppar i sig såklart! Är ju faktiskt en självklarhet egentligen! 


Snart bär det av mot Kirurgen i Halmstad! Tycker mina händer snart varit ett fall för halva Sverige!!!

Vilohelg



Ja denna helgen har man inte gjort många knop! Ingen motion men har sett MÅNGA avsnitt av One Tree Hill! I morgon blir det NYA tag!!

Sean Banan

Var med syrran Jossan Tommy o Basse i Halmstad idag o spanade in Sean Banan Jossan var iaf överlycklig att träffa sin idol :)

Gott

Idag har jag verkligen lyckats i köket så gott det är att exprimentera ibland! Idag förstekte jag kotletter hällde över i pkt apetina 10 procentig ost, 0,5 pkt cream cheese örter o vitlök 1 milda mat extra 4 procent och 3 msk mini fraiche med riven färsk vitlök... Skjuts in i ugnen!!! Till det råstekte jag färskpotatis länge o väl tills de var mjuka och goda MUMS!!!

Melodikryssdax


Då var det lördag och klockan är snart 10.03... Dags för Melodikrysset!!!

Ostbågar V/s fruktsallad




Vad hände igår liksom? Inte alls sugen på mina ostbågar, däremot fruksallad! Det tar sig :) hur som helst sov jag bort hela kvällen igår! Bara skit på tv så det kvittade ju iofs! Vaknade vid 8 o inväntar nu.. Japp precis Melodikrysset :)

Lediga underbara helg



Då var den lediga helgen här..GOTT

Shirataki Noodles


Då har jag testat något nytt idag: shirataki noodles! Som att tugga på en gummimatta ungefär! Men jag är inte så kinki när det gäller 0 p v/s 1,5 dl vanlig pasta 4 p! Helt ok tycker jag, totalt smaklösa och med lite god wok o kryddor till så blir det nog en riktig festmåltid! Vad bra det finns alternativ!! Räcker till 2 portioner! Idag provade jag med en halv burk fiskbullar i dillsås!!

Ut i luften

Kom på att jag bog behövde lite luft så skippade gymmet idag och gav mig ut en runda istället! Idag åkte mina nya byxor på kallt som attan som sagt! Dessutom strl M om ni undrar, hade det varit i början av året hade det varit XXL !!  Gjorde mig sedan lite bananpannkakor med walden farms  syrap och banan på MUMS!!! 2 pp

På jobbet



Lycka när man hittar en färdiglagad portion i frysen när man ska till jobbet!! Testade chokladen i kvargen idag till mellanmål, gott tyckte jag hade även lite havrekuddar i 6 pp!!! Tycker jag äter hela tiden men har varit dålig med att använda alla p på sistone!!

Paj o korv


Nu har jag ätit igen, bara så ni vet...tycker jag inte gjort något annat idag! Funderar redan på vad jag ska äta ikväll på jobbet?? På bilden paj och viktväktarnas wienerkorv 5 pp och spenat!!!

Stolt över mig själv


Alltså idag är jag riktig stolt över mig själv! Jag sprang 20 min utan att stanna! Hopp o hej det har aldrig hänt innan! Dessutom det här med svettningarna! Är glatt förvånad att jag inte började svettas förrän jag hade 6 min kvar på crosstrainern! Men sen började man ju svettas som en gris såklart! Nåja skitsamma bara jag når mitt mål så svettas jag gärna som niagarafallet! Fryser ju resten av dygnet sen så det är ok! 

Nu alla nyfikna: gjorde nyss bananpankaka: vispa 1 ägg mosa i en banan stek, lätt som en plätt 2 pp!!! Testade min Walden Farms Pancake syrup! Hipp hipp hurra, har verkligen gjort ett kap med att köpa hem både chokolate syrup och denna ! Noll kalorier o ändå kan man piffa till både det ena och det andra! Jag är ingen sötningsmänniska eftersom jag aldrig är sugen på söta grejer! Som ni ser räcker det med några enstaka droppar! Mumms me like it!!!

