Lovefilm.se

Bjöd in grannarna på god mat och filmkväll igår. Riktigt trevlans och perfekt att filmerna levererades direkt hem i brevlådan och de har olika paket att erbjuda. Själv har jag testat på 4 filmer förr 99 kr i månaden lite lagom eftersom man inte har hur mycket tid som helst att titta på film. Kika gärna in på lovefilm.se

Hmmm vad gör han?

Börjar undra om min käre son lider av galna jaktsjukan?Han har krypit ner bakom mig i soffan kollar på Jakt och fiske. Säger att jag måste hjälpa till att vara hans jaktstöd. Han sitter nu på pass med skohornet och låter som om han laddar ett gevär ungefär ett par hundra gånger.Han säger han måste vänta tills hunden får upp? Älgen antar jag? Han har en bra bössa den heter studsare. Han ska se avsnitt efter avsnitt och måtte den förbaskade älgen komma fram någon gång så jag får se på tv.

I skräckens tecken

Igår hade vi skräckfilmskväll, riktigt trevlans. =) Vi hann med ett par innan det var dags för vår skönhetssömn.

Dags för skräckfilms kväll

dsc05759 (MMS)

Dags för skräckfilms kväll många filmer god mat o dricka och trevligt sällkskap :)


Dessa äckliga spindlar

Förstår inte varför dom kommer i min närhet. Här är ytterligare en..Sitter och dricker mitt morgonkaffe när denna spindel kommer svischandes i sin tråd mitt framför nyllet på mig. :(

Badminton

Var och spelade badminton igår kväll. Som ni ser förväntade vi oss många fans på läktaren. Det var tomt sånär som på lite dammtussar. Lite synd tycker jag eftersom vi spelade som riktiga proffs =) Och det var ju inte dåligt när man aldrig har spelat innan ..

Ben Rangel



Idag när jag var på besök hos min käre lärare Birgitta upptäckte jag att vi inte var ensamma på kontoret. Tänkte att det kanske var min tilltänkta som jag just mötte...Insåg snart Ben Rangen var alltför smal och knotig för mig!


En hektisk dag



Idag har det varit en fullspäckad dag, det har varit vändor både hit och dit. Men nu ligger jag äntligen i min soffa. I morgon får bli en lugn dag!


Några veckor i bild känns det som



En galning som invaderade mitt hem




Flitiga snuttefisar



Snuttefisarna har börjat spela tennis



Myskväll med pizza med grannejvälen och grannladyn



Varit på Mary Kay demo




Fönsterfluktat in till grannladyn



Köpt en VHS film det var typ 100 år sedan sist.
 Fått gammal tv kombinerad med VHS av mamsen



Julias planteringar, nykomlingar i familjen


Blodtrycket



När ens arbetskamrat ser ut så här på jobbet måste jag ju naturligtvis komma till skott och ta blodtrycket på henne. Tyvärr hittade jag inte mer fel än vanligt!


Spiderman?



Ni kan inte förstå hur jäkla rädd jag är för spindlar. Kolla denna best som vi hittade på en vägg på jobbet, hur äcklig och stor är den inte??? Hårig dessutom, vågar nästn inte ens kolla på bilden för det känns som om den ska hoppa på mig :(


Kokat soppa



Har haft lite bloggtorka men här kommer en bild på min goda grönsakssoppa jag kokade igår =)


RSS 2.0