Gott Nytt år

(null)

Önskar er alla ett Gott Nytt År!


Hjälpmedel

Vi blir alla äldre och kanske vi behöver något hjälpmedel för att klara av vardagen. Som en rollator tex. Jag minns min morfar, det var en rolig prick, han vägrade att ha några hjälpmedel och var ganska fit för sin ålder. Var uppe varje morgon kl 4, tog hissen ner i källaren i huset han bodde i och gick fram och tillbaka, fram och tillbaka. Hur länge eller hur långt han gick minns jag inte men att just han berättade detta kommer jag ihåg. Efteråt tog han hissen upp och till sin lägenhet och fixade sig en tallrik gröt. Han sa att rollator vägrade han ha, det var bara för gamlingar, han var rolig min morfar. Han lever inte längre ca 18 år sedan han lämnade jordelivet och for upp till Sankte Per. Men visst är det bra att det finns hjälpmedel för att förbättra vardagen om man behöver. Jag jobbar ju själv med äldre och vet hur viktigt det är för dem att  känna att de klarar av att klara vardagen lite bättre med alla nya hjälpmedel som finns. Alla är ju inte som min morfar som vägrade att använda hjälpmedel, det är riktigt bra att det finns mycket att välja på.


Juldagen 2019

(null)


Eftersom jag jobbade julaftons kväll så var mina barn och barnbarn här på juldagen! Vi grillade och Jayden och Kendra fick en en säck med Julklappar!

Uppesittarkvällen

(null)
Det blev uppesittarkväll i år också! Fast det är ju som alla år man tröttnar på det senast spel 3! Vi åt Grillad ryggbiff med hasselbackspotatis och kantarellsås! Jag blev utan vinst men sambon vann 100 kr.

Firade Rasmus 18 år

(null)

(null)

I lördags var det en kväll med mina kids! Vi firade Rasmus med att äta på Pinchos och sedan spelade vi biljard! En mycket trevlig kväll...

Rasmus 18 år

(null)

Idag den 15 dec för 18 årsedan föddes denna fina kille! Runemyrs trädgård

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ikväll blev dett ett besök hos Runemyrs i Långaryd, så fint med alla lampor!

Nytt pussel på G

(null)
Då var det dags för ett nytt pussel! 

Klart

(null)

Ännu ett pussel klart, snart är det dags för ett nytt! 

På tur med svärmor

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag blev det en tur med svärmor, vi var i Bröderna Perssons Lanthandel "Lyckebo" och klampde i vattenpölar till Danska fall!!  

Dagens loppisfynd

(null)

Idag har man fyndat lite på Erikshjälpen!

RSS 2.0