Ny frisyr

 

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på länge...Många år...Jag har bytt frisyr!! Syns kanske inte så bra på bilden men måste säga att det blev väldigt bra. Kortare på ena sidan och längre på andra och uppklippt därbak.. För de som känner mig så är jag ju inte så van vid plattångar och hårgrejsimojser o sådant, men det får jag väl ta och införskaffa mig nu!!!


Sjusovare till nattgäst och syrran i kärringagrillenHaft besök av syrran O Jossan sedan igår. Jossan tyckte att det var ett riktigt äventyr att sova hos moster..Fick väcka lillfisan då hon aldrig ville vakna och man själv varit uppe sedan i ottan. Syrran fick också pallra sig upp eftersom hon skulle göra ett besök i kärringa grillen. I morgon bär det av på båtresa!!!

Jag skäms

Här har man igår fått häcken klippt av sina grannar igår och vad händer? Jo jag märker det inte, hur kan jag ha missat att den är betydligt kortare??? De får dessutom säga det till mig, det är ju så man skäms!

Tack Grannarna!!!


Grillat och målade tånaglarIgår bjöd Rosie på grillat och storgrillar´n var i full fart vid elgrillen..Har dessutom en mycket smart son Bassemannen målade mina tånaglar..Julia kollar läget så allt går rätt  till..Julia: Basse du har ju målat utanför, tänk på att mamma ska på båtresa snart..Basse: Vaddå då hon ska väl ha strumpor på sig!!!


Ullared, Halmstad, valkar i omklädningsrum och en fet burger!!!!Vill bara tala om att jag är glad att jag inte är rik och shoppingmissbrukare. Vilken dag.. åkte klockan 8 och kom hem kl 20. Säger bara en sak..fy fan för att prova kläder i provrum, speglar överallt och man ser allt som hänger och slänger på sin arma kropp och alla dessa blommiga kläder överallt fyyy...Såklart så hittade jag inte till mig själv vad jag skulle ha. Tippade av granladyn hemma efter att vi varit i Ullared, och plockade sedan upp syrran och våra kids och åkte till Halmstad..Mot kvällningen var vi klara och det lilla man inhandlat hade tagit många timmar att handla så nu är jag TRÖTT så jag var mycket väl värd en måltid på Mc Donald´s det var inte igår!!

Himmelblå

 

Har fastnat för den Norska serien Himmelblå som handlar om några människor som bor på ön Ylvingen. Förstår inte att man har missat den när den gått på tv, men den finns inne på svtplay. Har du inte sett den, så gör det. Men jag undra om det är säsong 1 jag kollar på? Ha ha ja skitsamma bra är det iaf =)


Rotmos

En glad Basseman idag då han fick rotmos av mormor vilket han är väldigt förtjust i...

Tillbaka till Farmville

 

 

Sådärja nu har jag återigen flyttat in på farmen efter att ha varit borta över ett år. Tyckte att det var dags att börja så grödor och bygga svinstior igen..Men hjälp vad efter jag ligger har folk inte gjort annat än att mjölka sina kor???


Stora hitta grejer dagen

Idag har det minsann varit stora hitta gamla grejer dagen.. Varit ute och rivit i gamla kartonger och fått mig en riktig nostalgitripp till dåtiden. Där i en kartong låg massor utav mina LP skivor och en singel kostade 25 kr. En hel drös med skivor som måste tagit en fruktansvärd plats i rummet om man nu jämför med cd skivorna. Starlet som är den bästa tidningen ever hade också överlevt lika så några Mitt Livs Novell. Spelet Pim Pam Pet kikade också fram bland gömmorna.

