Case 39Såg denna film igår, skitbra måste jag säga riktigt spännande. Nu ska jag se klart på Sherlock Holmes innan det bär av och jobba 13.30 beräknas anlända till mitt hem 21.30 i morgonkväll igen Hasta La vista!!!


OopsiesIdag har jag bakat oopsies ska bli kul och se hur det smakar. Slängde på en massa gott gojs passade dessutom perfekt i denna burk.


Jordnötssås

Har precis klämt i mig kyckling blomkål och en härligt fet jordnötssås på vispgrädde. Ska nu förgylla min vän Jonnie med ett besök, har hört att han ofta gråter när jag inte är närvarande =)

Äntligen YES

Äntligen kan man hitta orginalflaskan med YES diskmedel men i begränsad upplaga, snyggare helt enkelt =)

Gött

Har precis käkat har snöat in mig på broccoli hällde på riven ost, räkor och creme fraiche sen in i ugnen, blev mumma. Kunde nog tom ha uteslutit köttbiten men det gick faktiskt ihop med räkorna hur konstigt det än låter..

LCHF Frökex

Jag saknar ju faktiskt smörgås om jag får erkänna, tänkte att jag skulle testa att baka dessa frökex, smakade gott med ost och bredgott på tänk bara på att om du ska baka dom bred inte för tjockt  på plåten, det tar lång  tid att få det knaprigt!

Nog är jag lite händig allt

Sådär ja Ett stycke mössa är klar så nu får jag ta och fortsätta sticka på min pippitröja om jag ska få klart den iår!

Rökt Pig

Sitter och kollar på "Vad blir det för mat" med Per Morberg, måste säga att han är helskön Inte så jävla pedant som alla andra tv-kockar han kör upp fläsket i ansiktet och utbriser:
"Det är nästan så att jag vill lägga mig ner och ha ohämmad sex med en rökt gris"

Mätt som en plätt

Har precis ätit riktigt gott måste jag säga.. Ska testa att göra frökex var lite arbete med dom men återkommer när dom är klara!

En halvnaken karl

Här skulle man igår besöka sin käre vän Jonnie. Där står han halvnaken i dörren och säger att han väntar på mej.
Jag funderade på om jag: ????
1. Skulle vända högerfoten mot ytterdörren och dra fort som fan
2. Fråga om han möjligtvis kunde träna upp sin biceps så jag överhuvudtaget skulle vilja se hans bara överkropp.
3. Bli orolig för att garderoben han plockat ner och gått ut igenom  bara var en täckmantel och att han snart skulle sätta ihop den igen och kliva in.
4. Skulle lägga in snabbnr 112 på min mobil, sedan gå in och hoppas att han inte försöker antasta mig.
?????

Ner ner ner ner för backen ner

Har idag varit ute och åkt pulka, åkte en gång och trodde min sista tid var kommen brant som det var. Jag var liksom glad att jag överlevde denna fruktansvärt snabba färd ner för backen!!

Pulka

Har nyss ätit frukost med tanke på att jag fortfarande var mätt sedan gårdagen så känns det som om jag inte behöver äta mer denna veckan. Ska iaf engagera mig i pulkaåkning med kidsen idag. Varm oboy är beställt. Så om jag kommer att ha armar och ben i behåll efter denna dag så återkommer jag!!

I vilken riktning ska man gå igentligen?

Upptäckte för en stund sedan att min mobil var på villovägar. Letade som en tok men kunde inte hitta den någonstans. Började fundera på om jag möjligtvis börjat bli senil. Bad grannen ringa den och vart befanns sig min guldiga Ericsson C905? Jo.. nerbäddad i sängen minsann. Det var ju första och sista gången den ska få spendera en natt i min säng.
Ska idag till skolan och hämta mitt betyg (MVG om jag får skryta) från Vård och Omsorgskursen och sedan ta en lunchare med grannen uppåt gatan, resten av dagen ska jag ta mig en funderare på vad jag ska göra av mitt liv i vilken riktning jag ska gå så att säga =)

Viva España - Ska jag bli rik nu??

Ååå det är ju fantastiskt, idag fick jag mail från MR. Hans, han skrev följande:
I work with a bank here in Spain,I need your assistance in repatriating the funds left behind by a late customer that died with his entire family.Every attempt to trace any member of his family has not been successful.I will give you more information upon your response to this proposal. Email: woltemashansman@aim.com
Regards,
Mr.Hans Woltemas.
Jag har nu fått för mig att jag har avlägsna släktingar där nere i Spanien, RIKA dessutom.. Som har lämnat en massa kosing till mig en förmögenhet förhoppningsvis. Kanske var detta en hyllad tjurfäktarfamilj och mannen en beundransvärd matador som sov siesta mellan ett par Tapas och flamencobaren? Där svängde han nog runt på sina orakade ben till flamenco gypsy music och var en världskändis i hela södra Madrid.
Men jag antar att sökande kommer att sluta på en svinfarm 90 km nordost om Pyreneerna hos MR Hans him self!!!

Har precis tagit mig ett glas....

Äggmjölk...Riktigt god måste jag säga. Eftersom jag har börjat ta tag i mitt liv igen så tycker jag hela världen ska veta att jag gått ner 2 kg denna veckan, viktig information =)
Äggmjölk görs följande:

Ingredienser:
2 ägg
25-50 g smör
2-3 dl kokande vatten

Olika smaksättningar:
Kakao
Kanel
Vanilj
Kardemumma
Saffran
Mynta
Citronmeliss
Grädde
Kaffe
Bär 


Sen ska jag tala om att när jag fixade lite mat igår hos min gode vän Jonnie så smakade det riktigt mumma!
Mer Fett Åt folket =)

Ellen Propellen i sin egna lilla värld

Här ska man komma och tanka på macken där denna kvinna vanligtvis lägger ut röda mattan. Hon som alltid bjyssar på gourme supé som hon själv tillagar på korvgrillen och erbjuder snabb avhämtning för sitt eget hembrända. Idag var hon helt i sin egen värld och jag antog att det var för att hon hade fått ett par buntar Aftonblad för mycket och att det fick hennes ena hjärncell att aktivera sig extra mycket.

Idag har jag varit olaglig

Jojjomensan. Idag för första gången någonsin har jag kört bil utan bälte. Jag förstår faktiskt inte hur detta kunde hända. Jag ser att någon inte använder bälte och skyller naturligtvis på barnen. Men mamma vi har ju bälten på.. Nej det kan ni inte ha säger jag och kollar sedan ner på mig själv och inser att jag är boven i dramat...

Bigfoot?

I min vandring i ingenstans upptäckte jag ett par uråldriga storfotade fotspår. Mitt bland rullande snöklot och harskit. Vet du vart fortspåren kommer ifrån har du sett något liknande?
Kontakta: storfotsforskningen@spretigatår.com

Får det lov att vara en kådis?

Jag besökte min vän idag vad upptäcker jag i hans kök? Jo är det så att han möjligen har sex? Har han hittat en man eller är det en Tajas som tagit med detta paket för att han ska få ett skott i????? Ja jag har inte en aning. Möjligen kan det ju vara så att han använder dom till något helt annat såsom att handfiska aborrar med? Eftersom det fattas två så har det ju varit något i görningen. Vad tror du?


Han har

1. Använt dom som avgasrörsbehållare i 3 1/2 rörvräng

X. Tryckt i fötterna i dom och fastnat och fick i ren desperation ringa 118 118 och fråga hur det igentligen gick till?

2. Kommit på en super idé hur han numera kan förvara sina böjda bananer en längre tid!

Happy new år


RSS 2.0