Halmstad

Blev en runda till stan idag..Man var inte ensam om man säger så..Folk är som galna när det gäller REA!

Vaknat upp till pestens tid

Idag vaknade man upp till pestens tid..Snön är här och det är inte så man vill jubla precis..

Köttfärssås

Sådär ja nu har vi ätit en supergod köttfärssås gjord i Crock-Pot så himla smidigt bara i med alla ingredienser och sen sköter den sig själv..Kan nog säga att det var den bästa köttfärssås jag ätit i hela mitt liv..5.5 timmars slowcooking gjorde susen..

Idag kanske är dagen D

Ja idag kanske dagen är kommen för rikedomen. Som nybörjare kanske man kan ha lite tur..Har redan packat min väska för min bungalow i Karibien..

Crock-Pot

Idag ska vi invigas i Crock-Pot värden så nu ska första middagen puttra några timmar..

Gekås i Ullared kunde ha dödat mig

Nu ska ni veta..gekås i Ullared skulle kunna ha dödat mig..Jag är inte allergisk det minsta..När jag hoppade i badvattnet min honey fixat fick jag värsta allergischocken av badsalt han köpt i Gekås i Ullared tänk på det när ni köper badsalt där..

Minttu Minttugott

Man är ju förkyld och hostig och man tycker allmänt synd om sig själv då hjälper Minttu..Gott 

Fattig och fet under jul

 
 
Vilken underbar dag..Har njutit av första av fyra dagars ledighet myskläder BH fritt o bra film..Inga måsten och hur skönt som helst! Hjärtat fick en kokbok av mig i julklapp så idag har vi gjort Kyckling a la Kiev med duchesspotatis  och majssås kan inte påstå att det var äckligt utan snarare supergott..Denna kokbok verkar vara riktigt toppen..Detta är inget för den strikte men man blir ju ändå bara fattig och fet under jul så det är bara att ta nya tag!

Julafton

Har haft en supermysig julafton är supernöjd med alla julklappar och tyvärr får inte all plats på bild! Kvällen firades hemma hos hjärtats bror o fru mf. .Supertrevlig. 
 
God jul på er..

Lilljulafton

Supermysig Lill julafton med kidsen love o svärson  så mys jag är så nöjd med mina julklappar och dessto mer blir det i morgon :)

Ägg i Hatt

Man har inte roligare än man gör sig..

En kväll med svärmor

Tredje helgen på raken är avklarad och ikväll var det tacos med svärmor och nu blir det filmmys resten av kvällen tills man stupar i sängen av förkylning ont i öron och käkar och ja...jag vet inte allt..Hoppas att whiskey ingefära o hett vatten gör susen..

Glögg

 
 
 
Gott

Scones

 
  
 
Då var tredje jobbarhelgen på raken här och det verkar som om jag trots allt har överlevt..Jobb fram till julafton kl 11 sen vankas välbehövlig julledigt..Man får vara glad för det lilla..

Yummy

 
 
 
Idag har honey lagat Jackedpotatoes och fetaostfylld kycklingfilé. .Mums

Återbruk

 
 
Eftersom det är populärt att återbruk så har jag gjort detsamma..Två gamla konservburkar, band med tejp och lite bling bling gjorde susen..

Julkalendern och som ett barn på Julafton

Julkalendern ägg och en ledig dag...Nu är det spännande vad som ska hända med Orkidékusten..Älskar julkalendrar man är som ett barn på Julafton och man vill inte missa ett avsnitt..

Den bästa Julklappen

God morgon inte så värst långt kvar till jul nu..Hoppas ni inte har det allt för stressigt med julbestyren. .Själv tycker jag att jag redan fått den bästa Julklappen..Ta det lugnt och stressa inte; tänk på att det är en tid efter jul också. Ingen höjdare att vara sönderstressad och pank..

Rasmus 13 år

Idag fyller minstingen i kullen 13 år stort grattis min fina kille på din dag! 

Lucia

Då var det Luciamorgon och melodikrysset i full gång..

Musikhjälpen

Bidra du också för att stödja kampen mot spridningen av HIV Musikhjälpen är i full gång med sin insamling så skänk en slant du också..Tyvärr fanns ingen länk till min sida men gå in på musikhjälpens hemsida och sök på jessicasbloggs bössa..

Plura i glaset

 
Då blir det Plura både i glaset och på tv:n idag..Men först min favvogubbe Ernst..Honeys chili gick inte av för hackor..

Ush

Då har lappmöglet hittat till byn..

Gökboet

Ja man blev nästan rädd när han köpte sin nya mössa..

Minttu

Färdigjobbat för ikväll och det är kallt..

Då var det lördag..

Ja då var det lördag och det är precis en vecka sedan sist..Förra lördagen levde vi dock lyxliv nu får vi fortsätta hemmavid..För mig blir det att göra skäl för lönen hela helgen..

1000 ord

En bild säger återigen tusen ord ☺

Min egen Ernst

Här är min egna Ernst en riktigt händig man och även han kan vara barfota.. :)

Foton

 
 
 
 
En gammal hiss ett maffigt slott och en manlig sjöjungfru..

1:a December

Då var det den 1 december o man höll på att frysa röva av sig när man gick ut..Det är nu man måste se framåt och tro på att det kommer att komma en vår och en sommar fastän det är svårt måste man inse att man inte rår över vädret..Nu är min HAT period här..Nä om man skulle sticka in sig i en ullesocka och stanna där..Något positivt är ändå att i dag började julkalendern och jag tror att den kommer att bli bra fast favoriten genom åren är faktiskt Greveholm! 

RSS 2.0