Utmaning

Jag fick en utmaning av: MiaFå se Hur Detta går nu då =)

Regler:

Det här är Svårare Än du tror!
Detta kopiera till din blogg, utmana 5 personer plus den du Fått av och berätta det för dem.
Varje svar Måste Börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar Måste Vara riktiga, hitta Inte på ord!
Om personen som utmanade dig här Ett namn som börjar med Samma bokstav som ditt får du Int GE Samma svar som han / hon gjort.
Du får heller Int skriva Samma svar Två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på Fråga 1)!
Lycka till!1. Vad heter du: Jessica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jasså
3. Flicknamn: Julia
4. Pojknamn: Johan
5. Yrke: Jordbruksarbetare
6. Färg: Jalapenogrön
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Janssons frestelse
9. Sak i badrummet: Jordgubbstvål
10. Plats / stad: Jönköping
11. En orsak Att vara sen: Jättespindel på dörrhandtaget
12. Något man skriker: Jävlar
13. Film: Jag vet vad du gjorde förra sommaren
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Judas Priest
16. Djur: Jordgeting
17. Gatunamn: Jehandergatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag vill ha Blommig falukorv till lunch


Jag utmanar: Linda  Ellen  Jonnie  Pernilla


#¤%&%¤#Här är man ute med sin granne för att köpa lite ätliga varor i en av byhålans affärer. När vi ska styra kosan hem inträffar följande: En bil har av någon underlig anledning känt ett behov av att göra närmande på min bil. och jag kan knappt pressa in min röv i sätet. Vad hade jag gjort om jag hade vägt en sådär 250kg? Kan tala om att jag inte hade fått imellan min ena vad. Väl inne sätet utbrister jag att detta ska minsann fotograferas, jag sträcker ut armen för att få en bra vinkel så jag kan fotografera denna händelse. Då ser jag att i den andra biljävlen sitter det ju en gubbjävel och kollar när jag fotograferar. Hade jag haft en smal röv hade jag fanimej trängt mig ut igen o bett idioten flytta bilen. Men tänkte att gubbfan kan ju grubbla resten av dagen på vad jag ska med kortet till!!


Ett geniÄr det meningen att min dotter ska vara ett geni redan i 3:an? Jag är jäkla trött på att få hem såna här matteläxor! Stackars barn som går i skolan nu förtiden!


Förbannade snöVem är det som tillåter att det ska snöa ute?? VA?VA? Jag hatar snö slask kalla dagar och hala vägar. Såg idag att byfånarna redan har full vintermundering!


Idag trodde jag att jag skulle döJag har verkligen sprutfobi, hjärtat höll väl i princip på att stanna när jag satte mig i stolen och skulle få min spruta. Jag påpekade för sjuksköterskan en sådär 330 gånger att nu kommer jag att dö, jag dör jag dör . Hon lovade att jag fortfarande skulle vara vid liv efter att allt var klart. Jag blev riktigt överraskad av att jag inte kände något över huvudtaget jag känner mig såååå duktig =)


I brist på annat


Idag var jag o grannen som bor uppåt backen ute och körde en sväng i denna enormt stora byn vi bor i. Då det var stängt i affären vi skulle till så bjöd jag hem henne på ett avsnitt av Andra Avenyn en kopp kaffe och så klart en bulle eller två.. Vad gör man inte i brist på annat??


En viktig nyhet


Nu ska vi prata snuskNu var det ju så att igår var jag på biblioteket och lånade böcker. Enligt bibliotikarien hade jag inte lånat en bok sedan 2004 så det var liksom på tiden. Helt plötsligt kom jag att tänka på boken vi läste i förskolan någon gång för hundra årsedan. Den hette Filip frågar och berättade hur man hade samlag, vad preventivmedel var och hur man födde barn. Jag minns ännu detta ur boken: "Penisen kan också kallas pillesnoppen, pitten kuken och många olika namn. Kvinnans kallas skötet, slida vagina fitta hål och många andra namn". Jag var tvungen att fråga bibliotekarien om dom fortfarande hade kvar den gamla sexboken. Hon tittade lite fundersamt på mej men erbjöd sig att leta efter den. Vips efter ett par minuter hade jag den i min hand nu ska här läsas och undervisa mina barn...


Jag fick mig ett gott skrattJag fick mig just ett gott skratt. Här sitter man och tar hand om sin dyrbara skörd på farmen inne på Facebook. Plötsligt dyker det upp i högerspalten att man kan köpa kondomer fraktfritt. Dom har även leveranser på lördagar..(iofs bra om man har köpa kondomskräck) Kommer det då en specialutformad kondombil på lördagen och levererar dom? Kanske en knottrig eller extra trång bil ja vad vet jag!


RSS 2.0