Bokmässan 2017

Idag har vi varit på Bokmässan, det var första gången för mig och man var ju som ett barn på Julafton! Mötte några av mina favoritförfattare: Eli Åhman Owetz, Sofie Sarenbrant Fredrik Backman, Mats Strandberg och så sprang jag på Anne-Marie Schjetlein igen vilken trevlig människa! Sen var det ju ett jäkla Hallå i Göteborg idag när Nazisterna skulle tåga förbi och vi hamnade mitt i allt, vi kan vara glada att vi lyckades komma ut ur stan! 


En lördag i September

Uppe med tuppen och idag bär det av till Göteborg för att besöka Bokmässan! 


Middag

Kvällens middag: ryggbiff rödvinsås och duchesse👌 


Skallebank

Godmorgon! Vaknade med värsta skallebanken idag, mindre kul skulle man kunna säga! Men man får väl se det som att man ändå har nåt fungerande där uppe i knoppen! Ikväll ska vi ha Puben öppen för våra boende och det blir karaoke, det blir till att åka in senare idag då hinner man även läsa ett par rader. Har varit dåligt med läsandet ett tag och vi har snöat in totalt på serien The Blacklist istället! 


Jayden

Mormors Goding växer så det knakar! 


Bokrelease Anne-Marie Schjetlein ”Döden ingen ser”


Igår var det dags för Anne-Marie Schjetleins bokrelease på Akademibokhandeln i Halmstad och självklart var man där! Som jag skrivit tidigare så bara snubblade jag över Anne-Maries bok ”Döden den bitterbleka” inne på Bokus av en slump, insåg när den kom att det var del två så jag beställde snabbt första boken ” Döden kvittar det lika” och sedan var det kört, jag sträckläste båda man ville ej lägga dem ifrån sig! Så spännande och Anne-Marie skriver om Halmstad ställen och omgivningar man känner till, och man känner nästan att man själv är en del i boken och vem vet man kanske har mött Andreas Nylund i Norreport någongång :) 
Pricken över i:et var ju även att jag behövde inte vänta länge på  3:e boken ” Döden ingen ser” den ligger näst i tur att läsas, jag är så spänd på fortsättningen! 

Jag ger högsta betyg läs om du inte redan gjort det! Ännu mer koppar

Igår blev det ytterligare fyra koppar till samlingen!! Och en trevlig kväll på stan! 


Bokrelease & Harrys

Äntligen helg igen! Idag blir det en snabb sväng till någon loppis och det kan ju vara så att man hittar sig en kopp! Efter det storhandling inför kommande vecka! Sen blir det bussen in till stan och bokrelease för Anne-Marie Schjetleins tredje bok om Andreas Nylund ”Döden ingen ser” och resten av kvällen ska spenderas på Harrys! 


- 2,7 kg

Ny vecka och det var dags att ställa sig på vågen och idag visade den - 2,7 kg, jag är nöjd! 


En söndag

Goddagens lite sen frukost men härligt med sovmorgon! Nu blir det mågra avsnitt av Norska serien "Elven" och ikväll blir det Bio äntligen dags för IT! 


Var ju hos läkaren i onsdags och blev sjukskriven från vårdarbetet till att börja med till sista oktober så inväntar lite provsvar och en ny MR röntgen! Nu måste man ta tag i sitt liv, man har ju många år kvar att arbeta och ryggen vill man ju ska hålla! Har ju tur att jag fått möjligheten till projektarbete i tre år och även ta hand om vår restaurang så nu hoppas jag att de sista 25% kan läggas på något annat så jag slipper alla tunga lyft osv! 


Loppisfynd & Trattkantareller

Idag fyndade jag en kaffekopp för 2 kronor, efter det blev det storhandling och en tur till skogen för att plocka trattkantareller! 


Till farbror doktorn

Idag blev det lite sovmorgon och det ska bli ett besök till farbror doktorn, har inte varit hos nån på hundra år men nu är det dags, ryggfan tar död på mig! Man får ise att man är för gammal för att jobba inom vården lyfta vända vrida osv! Vi får se vad han säger! Ikväll vankas det pubafton för våra boende och det blir Film & Tv Quiz! 


En tur till Ullared

Idag blev det några timmar i Ullared snart kommer ju barnbarn nummer 2 så har köpt lite presenter! Det går snabbt att bränna ett par timmar i shoppingens Mecka! 


Ullared

Dags för frukost, sedan blir det en runda till svärmor och efter det Ullared! 


Entrecote

Igår blev det utgång med jobbarkompisen så idag har det varit lugnt. Ikväll blev det grillad entrecote supergott och nu lider man av paltkoma så nu får det bli en film eller två.


Sovmorgon & Fredag

Igår blev det några timmars extrajobb så tog mig en välförtjänt sovmorgon idag, tänker även flexa ut mig lite tidigare! Igår hade vi kräftskiva för våra boende jättemysigt och uppskattat! Nu vankas det även helg så vi får se vad den har att erbjuda..


Huset före & efter

Då var huset färdigmålat och redo för hösten! Altanen var ju färdig innan sommaren och vilket lyft det blev, riktigt snyggt! 


Liten Vilde

Ikväll kom Godingen förbi och åt kvällsmat, sicken fart det är på den lille vilden! 


ABC Leksaker

 

Visst är det härligt med leksaker? Det tycker i alla fall mitt barnbarn Jayden. Nu är barnbarn nummer två på väg så det blir ju lite leksaker man kommer att köpa de kommande åren. Då är det ju kanonbra att man kan sitta hemma och köpa leksaker i lugn och ro. Nu närmar sig även julen med stormsteg och julklappar ska köpas. Springa runt i affärer är inget jag strävar efter, jag sitter hellre hemma och beställer över nätet. På detta sätt slipper jag stress, långa köer och man sparar dessutom en massa tid. Själv har man ju nu stora barn så man minns ju knappt vad de lekte med i de olika åldrarna men inne på ABC leksaker kan man sortera leksaker efter var ålder, jättesmart tycker jag och verkligen till stor hjälp. Själv funderar jag på att köpa ett lektält till Jayden i julklapp kanske t.o.m halva mormor kommer få plats i det.


Trattkantareller

Idag blev huset färdigmålat och även en tur ut till skogen! Hittade en Aliensvamp och trattkantareller! 


Godmorgon

Dagens bästa måltid! 


Instagram

När instagramvideon lägger av så får man printa sina bilder! Idag blev det ryggbiff med kantarellsås och portobellosandwich med camembert! 


Det var inte igår

Det var inte igår man var uppe i tid så man fick spela Melodikrysset på morgonen! Detta är lördagsmys på hög nivå! Idag blir det att storhandla och sen ska huset bli färdigmålat! 


RSS 2.0