Okeeeej



Okej eftersom en del på instagram var nyfikna var jag tvungen att testa redan ikväll! Walden Farms chocolate! Vad ska man säga? Jag tyckte den var helt ok, lite stark kanske o smakar nästan som om det var likör i! Man behöver inte mycket och jag tror att det är en kanonprodukt för de som är beroende av sötsaker! Själv har jag inte det problemet!! Det bästa av allt inte en enda kalori! Ska prova att ha i kvarg i veckan o se hur det smakar! Antingen gillar man den eller också inte! Jag kommer köpa den fler gånger :)

Ett paket kom lastat


Idag kom mina kalorifria varor! Ska bli mycket intressant att testa! Har hört så många delade meningar om smaken, men den är ju som baken som ni vet.. Klyven! Ska även testa diet nudlar! Älskar nudlar, dock tycker jag dessa såg lite skumma ut men ska ge dem en chans! Återkommer om vad jag tyckte får hoppas på det bästa! Hade ju varit toppen om det smakade bra!!

Att se skillnaden



Ja jag lider nog av lite synfel som min syrra säger.. Jag ser inte på mig själv att jag gått ner i vikt. Det enda jag märker det på att kläderna är alldeles förstora och när jag sätter ihop före och efterbilder. Jag tycker det är jättekonstigt, men måste ju finnas någon i detta avlånga land som har samma problem??
Jag är lite mer aktiv inne på Instagram, får många frågor om hur mycket jag vägde från början osv, det kan jag väl avslöja nu för nu skäms jag inte längre över min vikt..Jag har fått en hals och en midja kul :) En sak är säker, ska aldrig i mitt liv se ut som jag gjorde den dagen jag bestämde mig för att gå ner i vikt 25/2 skrev jag in mig på viktväktarna!! Det bästa av allt är att det har inte varit det minsta svårt!!







Back on track



Helgens jobb är över och jag har en hel ledig dag! Om man nu kan räkna det som en ledig dag när man har två möten och allt hushållsarbete att ta hand om! Det viktigaste var iaf att hinna med gymmet idag! Gott eftersom jag inte motionerat på 3 dagar så nu är jag back on track!

Var faktiskt inte så farligt att lugna ner mig lite som jag trodde! Men 3 dagar är alldeles för länge att inte motionera! Det är hur kul som helst och man blir smått beroende :) men ibland hinner man bara inte så är det bara!!! Nu kommer jag få ännu mindre tid då jag ska ge mig på något annat också... Återkommer med detta när det är fixat o klart! 
Skepp o hoj!

-24.4 kg


Tjohej vad det går undan! Mer än jag hoppats på idag och jag har gått ner 24 kg o lite till!!! Mer peppad än någonsin mot GYMMET om en stund!!!

Testa walden farms


Som ni ser så går det ju inte sådär jättebra med att göra av mina points denna veckan! Ändå tycker jag att jag har svullat på riktigt bra i helgen! Ja ja jag är glad om jag gått ner 1 hg i morgon för då är det -24 kg man ska inte klaga liksom! Har nu tänkt att testa något annorlunda från Walden Farms vet inte om det smakar kräk, det återstår ju att se..smakar det gott så är det ju toppen då det inte innehåller en enda kalori! Ska testa pastasås Garlic o Herb pancake syrup och chocolate syrup! Chokladen ska jag ha i min kvarg o den andra på mina bananpannkakor!! Sen till er alla som tycker jag motionerar mycket så har jag inte motionerat på tre dagar, så det så!!! men det ger ju resultat med motion som ni märker :)

Lördagkvälls jobb



Då var denna lördags kvällsjobb avklarad! Som ni ser bjöd jag min arbetskamrat på gottigottgott! Känner mig som en vandrande elefant just nu...




Fiskbullar


Idag blev det fiskbullar till lunch, det var inte igår man åt!! 

Ut ur garderoben


Det är med sorgi hjärtat men ändå inte!! När man kliver in i garderoben o jag inser att nästan allt jag har hängandes där drunknar jag i!! Bara att inse de måste ur garderoben!!!  Helt otroligt egentligen i början av året var detta för smått. Nu inser man att man gått ner i vikt Hurraaaa!!!!


Melodikrysset såklart



Då var det dag igen..som vanligt för Melodikrysset!! 

Dinnertajm


Då var man mätt igen! Jobbarhelgen är igång och det är bara att gilla läget! Går inte en meter i onödan idag! Jag kan säga att det kommer att bli skönt att fortsätta soffliggandet under kvällen! Somnar väl runt 20.30 så det är tur man har sovmorgon i morgon!!! Zzzzz

Lipton



Kallt.. Då passade det bra att testa vaniljsmaken... Gott!!!

