Mums

Här ser ni jag månar om min arbetskamrat ikväll :)


Jag kan jag vill jag ska

 
Det tar sig om man säger så.. Många tycker nog att jag är lite fanatisk med min bantning och min träning.. Men se det ger resultat. Jag kan jag vill jag ska....Man behöver inga magoperationer, det hela handlar bara om att tänka på vad man smäller i sig för skit, samt att röra på sig.. Trodde aldrig i mitt liv jag skulle skriva det jag just skrev...Men så är det.. Visst finns det de av sjukdomssjäl måste op sig. Men man kan bara man vill och jag kommer kämpa på.. Jag ser mig fortfarande i spegeln som jag såg ut innan, det kan jag hålla med om att det är lite sjukt.. Det bästa är att jag tar före och efter foton, då ser man det iaf..Tidigare hade jag inte något mellarum mellan benen alls så stor skillnad är det!!!  Sen så mår man SÅ mycket bättre!!!
 
 

Melodikryssfrulle

Inte var morgon man vaknar 9.30, gott! Som ni vet är ju lördagsmornarna numera heliga för mig då det är melodikrysset! Kul som sjutton! Sen vankas det kvällsjobb....idag som viktväktarfrulle lyxar jag till det med en god fralla!!!!


Jobbarhelg

Då är jobbarhelgen i gång! Den startade med värsta hålligånget från Guldkantenkören och fika på det! Nu lite välförtjänt rast för det tar på krafterna att fika o vara på underhållning! Själv åt jag mina bananpannkakor med nutella det var riktigt gott...

Blir att köra ner till Forum efter jobbet med Rosie Kareoke är alltid kul!!!


Bananpannkaka med Nutella

Mitt mellanmål till kaffet på jobbet idag blir bananpankaka med nutella 4 pp


Mindre tallrik

Har ni tänkt på att hur mycket mer maten ser ut om man har en mindre tallrik? Sen hur man lägger upp maten dessutom! Man äter ju faktiskt med ögat också! Idag blev det fisk, minifraiche och kokta grönsaker som jag sedan blandade i 8 gram smör i! Måste börja kämpa med mina vb med! Vet bara inte vad jag ska äta för dem är inte sugen på något! Tycker det räcker med all mat man ska smälla i sig!!! Ikväll på jobbet blir det rester sedan igår, kycklingklubba rostad potatis o morötter!!!!!


Gymmet

Jobbarhelg på G och gymmet avklarat för denna veckan!! Om du ska till Örnahallen idag så får du i princip bryta dig in funkade inte komma in med passerkorten idag! Men om någon vänlig själ hör att det knackar så öppnar de säkert :)


Middag

Middagen avklarad och matlådan i morgon blir densamma!! även 4 dl ostbågar satt gott i kistan!!! Pointsen är slut och jag måste börja fundera ut vad jag ska spendera min veckobonus på? Måste bli bättre på att sprida ut den under veckan!!


Tomt

 
Ja det var dags att fylla upp med lite grönt idag, som ni ser gapade det tomt.i morse. Så det blev en tur till Halmstad med Mamma o Johanna...Så nu kan man banta ett par veckor till.. Glad med att min son föredrar paprika på mackan än pålägg.. Mitt inköp av grönsaker kanske smittar av sig =) 
 

Vilodag??

Tänkte tagit en vilodag idag! Eftersom mina barn sa att jag motionerar hela tiden!?? Nä det gör jag inte, men sen dissade de mig o då, ja lika bra att ut o röra på fläsket! Köpt nytt träningskort idag med! Kommunen är väldigt givmild och vi kommunanställda köper vårt allkort för 300 kr för ett år då ingår gym gruppträningar o bad! Värre är det för de andra invånarna, de får betala tusenlappar!


13 propoints

Ikväll har man jobbat med Rosie, det var trevlans, det var inte igår :)

Tror hon var riktigt sugen på min middag idag... Riktigt gott och jag fick ihop massa pp till skillnad från igår...


Föredrar faktiskt

Föredrar att jogga på bandet, känns mycket behagligare för kroppen! Svettigt var det i allafall, men skam den som ger sig! Här ska man kämpa på in i det sista! Gymkortet går ut i morgon o de var ju inte kul precis! Tur vi anställda kan köpa kommunkort till riktigt rabbaterat pris!!! Nu inväntar jag herr Jonsson sen dags för APT o sen jobb ikväll...


