Kassler Creole

(null)

(null)

(null)

Lite för sött tyckte vi men annars gott!

Stranden och Sia glass

(null)

(null)

(null)

30 grader varmt idag och det är ju skönt när man är ledig! Det blev en tur till Långasand och på vägen hem ett stopp på Sia Glasscafé och butik. Där glufsade jag i mig två stora kulor med melon och saltlakrits! Mums vad gott men alldeles för många points!

Veckan som gick


(null)

(null)

(null)

(null)

Då var denna veckan färdigjobbad! Har hunnit med både solnedgång och en tur till stan! I morgon är en ledig dag, och man ska inte klaga sommaren är tillbaka och det ska bli uppåt 30 grader.

En tur på stan.

Pensionatet vid världens ände - Camilla Davidsson

(null)

Då var det dags för del 2 om Emma!

Italiensk kycklinggryta

(null)

(null)

(null)

(null)


Bakat

(null)
Har idag bakat lite Bönbröd det var ett tagsedan. Riktigt gott och 0 sp!

- 4 kg

(null)

Röd Linssoppa

ÄggmuffinsSlappedag deluxe

(null)

(null)

Då var det söndag igen och en ledig helg går snabbt! Var på loppis igår och fyndade 3 nya kaffekoppar! Idag blir det slappedag deluxe, det kan man behöva ibland.  Blir även att göra lite matlådor för kommande  jobbkvällar och skriva meny för veckans middagar!

Finbesök

(null)

Ikväll har vi haft finbesök. Dotter med familj har varit här på middag, supermysigt! 

Trött

(null)

Det börjar närma sig ledig helg! ingen kan vara gladare än jag, jag är så jäkla trött alltså! Sov större delen av kvällen igår och vaknade efter 9 idag! Nu är hösten på ingång! 

Kycklingpasta Florentine


(null)

(null)
(null)

(null)
30 gram Parmesan.


Ikväll blev det kycklingpasta Florentine, receptet kommer från Viktväktarna. Receptet är för 4 pers och 10 sp/portion. Supergott!!!!

ANNABELLE comes home

(null)

Ikväll blev det bio igen och fortsättningen på ANNABELLE! Så bra bästa filmen på länge, fick många kalla kårar som rusade genom ryggraden! 

Indisk curry med kycklingfärs

(null)

Idag blev det indisk curry med kycklingfärs och ris! Detta var godare än det såg ut! Förstår inte riktigt vad potatisen skulle i att göra, den kan man ju utesluta. Receptet kommer från Viktväktarna och är för 4 personer 9sp/port

(null)
(null)
(null)Dags igen - 3,7 kg

(null)

Då var det dags att sätta igång med det lite mer hälsosamma livet!. Vilken gång i ordningen har jag som vanligt ingen aning om! Första veckan gick över förväntan - 3,7 kg! Kokat en laddning med Röd Linssoppa att ha med till jobbet! Soppan är 0 sp om man utesluter oljan, vilket jag gjorde! Viltväktarrecept och finns även i appen.
(null)

(null)
Under Vintergatans alla stjärnor - Camilla Davidsson

(null)

Första jobbarveckan inkl helg är avklarad och det blir att njuta av en härligt ledig dag! Ny bok och några avsnitt av Desperata hemmafruar.

(null)
Bio: Midsommar

(null)

Ikväll blev det Bio med ena dottern: Midsommar... Det var tur man tog ett glas vin på Bulls innan man tog plats i biosalongen, för den som gjort filmen var antingen full eller hade rökt på några svampar! 

Timmernabben / Öland Böda Sand

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Semestern är över och man har snart plöjt igenom sin första arbetsvecka! Här kommer lite bilder från sista semesterveckan! Vi bokade in oss för 5 dagars Camping på Böda Sand! Började med att besöka Gabriels Keramik i Timmernabben och Godisaffären! Sedan åkte vi raka vägen och satte upp vårt tält! Vädret var lite varierande så en dag åkte vi runt lite! Men man har ju sett allt så många gånger redan! Men raukarna och kyrkan var första gången! Supertrevlig camping, så mycket underhållning och  rent o fräsht, åker gärna dit fler gånger!  En dag när jag stod och diskade  kom tv teamet och frågade om jag ville vara med på  en intervju till Böda Campingserien  men  jag tackade nej, de hade säkert förlöjligat en hahah! Paradgatan hittade vi då vi gick en runda på campingen,  dock inget speciellt  och 5 th ave skylten fanns inte kvar!
(null)


High Chaparral 2019

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

High Chaparral

Idag har jag haft en supermysig dag på High Chaparral med dotter och barnbarn! 

RSS 2.0