Gott Nytt År

(null)


Sektens barn & Trilogin om Sekten Via Terra av Mariette Lindstein

(null)

För några dagar sedan läste jag ut 3:e och sista boken om Sekten på Dimön : Sektens Barn! Jag har ju läst Mariettes böcker böcker med lite mellanrum men blivit lika fängslad varje gång då jag redan från första bladet varit fast! I denna bok berättas det om barnen som uppfostras i Sekten Via Terras fruktansvärda anda! Man villa bara läsa sida efter sida och man kan inte sluta läsa fast det ibland gör ont inombords av vissa händelser! Mariette skriver på ett spännande sätt och slutet var så spännande att det nästan vibrerade ända ner i tårna så LÄS!!!


Joakim Lundell

(null)
Då är jag på G med en ny bok! Jag har läst ut Trilogin om Sekten på Dimön! Recension kommer här på bloggen inom kort! Nu ska jag göra något jag aldrig gjort tidigare! Har aldrig varit ett fan av biografier så första boken ut får bli Joakim Lundells "Monster" då jag köpte den till min dotter i julklapp!   

Los Angeles

(null)

(null)

(null)
Igår blev det en runda till Godingarna! Jayden han var som vanligt i sitt Esse och vi lekte med hans kök och busade! Sen bar det hem till Inger där jag sov över tills idag! Vi lagade mat och beställde flygbiljetter till vår kommande resa värd att vänta på. I november blir det 2,5 veckor i Los Angeles! 

Juldagen

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)


(null)
(null)
(null)
(null)


Vilken härlig dag och Julaftonskväll det blev igår med familjen! Maten stod upp i halsen, tomten var halvt galen och Jayden var inte det minsta rädd!! Supernöjd med mina julklaopar så tack alla! Nu har man tagit ut lite ska bli skönt att bara ta dagen som den kommer! 


Julaftonsmorgon

(null)
(null)

Igår var det full rulle med att göra julmat och städa! Sedan blev det några timmar med Lotta Flängberg, det var så trist att jag somnade! Vi stängde av och tittade på Pippi Långstrump istället! Ingen vinst på lotterna och idag väntas huset fullt av barn och barnbarn och hoppas på att tomten kommer! 

God Jul

God Jul & Gott Nytt År

(null)

Önskar er alla en God Jul & Gott Nytt År!

Dan före Dopparedan

(null)

Godmorgon! I morgon är det Julafton och det finns att stå i hela dagen idag, mat ska lagas och hus ska städas. Kvällen avslutas med uppesittarkväll och Bingolotto! 

Mums

(null)
Idag blev det återigen Wok, det tröttnar man inte på så lätt, gott är det och mätt blir man! 

Köttbullar

(null)
Idag blev det riktigt goda köttbullar på kycklingfärs i tomatsås! 

Torpets Glögg

(null)

(null)
Igår provade vi Pluras glögg, supergod jag var även lite kreativ och gjorde en snölykta och en liten snögubbe! Granen blev lädd detta året med så nu är det bara att invänta Julen! 

Tredje Advent

(null)

När tredje ljuset brinner, vi juleklappar syr och vi bakar kakor och har ett fasligt styr.

Godingar

(null)

(null)

(null)
Idag blev det en härlig dag/kväll hos barnbarnen sambon hjälpte dotter och svärson att lägga golv! Efter idag vill jag nog aldrig mer se Greta gris det nöffar fortfarande i öronen,  men det  ju Jaydens favoritprogram så jag antar jag får bita ihop och titta snart igen! 

Då var det lördag igen

(null)
Godmorgon! I gårkväll blev det läsa av 7 timmars sträckläsning så halva boken utläst nu! Man vill ju bara läsa och läsa! Sektens barn är liksom "Sekten på Dimön" och "Sekten som återuppstod"  av Mariette Lindstein lika spännande från första raden! Men idag blir det även en runda in till Hallarna, storhandla och sedan hälsa på barnbarnen! 

Wok

(null)
(null)

Idag blev det wok på grillen så gott! Nudlarna skulle man kunnat vara utan men ibland får man lyxa till det! 

Ärtsoppa

(null)

Då ska jag testa att göra Ärtsoppa i Crockpoten det har jag aldrig gjort tidigare! Fick för mig att prova med rökt bog istället för fläsk, antingen blir det gott eller så blir det inte! 

342 g rökt bog
500 g gula ärtor
7 dl vatten
2 köttbuljongtärningar 
1 tsk timjan
2 gula lökar
2 morötter

I morgon låter jag det puttra på  full effekt ca 8-9 timmar!  7 sp för all soppa får se hur många portioner jag får ut  av den! 


WW Flex

(null)
Då är det dags för lite förändringar hos Viktväktarna from i morgon i Smartpoints programmet. Mina favoriter har blivit 0 sp nämligen kycklingfile och ägg och lite annat utöver det! Detta passar ju mig utmärkt! 

Andra Advent

(null)
När andra ljuset brinner är snart Lucia här. Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär. 

Igår

(null)
Igår blev det en runda till Falkenberg och vi besökte två loppisar med förhoppning om att jag skulle hitta lite nya kaffekoppar! Hittade men alla loppisar säljer ju inte kopparna styckvis som de borde göra för att få sina serviser sålda! Det blev i stället till att åka tillbaka till Halmstad och besöka Erikshjälpen ock där hittade jag några stycken! Efteråt blev det storhandling och på kvällen fixade vi till Bocken och gjorde sil! Loppis i Falkenberg

(null)
Godmorgon! Det är frukostdags och idag lyxar jag till det med löksill och en bra bok! Idag ska vi en runda till Falkenberg o besöka lite loppisar, kanske blir jag ett par kaffekoppar rikare! 

Sektens Barn

(null)
Nu är det äntligen dags för del tre om Sekten ViaTerra  av Mariette Lindstein : 
"Sektens Barn"

"På Andra sidan gatan" av Anne Liljeroth är utläst och rekomenderas då hon skriver om ett ständigt aktuellt ämne! Verkligen läsvärd och lättläst! 

1:a Advent 2017

(null)
När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent

Julölspremiär

(null)

(null)

(null)

(null)
Haft en supertrevlig em/kväll med min dotter i stan! Lite shopping och mat på Harrys och pubrundor! Idag var det även julölspremiär i stan och det var full rulle utanför pubarna med hästdroska och orkester! 

Lördag igen

(null)
Godmorgon en ny lördag är här och i princip inga måsten! Storhandling står i Agendan och sen får vi se vad som händer och sker! Sov ända till klockan 9 idag det var inte igår men verkligen något man behövde! 

RSS 2.0