Tjockis

Vad är det för muppig reklam ICA har börjat med? Att man ska äta deras fisk om man inte vill bli en tjockis, eller hur det nu uttalades?? Då undrar jag? Vad är det för fel på tjockisar?? Bara för det kommer jag aldrig köpa deras fisk!!! Omogen reklam!!


Twittra om mina arbetsdagar

 
Ja visst låter det spännande =) Jag ska vecka 37 twittra under en vecka om hur mina arbetsdagar ser ut. Detta kan ju bli riktigt roligt. Jag och tre personer till från olika arbetsplatser i Hylte kommun ska göra detsamma. Har du ett twitterkonto och är intresserad att följa det hela så kommer jag med mer info senare.. Först ska jag lära mig twittervärlden..
 

Propoints

 
Hallå alla vänner och alla som jag känner.. ja ni andra också för den delen. Jösses Amalia hela 24 besökare idag på bloggen, snart är jag ikapp Blondinbella, Det märks att den varit halvt död väldigt länge.. Vill tacka min käre vän Jonnie för all bloggsupport. Visst är det kanonbra att man nu kan blogga direkt från mobilen. Något jag inte tycker om är att texten inte hamnar där jag vill!!!
 
Jo minsann snart är man ikapp den Blonda Bellan funderar om jag ska köpa mig lite luddrande pälsar och puta med munnen åt väster så kanske antalet besökare kommer öka.. Vi får se..
 
Hur som helst idag har jag knappt hunnit äta.. Inte bra, har många points kvar och nu känns det ju lönlöst att käka upp dem.. Lång dag, jobb, möte fixa hemmet o laga mat. Kylskåpet gapar tomt sånär som på en halvrutten paprika.. Nä nu är det ju inte så att mina barn svälter.. Nu talar jag om mitt behov av nyttiga grödor. Dags att börja planera och handla hem...
 
Skönt att inte motionera idag, så jäkla ont i ryggen och mina arbetskamrater har nog undrat över mina akrobatiska övningar idag. Känns bättre nu och i morgon blir det gymmet..Är riktigt fit for fight för mina sista kilon (3) som snart kommer ökas på med 5 till sen är jag på riktigt nöjd!

Kan inte sova

Ligger här och kan inte sova, skitjobbigt kan jag lova när man vet att man börjar jobba kl 7 i morgon bitti! Har nog varit för mycket motion idag, jag är pigg som en mört! Vägdag i morgon och fan ta vågen om den inte visar bra siffror! Jag tror jag har bestämt mig att ta ytterligare 5 kg sen får jag nog anse mig nöjd! Helt otroligt egentligen trodde aldrig jag skulle gå ner så snabbt som 22 kg på 6 månader med viktväktarna! Men som ni säkert förstått så viger jag nästan mitt liv åt att gå ner i vikt och tycker dessutom det är kul! Inga kläder passar längre. Det är inte längesedan jag låg i min soffa och onda diskbråck o var fet som en säl! Idag orkar jag tom jogga, det trodde jag aldrig om mig själv! Att dessutom jag skulle gå till ett gym.. Det fanns inte på kartan innan den 25 feb 2013.. Jag har sedan starten i princip milsmässigt gått till öland o tillbaka! Å nu ännu mer skulle jag tro!!! Skam den som ger sig, det går att gå ner i vikt och tycka det är roligt! Ni som vill o känner för det följ gärna min viktresa på instagram! Nä nu är det bara att kämpa till sista grammet! Något som dock är konstigt är att ingen minns mig rund som en boll när man visar kort? Nåja under en bild på ett simmande däck om du skulle behöva ett :)


Spännande promenad

Måste säga det var minst sagt spännande att gå över bron idag!


9,48 km

Idag hade jag tänkt att ta en vilodag, men så blev det inte! Eftersom jag o Rosie var lite rastlösa blev det en runda på 9,48 km lite lagom sådär!!


Mål i sikte på Viktväktarna

 
 
Då var det inte långt kvar till mål.. Men blir nog att jag tar 5 kg till när det ändå går så bra..

Fet/ viktväktarna

Lägger återigen ut bild för o peppa mig själv bara för jag kan :)


Viktväktarlunch

Idag blev det riktig viktväktarlunch.. God lätt o smidigt! Ikväll blir det Estrellas ostbågar..cheddar så klart, me like it!


