Min vän (ett ljuvligt handmålat porträtt av mig till dig Jonnie)

Här kommer ett porträtt av min vän Jonnie som jag har ritat, ja det är han bögen till höger här på min blogg. Likt eller hur????? =)

Det här med fetman

Varför ska man vara så jävla fet för. Jag tror jag har testat varenda bantningskur som finns men inget fungerar i längden. Nu knaprar jag sallad igen som en kaninjävel. Gott iofs men inte i längden det heller. HJÄLP!!!!!!

Bäver?

Trodde först att det var en bäver min mamma hade köpt. Hon har en vit och en svart de är så söta, de ser ut som små ulltussar =)

Vad har hänt med monopolet?

Spelade monopol ikväll, men vad har hänt? Monopol har ju blivit fruktansvärt tråkigt. Allt var så billigt går monopolet utför? Det som var så roligt förr!!!

Hård någonstans?

Bli inte rädd....Det är bara grannladyn som ser ut att vara väldigt hård i magen men så är inte fallet. Hon testar här den berömda huvudkliaren

Jossan fem år!!!

En femåring
KusinerFeeeestEn NördMorfar

Idag fyller min systerdotter fem år inte klokt vad tiden går!!!

Ska de flytta?

Undra om kiddisarna ska flytta hemifrån??? Fin snöhydda!

Gott

Eftersom jag ligger väldigt mycket efter i bloggandet så kommer här en bild på mina kiddisar som förra helgen överraskade mig med tacos när jag kom hem från jobbet...Gott!

Snoppig saft

Vad blev man inte bjuden på idag till maten? Jo snoppigt saft Som Johanna fixat till, snopparna ligger nu för nytillverkning i frysen!

Svampen


Här kommer man hem igår kväll efter jobbet och var dödstrött jag stupar i säng och mitt rum invaderas av en svampliknande figur!!!!!!


Vinn prover från Cliniderm

 

Vill du vara med och tävla om provprodukter från Cliniderm? Svara då på dessa frågor och motivera varför just du ska vinna. Jag har själv haft turen att få prova på några produkter från denna serie och jag är supernöjd, jag ska definitivt fortsätta med dessa.

 

 

1. Vilka produkter finns för ögon och läppar?

2. Vilka skyddande oxidanter innehåller lip repair?

3. Hur ska du använda ultra soft cleansing milk?

4. Vem är utvecklingsansvarig för Cliniderm?


Maila svaret till: hyperjeppi@hotmail.com

 

Svaren kan hittas på: Cliniderm

Lycka till!!!

 

 


Syrran i Hallandsposten

 

Idag kom repotaget med syrran i Hallandsposten. Ett bra repotage tycker jag synd att inte bilderna var bättre. Kika gärna in på hennes hemsida:

Jennies miniatyrer

I pulkabacken

 

Ikväll har vi varit några stycken i pulkabacken grillat korv och har haft trevlans.

RSS 2.0