Matlådor


Nu har jag minsann varit duktig ikväll, gjort paj o fryst in matlådor, hejja mej det var inte igår 4 pp per person

Cafe



Är ju ingen kak o bakelsemänniska.. Då tar man med sig en banan när man besöker byns Cafe!!!!

Gymming



Ja det var ju tur man lyckades ha en ledig dag så man hann hit en gång denna veckan! Fast nu börjar man ju undra hur många grejer som är ur funktion på gymmet! Står ju trasigt i evigheter, någon borde väl ändå komma o laga det som är sönder?? Snart får vi väl träna på att kasta boll med varandra!!!

Bones




Nu börjar det synas ben som man aldrig sett under allt fett! Som nyckelbenen tex kul kul kanske du tycker! Ja det är faktiskt kul, det betyder ju faktiskt att fettet krympt :)

En nörd informerar

 

Med mamma o Tommy på Ölandssemester 2011.. Kan inte rå för det jag skrattar så jag gråter haha!!


Oats in a jar!

Då tog man sig i kragen idag och tog en runda efter jobbet! Igår kändes det som om man var i en halv koma! Känns som om man har lite mer energi idag!

Testade o gjorde "oats in a jar" som stod över natten och jag åt den idag till frukost, helt ok! Kommer helt klart göra det fler gånger!


Pallade äpplen från jobbet

Idag orkar jag bara inte med någon motion, trött som bara den, skulle lätt kunna lägga mig o sova! Varit yr hela helgen o mått lite småskumt! Tur ssk kunde förbarma sig över mig idag och tog mitt blodtryck! Känner mig lite bättre idag men som sagt TRÖTT!!

Å tänker ni vilken god frukost hon ätit idag!! Nej tyvärr det är min middag! Jo idag ingen lust att stå o laga något! Kokade ett pallat äpple från jobbets äppelträd! Lät det koka ihop till mos! I med 1 msk linfrön 1 dl fiberhavregryn 1 tsk vaniljsocker o 1 msk pumpakärnor! 2 dl lättmjölk 1 ägg 2 knäckebröd och 4 skivor skinka!!! Jag är mätt som en plätt!!!


Snart - 24 kg

Det tar sig.. Nästa vecka borde jag ju ändå ta -24 kg :)


Söndag

Då var denna lediga helg snart till ända! Ny vecka på G..


Paltkoma

Tacos till middag mätt som en hel elefant! Har varit så himla trött hela dagen! Fortsätter kvällen med soffhäng och One Tree Hill, lite senare Körslaget! Får se hur länge man orkar hålla sig vaken innan man måste inta snarkofagen! Zzzzzz


Weetabix

Dagens lunch Weetabix o lättmjölk o banan! Har faktiskt inte sett detta sedan jag var liten!! Gottigott gott!!!


Trädgård

Min motion idag blir i trädgården, gräset klippt o Bassemannen hjälpte mig att klippa lite buskar.. Nä nu blir det vila idag, motionsrunda blir det inte tal om.. Inget kul med ryggen idag heller så ska leta reda på någon bra film,skiter faktiskt fullständigt i att solen skiner idag!
 
 

Helt slut

Har idag känt mig helt slut! Känner mig helt orkeslös på något sätt o lite små irriterad hela dagen!!Lite snabbhandling tidigare! Skjuter tacosen på morgondagen då ungarna käkat pizza med kompisar! Ingen blev ju gladare än jag att slippa stå vid spisen! Tog mig iaf i kragen o tog en liten runda i skogen! Tänkte att det kunde vara bra att rensa huvudet lite! Men det var bara så skittråkigt att gå!! Kändes som om jag inte ens hade ork att lyssna på musiken, än hellre att gå!! Nu blir det soffan och har slängt i mig 2 viktväktarkorvar med bröd har massa points kvar o känner mig proppmätt!!! Jag behöver nog VILA

...


Gospelkören

Äntligen har Gospelkören satt igång igen! Jättetöntigt kanske ni tycker.. Men nej... Jättekul och man blir verkligen glad av att sjunga! Kick off ikväll i Bexet, mycket trevligt! Nu börjar vi att öva för att sjunga med Py Bäckman i Färgaryd den 20 oktober kl 18!! Välkommen om du har vägarna förbi!!!Det är coolt att sjunga i kör bara så att ni vet! :)


Svetten blir min död

Nu är jag förbannad på dessa svettningar jag råkat ut för när jag tränar! Köpte nya lurar igår nog fan dog de nog av svetten på gymmet idag! Svettas man tom in i öronhålan? Lägg av liksom! Jag vet att folk säger man svettas mer när kroppen är vältränad! Men det skiter jag i! Idag var det hemskt o jag kan snart bli kompis med Niagarafallet! Förbannade skit.. Finns det piller för sånt här? Annars kommer det fanimej bli min död!!!!!!!!!