Färdigmotionerat

Tror nästan det är färdigmotionerat för denna veckan! Känns kul att börjat på gymmet igen och få lite omväxling! Måste hitta lite nya träningskläder nu, de andra ser ut som om jag har en mexicansk hängröv i...då ska vi inte tala om vanliga kläder! Jag måste i princip ha en helt ny garderob! Har inget som passar allt bara hänger! Men nej ska inte köpa kläder förrän jag är klar! Jag får hålla mig till nåt enstaka plagg på Ullareds halvapriset !!!


Grisen

Så har man varit o svettats som en gris idag igen!!!


Instruktion för dummies?

Herregud hur svårt kan folk tycka det är att koka ris? Blev nästan mörkrädd när jag kollade på påsen.. Ta av kastrullen från spisen?? Men vem har kvar den på spisen och äter ur kastrullen?


Gratis äpplen

Tur vi har gratis äpplen på jobbet!!


Lekmer.se

 
 
Plötsligt så hamnade jag många år tillbaka i barndomen, då menar jag
många år tillbaka då jag hamnade på en sida med leksaker lekmer.se. En
lättnavigerad sida med massor av leksaker. Det var då jag var en hejjare
och kung i köket på min leksaksspis. Det var den spisen som ibland fick
hänga med ut i lekparken och vi startade upp restaurang under rutchkanan. 
Där blev kottar korvar, geggarmoja var mustig soppa och vattenpölarna
till mammas förtvivlan gick att använda till många maträtter. Det var
på den tiden man var ute och lekte, det fanns då inga datorer. Man kunde
vara ute i timtal och leka bara i lekparken. Idag finns det knappt några
lekparker kvar. Men spisarna har avancerat sig och ser riktigt flotta ut
på deras hemsida. Själv fick jag nöja mig med en träspis. Men laga mat
det kunde den. Tyvärr har mina egna barn aldrig varit intresserad av
spisar dockor osv, vet inte varför, själv älskade jag både dockor,
barnvagnar mm. Men det var nog bättre förr..Sen ska vi inte tala om mitt
älskade dockskåp det är nog det bästa jag haft sedan barnsben. Ett eget
litet hus där man fick möblera som man ville. Där var ens egna lilla
värld med lysande akvarium våningssängar och tavlor med guldramar. Jag
minns den fina gummifamiljen jag hade, alltså dockorna i huset, minns det
som igår. Jag har ett hus kvar på vinden, vem vet, en dag kanske jag får
barnbarn så jag kan köpa nya modernare möbler och leka en stund med ett
hus mina barn aldrig velat leka med.

Bild lånad från: Lekmer.se

Åter till Gymmet

Alltså grisen arrived till gymmet idag! Fy svettades som en gris! Märks verkligen att jag inte varit där på månader! Men nu är det dags att kombinera promenaderna, det börjar bli lite uttjatat i det blå spåret o de övriga nejderna!


Sorg o viktnedgång

Idag börjar Julia 7:an o Basse 6:an..Det är med sorg i hjärtat man inser att sommaren är över, har frusit hela natten trots duntäcke! Idag åker duntäcke nr 2 fram! Hemska tanke snart sliskiga blöta löv o våta regnkläder innanför dörren! Snö i drivor o förfrusna tår! Sönderskottad rygg o hala vägar!!! Nej jag vill INTE!!!!!


Propoints

När man ser det såhär så inser man vad det är för kalorier man smäller i sig :(


Ostbågar

Japp i tryggt förvar mina kära ostbågar! Väl hemkommen från kvällsjobb så kommer jag att äta minst 3 dl = 6 pp inte klokt egentligen innan kunde man ju klämma en påse själv!!!! Men gott är det så det så!!!'


Nattfiske

Igår var vi på nattfiske med grannarna! Trevligt trevligt dock inget napp!!


Dåligt med bloggandet

Ja det är lite dåligt med bloggandet nu för tiden! Jag har fått lite klagomål om detta! Men viktväktare följ mig på instagram "jeppi" uppdaterar mer där än här på bloggen! Men ska försöka skärpa till mig!


4 kg kvar

Ja då börjar jag närma mig mitt mål, har 4 kg kvar! Men funderar på att åndra målet o ta 5 kg till, lika bra när man ändå är igång!!!


RSS 2.0