Gissa serien

Basse sjunger till sin favoritserie


Vart tog de vägen?

Bilder från google bilder...
Ligger här i mn soffa och fick helt plötsligt en flashback.. Ja till butiken "Galne Gunnar" alltså.. Vet inte riktigt vart det kom ifrån men minns att det var en lågpris affär och låg på A6. Massa billiga och roliga grejer de hade där.. Sen de andra butikerna finns ju hur många som helst. Magnum, Exet vart tog de vägen??

Grannladyn och tårtan

Så gick det med dieten...


Tv teknik på 80-talet

Jo det var tider det..Den vita trekanten uppe i högra hörnet när ett nytt program började på grannkanalen. Svårt val att välja när man bara hade TV1 och TV 2 =)


Digster

Ha fått chansen som Buzzador att få testa på gratis Premium medlemskap på Digster i 6 månader. Det är en smart tjänst som ger dig färdiga spellistor. Perfekt när man vill ha en bra spellista snabbt och inte vill leta runt bland massa låtar själv, vilket brukar ta lite tid. Man kan välja för vilket tillfälle man vill spela vald musik som passar, göra egen musikprofil och bevaka spellistor osv. Ett enkelt sätt att hitta bra musik och bara att lägga till i Spotify..Vill du också ha ett premiummedlemsskap i 6 månader hör av dig till mig så får du en kod!

Addicted to Farmville

Har fått Grannladyn att ta sitt ansvar för sin farm i Farmville igen! Har inte varit någon ordning och reda på henne, nu är det dags att hon börjar mjölka kor igen!


Goda Grannar

 

Bara älskar Svenska serier..Har nu gjort värsta kape på dessa delar 79 kr st på discshop ord pris 279kr Så idag har det varit Goda Grannar för hela slanten!!!!


Min nya hobby

Mina fimolera figurer o pärlor mm.


Mobilblogg: säger bara en sak: fy fan!!

img_8476 (MMS)

Mobilblogg: säger bara en sak: fy fan!!


Den klagande Ölänningen

Och en förlorad bror funnen


IQ badboll?Något jag funderat på länge är: varför tillverkar man VITA disktrasor? Jag menar det räcker ju att torka en gång så ser den ju ut som om den vore invarderad av bölpest eller något..Helt bortkastat med vita disktrasor enligt mig..De borde sluta med att envisas med att packetera dessa med de färgade.. Eller sälja dem till de som har det sterilt och utan smuts hemma, där gör de nog susen...

WordfeudJaha så var man fast i Wordfeud och som ni ser kan Grannejävlen det här med ord!!!

Vanish

 

Har nu några dagar testat lite av Vanish sorterna som är på bilden. Har inte användt det tidigare och jag måste säga att det var riktigt bra. Även delat ut till vänner och bekanta som glada i hågen tog emot några påsar. Nu ska det tvättas vidare så Puts bort med fettiga fläckar! Är mycket nöjd med mitt paket från Buzzador..

 

 


Min nya hobby!

 

Här är det nyaste tillskottet av min nya hobby, kakmonstret i Fimolera. Ska fundera på om det ska bli halsband eller nyckelring..


Basse RockarBasse Rockar till Flamingokvintetten 2010

Mobilblogg; Hos grannladyn som fyller 25

img_0952 (MMS)

Hos grannladyn som fyller 25 har en hel flaska alkoholfritt vin för mig själv :)


Amy´s Piece of Cake

 

Jag vill här göra reklam för min barndomskamrat Amys fantastiska tårtor.. Inte hade man en aning hon skulle bli en sådan mästare.. Ser så himla gott ut och hon är fantastiskt duktig. Jag är inget fan av tårta...Men när jag ser dessa bilder vill jag hemskt gärna äta =) Besök hennes blogg genom att klicka på bilden!

 


Fetthatare blunda NU

 

Jaha, här sitter jag i min ensamhet o svullar fett.. Nu tror du säkert jag äter stekt potatis..Men så är inte fallet utan det är stekt Suchhini eller hur det nu stavas..Gott fett o nyttigt!!!!


Nä nu jävlar blommar löken

 

Min tid som Superwoman är över, som ni ser är det tur att man har Grannladyn..Hon vet minsann hur man botar en riktig dunderförkylning


Repris av grannladyns träningsvideoHär kommer återigen grannladyns träningsvideo håll tillgodo

The Doctors

Det är inte ofta jag tittar på tv på morgonen..Men när jag väl kan göra det, vad är det inte då?? Jo..The Doctors..Jag avskyr detta förbannade skitprogram..De i tv rutan stör mig så in i tvättade polarhanar, sluta sänd skiten!!!!!!!!!!!!!
Nu byter jag kanal!!!

Besök av min vän Jonnie

Gay besök


Tänk dig för innan du tvättar skallen!!!


Picasso?

 

Nej nu är det ju så inte att jag är Picasso, men jag målar iaf bättre än honom..Här är mitt bidrag till stugan i Trollskogen på Öland!


RSS 2.0