Godisnostalgi

 

Inatt drömde jag om en godispåse jag brukade få när jag var liten..Tror påsen hellte lördagsgodis eller lördagspåse. Det jag vill komma fram till är att i låg alltid ett klistermärke med två tecknade barn tror jag, har för mig att det var reklam från oboy eller något. Någon som minns vad jag menar? Rotade igenom lite gamla lådor idag och hittade dessutom 15 spänn, wow vilken lycka det var när man var liten och man hade så mycket pengar =)


Skolresa till Varbergs fästning

 

Har idag varit med lilleman på skolresa..Det har varit en fullspäckad och spännande dag!!


När skolan inte är som förr och dags för skolresa

 

Igår var jag och jag och hälsade på lilleman i skolan. Måste ju påpeka att jag tyckte skolbänken var bättre än hur de sitter nu..Bänkpappret man så noga valde ut oordning bland böckerna och vad tog den gröna griffeltavlan vägen? Idag ska jag på skolresa och det var ju inte igår om man säger så, vart det bär av kommer senare. Nu ska ryggsäcken packas och jag är pecis lika förväntansfull som lilleman!!!


En inlåst ÖlänningIdag blev denna man inlåst på sin egen toalett och kunde inte komma ut. Lite komiskt tycker jag eftersom bostadsbolaget var tvungen att komma och bryta upp låset. Annars hade väl denna Ölänning fortfarande stått kvar och funderat på hur han skulle återfå sin frihet utanför toalettdörren!!!

Trodde gunga var det sista jag gjorde

Idag på jobbet försökte jag mig på att gunga, trodde nästan det skulle ta mitt liv, så yr och illamående jag blev. underade på om jag blivit för gammal helt enkelt?? Sen undrar jag hur feta personer ska få chansen att gunga då platsen att sitta i inte är den bredaste...och man nästintill får pressa ner röva i hålet och sedan hoppas man kommer ur igen..Nä nu får det vara slutgungat och jag får minnas hur det var i bardomens glada dagar!!!


Hejja Ove

 

För någon vecka sedan då jag tog en titt i Hallandsposten hittade jag denna spännande nyhet..Ove har räddat en telefonkiosk..Fantastiskt kanske många Laholmsbor tycker men jag undrar..Vem använder en telefonkiosk idag..? Och eftersom jag inte orkade läsa hur han räddade den så hoppas jag Ove är nöjd iallafall!!!


Strumpan vart är du?

 

Återigen tar jag upp det stora strumpmysteriet..Vart tar ALLA strumpor vägen? Detta går verkligen över mitt förstånd. Här finns det strumpor till förbannelse, men passar de med varandra?? NEJ!! Och ooops, där kom det fram en strumpa då Basse mannen var runt 4 liksom..Varför samlar man på sig dessa strumpor och tror att den andra kommer att dyka upp?? Den gör ju aldrig det så nu jäklar åker de i soporna och den självätande tvättmaskinen får fanimej skärpa till sig och käka upp dem parvis om den ska ha några!!!


Gaymometer??

 

Hade i veckan besök av dessa två små fjollor..Tajas han visade stolt upp något som liknade en gaymometer? Eller vad vet jag vad det kallas??? Som jag fattar det som så är man nära en bög så kan man se foto och hur nära han är?? Vad händer sedan då? Kan man messa denna gay och fråga om man ska mötas och ha kaffe med dopp? Teknikens under säger jag bara vad hände med prinsen som kommer ridandes på sin vita häst på en grön sommaräng?? Jag önskar dem lycka till att gaymometern kommer att hjälpa dem att hitta sin drömprins!!! Om inte annat så tycker jag att de får ta tillbaka varandra!!!!!


Björn Borg släng dig i väggen

 

 

Jag visste att jag hade dolda talanger men att jag var så bra på tennis hade jag ju inte en aning om dessutom är ju tennis bra för gäddhänget men vad hjälper det när ens kondis är lika med 4 noshörningar på stepp i alperna??? Det stora problemet var bara att någon hade snott mina gympadojjor och foppatofflorna är inget att rekommendera att ha i tennisspel...Tyckte sedan jag var värd en glass i solskenet!!


