Bjuden på middag

Idag bjöd Rosie på middag lax o rostade grönsaker smakade mumma! Snart hem o lägga sig o kolla på O.C och förbereda sig för en hård arbetsvecka......


Underbar dag

 

 

 

Hade en under bar dag på Långasand igår

 


Underbart det är sommar

 

 

Jessica har anlänt till havet.. Äntligen sommar o sol :) 

 


3 veckor till semester

Då är det bara 3 veckor kvar tills man går på semester... Man börjar bli van nu att jobba hela somrarna.. Men lika bra det....Dock ska man inte lita på svensk sommar utan bege sig till varmare bräddgrader så den som väntar på något gott...


Ostbricka efter jobbet

Efter att ha jobbat kväll är det ju inte fy skam att bli bjuden på ostbricka hos en arbetskamrat :)


På villovägar i Australien

Jonnie är det du som tvingar mig o blogga o skriver anonyma kommentarer?? :) Ok lite komiskt faktsikt! Den 19/3 skickade jag ner lite gott i gott gott till bästaste pompisen i Australien!! Det skulle resa ner o överraska henne med lite svenskt godis! Vad händer? Jo det kommer aldrig fram! Idag när jag öppnar min egen brevlåda har paketet kommit tillbaka! Lång resa för mitt paket!!!!!


Mobilblogg

Jaha ska bara se om denna bloggapp fungerar nu! Enligt min gode vän Jonnie ska den funka perfekt..Så bra isf då kanske bloggen kan börja leva igen!! På bildena som ni ser har vi varit ute o lagat mat på stormköket igen!! Jag börjar bli en riktig höjdare på det här!


Krabelurer

 
 
 
Idag åkte stomköket fram igen. Jag och Julia gjorde Krabelurer..Väldigt enkla att gör och smakar som nygräddade munkar ungefär..Har även skaffat ett stormkök till och en liten kniv med allt i allo konservöppnare bla som är lätt att glömma att ta med sig..
 
Recept på Krabelurer
 

Krabelurer c:a 30 st

2 ägg
1½ dl socker
1½ dl mjölk
4½ dl mjöl
2 tsk bakpulver

Vispa ägg och socker poröst. Blanda i resten. Stek o  värme smöra mellan varje gräddning


RSS 2.0