Snart är det 2012

Nyårsafton idag, vi har det lugnt o skönt jag o kiddisarna. Har gjort planka idag för första gången..Riktigt gott och jag är stolt över min första planka =) Mums så gott, nu är jag mätt som en plätt och måste vila in det nya året...

Osocial

Finns det fler än jag som avskyr denna tiden på året? Jag kan till och med be till gudarna om att jag är väldigt tacksam för att vi inte har någon snö. Tanken på vintrarna som varit får mig att rysa. Skotta fram bilen, halt på vägarna, ungarnas dyngsura kläder och skor. Hade jag varit stormrik hade jag flytt detta land under höst och vinter. Bosatt mig i någon hydda bland palmer och klarblått vatten. Man är bara trött och eländig det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem. Man vill bara dra täcket över sig och bosätta sig i soffan. Jag förstår inte tjusningen med höst och vinter. Man blir osocial och vill vara för sig själv. Nu väntar jag på den blåa himlen och mina lata dagar på stranden!!!!

Teletubbies

Möttes idag på trappen av vad jag trodde var två Teletubbisar. Men så var ju inte fallet, utan Johannas kompisar.. Funderar själv på om man skulle köpa sig en sparkdräkt, ser skönt ut!

Ni nyårsfirare...

Ja då var det snart ett nytt år får hoppas på ett bra 2012. Jag kommer att fira in det nya året i min soffa med täcke och kudde...Och så trycker jag ner kiddisarna i den andra... Har inte det minsta lust att engagera mig i något. Ni andra firare som blir glada i gasen osv hoppas jag får skallebank på söndag. Ska bli gött att dessutom vara ledig en hel nyårshelg borde bannemej ha köpt en ny pyjamas till detta tillfälle... Gott nytt år!!!!

Perfekt vinterväder

Perfekt vinterväder iår. Jag avskyr snön och kylan. Det behöver ju iofs inte hålla på att regna men hellre det än snö och is. Att slippa skotta och frysa ihjäl, det är grejer det =)

Annandag jul

Jag och kidsen var en sväng i Halmstad idag tänkte kolla in den nya djurbutiken på flygstaden "Hund och kattbutiken" Inget märkvärdigt tyckte jag men hittade ett mystält till grisarna. Dessutom hade dessa klädpåsarna ett mycket vackert namn...
Hade sedan hem mamma och syrran o co på tacos, nu har julmaten åkt ut då den står en upp i halsen .

Lusse och Bassemannen 10 år

Lusse i Julias klassBassemannen 10 årLigger lite efter i bloggandet om man säger så men vem hinner sitta här liksom o babbla strunt. 15/12 en stressig dag som hur som helst fick med allt som var å tapeten.. Lussefirande i Julias klass sedan var det bara att traska hemåt och fira Basse mannen som fyllde 10 år..Stora gossen!Julafton hemma

Jobbar ju i julhelgen så vi bestämde att vi skulle fira jul hemma i lugn o ro. Hade ju förberett maten så det bara var att värma och kom hem till ett dukat bord... Gött tack barnen!

God Jävla Jul då

Jag är inget fan av julen numera, blir väl så när man blir äldre och man inser att julen bara är stress och en massa måsten..Man blir fet och fattig. Hade önskat man var rik som ett troll och man kunde fly till varmare breddgrader...Inte nog med det så strulade tvboxen igår och nu ikväll slutade fjärrkontrollen att fungera. Jättekul på självaste julafton och man inte kan byta kanal..Kommer ingen ny förrän nästa vecka jättekul vad jag älskar kanal 1...Kunde varit värre dock och den fastnat på Kunskapskanalen eller nån annan jävla skitkanal.. Något positivt iallafall är att jag ju nu utnyttjar de pengar jag varje månad ger till tv-licensen inte en chans att jag tittar annars på 1:an under året..GOD JÄVLA JUL!!!

Beundrar alla som åker BUSS

Ja jag beundrar verkligen folk som åker buss till och från sitt arbete.. För mig har det känts som ett rent helvete att behöva sätta mig en bussjävel.. 12 km till jobbet och det tar en timme och komma hem helt sjukt anser jag. Kollektivtrafiken är INTE min grej. Dessutom får man ju klaustrofobi och man mår fruktansvärt illa. Nej ingen mer BUSS för min del denna månad har varit den värsta i mitt liv och då har jag dessutom lånat bil ibland men gångerna på bussen räckte för min del! Nu har jag blivit med Bil igen och Reine Renault har vandrat vidare!

Julklapp

 

Jaha..Så var det snart Julafton igen. Jag skiter ju i julklappar men nu har jag kommit på något jag vill ha..En prenumeration på Illustrerad vetenskap.. En skitbra tidning tycker jag! Så om du vill köpa mig en julklapp..Då vet du vad jag vill ha...


RSS 2.0