Stackars hönan

 

Jaha, här sitter jag i min ensamhet, ljusen har brunnit ut och det är fanimej bara skit på tv...Det är då min hjärna börjar vakna till liv och man funderar på saker som man annars aldrig brukar fundera på. Kom att tänka på alla de stackars små hönorna. Vilket helsike de måste ha om de har ont när de lägger ägg?? Vad vet vi människor egentligen om de har skitont??? Här sitter vi och proppar i oss ägg på tex påsken då kanske de stackars hönorna har full rulle under fjädrarna då det ploppar ut ägg efter ägg...

 

Ledsen hönorna men ägg kommer jag inte sluta äta!!!


Rätt hål

 

Eftersom mina barn går i en sk miljöskola så finns det ju även en miljötoalett. Som ska separera det som kommer ut där bak. Man får hoppas att de aldrig behöver ha bråttom på dasset o skiter i fel hål...


Igår blev jag kallad för tönt

 

Här köper man hem en film från barndomens glada dagar..Tänkte att den måste ju jag och kiddisarna titta på..Här ska de få se på ordentligt barnprogram tänkte jag..Vad händer? Jo jag blir kallad för tönt av min 11 åring!!! Hon vägrar titta på den? Nu är det liksom Beckfilmer och Wallander som de vill se istället..Så jag kommer snällt att få se denna dvd själv, hur kan man dissa Penti Varg????


Lille gossen

 

Här är min lille gosse, redo för att spöa de andra klassena i innebandyturnéringen igår...Nog var han redo alltid..Hörde han uppe och packa sin matsäck redan efter kl 06.00. Han börjar bli stor den lille gossen. Men snart vänder det, kommer inte få upp honom ur sängen och han kommer börja ragga brudar. Men jag har en tryggad framtid iaf. Han har redan lovat att jag ska få bo hemma hos honom och hans tjej när jag blir gammal och dement..Basse: Mamma du kommer att få bo hos oss ALLTID..Men om jag är borta en dag och du har stökat ner när jag kommer hem så kommer jag bli förbannad!!!!


Titta en snopp!!!

 

 

Titta en snopp skriker Rosie när vi fixar i trädgården. Blev lite rädd att hon blivit skvatt galen och insåg ju senare att det var helvetesbusken som hade börjat att sprida sig överallt..Dödade allt som kom i vår väg och hoppas den håller sig nere ett tag. Vet inte vad det är för skit. Lilleman jobbade och slet som ett djur han är så duktig han!!!


Kan du inte cykla är du en fara för trafiken

Ibland är människan ett hot i trafiken. Kan man inte cykla vad gör man då ute på vägarna?? Det finns de som kan cykla och de som inte kan. Som igår när vi var ute på promenad..Hör ett rasslande bakom oss vänder oss om och ser en mupp nära medelåldern på en cykel och han cyklar rakt in i skogen och ligger där platt fall.. Vad gör man?? Jo man knäcker sig totalt såklart kan man göra annat än att skratta?? Han ramlade ju mjukt i allafall bland mossan och andra äckliga småkryp som fick en hel jätte på sig.. han hade ju iaf hjälm..smart!!!Vi frågar om han vill ha hjälp men nejdå han tar tid på sig och sen hör vi det rasslande ljudet igen.. Han har kommit upp på cyklen men cyklar inte utan hasar sig framåt med fötterna och sitter på sadlen. Men helt plötsligt får han fart och vi funderar på om vi ska fly från trottoaren, för det är den han nu kommer rullandes på..Svishar sig förbi och lägger sig sedan stupalöst framför oss IGEN. Jag tänkte vad händer, man borde ge honom cykelförbud. Sådär håller han på tills vi ser honom försvinna bakom krönet..
Alltså jag kom fram till att han
skulle ha stödhjul
Få en lektion i hur bromsen fungerar
Eller ge fan i att cykla överhuvudtaget

RSS 2.0