Kläder i mindre storlek

Idag äntligen en ledig dag!! Jag o Johanna var i Ullared en snabbis idag, jag var i akut behov av nya byxor! Allt hänger som mexikansk hängröv! Men kommer inte köpa på mig en massa eftersom jag snart ändå måste köpa nya! Har fortfarande problem med att se vilken storlek jag har och tar med mig alldeles för stora storlekar till provrummet. Avskyr provrum där man ser alla skavanker och häng o släng!

Hittade lite annat som träningsbh, långa träningsbyxor o linne bla! Samt nya hörlurar!! Morgan hade full rulle med sina fotografer om ni undrar om han fortfarande är ute o reser :) Kan inte påstå Ullared har mycket för världen att erbjuda i träningkläders väg!!

Ikväll rostade jag lite grönsaker i ugn o till det kycklingfile! Gott lätt o smidigt! Köpte viktväktarnas kokbok när jag började! Har aldrig lagat något ur den! Tycket att maten inte ska höja matkostnaden bara för man bantar! Nä det finns oändligt med mat man kan laga som är billigt och bra! Tycker det kan vara lite svårt att hinna med matlådor numera!!!


Ny målvikt

Sådär ja, idag gav vågen bra resultat, man fick lön för mödan kan man säga. Det är sådana siffror som man ska tänka på när man bara går ner något hg och man blir besviken fastän man ger allt o kämpar på både med mat och motion...oftast om man har tur så blir det bättre veckan efter. Hur som helst har bara 2 kg kvar till målvikt. Så snabbt allt har gått, jag hinner liksom inte med??? Idag gjorde jag det jag funderat på länge.. Jag lade in ny målvikt så nu är det ytterligare 5 kg som gäller, så sammanlagt 7 kg till.. Känns lite sisådär men vafasen klart jag klarar det. Lika bra att köra på liksom. Dessutom är det ju roligt när man ser förändringen, så nu full spurt igen mot nya mål...
 
 
 
 

Middag

Middagen intagen! Ungarna gillade min ugnspotatis med sesamfrön! I morgon blir det en konstig blandning till jobbet! Fisk haricoverts o makaroner! Jag vet, det passar inte ihop men äter kidsen upp all potatis så får det bli sådan lyxlåda ..


Jogging ute i hate i think

Nä det är nog så...jag föredrar gymmet om jag ska jogga! Hellre står jag på bandet o springer och ingenstans kommer än att göra det ute! Jag känner mig som tre klampande elefanter ute och jobbigt när man måste ta sig runt till det mål jag ska nå! Inte kul att jogga i nedförsbacke, känns som om hellre kroppen vill rulla som bollen än att vara på benen!! Sen träffar man ju på en massa människor med! Man kan ju inte köra ner huvudet som strutsen i sanden heller o alla människor ska ju hälsa med när man möter dem! Jag kan höra decibellen man har när man hälsar tillbaka med musik i öronen!! Nä tacka vet jag bandet, musik i öronen o skita i vad som händer runt omkring! Nu är det ju inte så att jag inte vill hälsa på folk Men nej jag vill vara ifred när jag svettas som en gris, så är det bara!!!!


Före & efterbilder

Det bästa innan man börjar ta tag i sin vikt är faktiskt att ta bilder på sig själv och mäta sig!! Det är bra eftersom som jag..själv ser inte att jag gått ner, hur sjukt det än är så är det så och jag kan inte förklara varför! Här nedan mina ben 25/2 2013 o 31/8 2013 lite skillnad!!!!


Helgens arbete sjunger på sista refrängen

Ja då sjunger helgens arbete på sista refrängen! Har varit en mycket händelserik helg och jag har säkert förlängt livet med någon dag av alla skratt med Carina!! Allt gott är uppätet och i morgon kl 07.00 är man på plats igen!! Jag älskar mitt jobb fastän det är motgångar o jobbigt ibland!


RSS 2.0