Öga mot öga med skogens konung!Tog med kidsen på en älgsafari idag, det låg i Markaryd och var mycket längre än jag hade tänkt mig 11 mil enkel resa, (hade tippat på en sådär 7 mil enkel men där sket sig mitt lokalsinne) men vad gör man inte för sina kids, jag vet ju att Bassen älskar älgar. Måste säga att det var en riktigt trevlig utflykt och att dessa enorma djur är större än man kan tänka sig. Alla älgarna hade namn och vi åkte runt i ett tåg samtidigt som tågföraren berättade en massa intressanta fakta om skogens konung. (Man kunde även välja att köra runt med egen bil) Dom hade även bisonoxar och man åkte runt ca 1 tim i tåget. Efteråt fikade vi i ett mysigt gammalt fik och glufsade i oss varsin våffla!!

MysDet är myspys att sova i samma säng

FunCity

Tog med kidsen till Funcity i söndags hade en riktigt rolig dag och fint väder.

Min vän räddade livet på migIdag rädda min vän livet på mig. Jo det är sant jag har jobbat röven av mig och idag erbjöd han sig att klippa mitt gräs. Jag antar att jag efter allt jobbande hade fått en hjärtinfarkt och dött knall och fall. Då hade han ju inte haft sin vän kvar och jag undrar hur han då skulle ha klarat sig? Vilket tråkigt liv han hade fått, tack även Elin för klippningen på framsidan

Grannejävlen Får väl för en gångs skull tacka grannejävlen för filmen jag fick så här på kvällen efter att ha jobbat hårt. Tack tack Grannejävel ibland är du bra att ha =)

En mumie i mitt hus
Idag knackade en halvt livs levande mumie på dörren, det var Emma som frågade om hon kunde få en sängplats inför natten . Hon sa att hon var en dam med löstagbar fot och knäckte extra som mumiepolitiker. Hon hade nu blivit trampad av en extremt hårig apa. Men Emma var inte ledsen för det, för hon kände sig riktigt bekväm i denna fotbeklädnad, hon driver numera en tävlingsarena för lådbilar.

ThekakorVad skådade mitt öga idag om inte en hungrig uteliggare på byn, med en enorm kärlek till thekakor.

NattfåkHar precis lyssnat klart på Johan Theorins "Skumtimmen" Helt okej bok men fy vilken uppläsare  "Magnus Krepper" han gjorde verkligen inte boken rättvisa inte någon som helst inlevelse och dessutom verkar han riktigt dryg!  Nu ska jag genomlida 14 timmar till av denne uppläsare mina nerver säger jag bara nu är det dags för Nattfåk!

Det var längre än jag troddeFick för oss att kolla på The 10th Kingdom, blev ju aptrött när jag såg hur lång filmen var.. Var ju dessutom en serie på 6 tim och 57 minuter. Antar att jag fick mig en smärre chock och därför slumrade till lite då och då under dvd 1. Men efter min hemgjorda glass med blåbär och hallon så ska jag nog kunna se klart hela serien, fast absolut inte idag!

Min gosingI bilen idag frågade min son: Mamma vad tycker du jag ska bli när jag blir stor? Jag: Jag vet inte Rasmus...Rasmus:
Jag kanske kunde jobba på tåg? Eller bo på en gård och ha massa kor och en jättestor bauta traktor, sen ska jag ha en massa ungar och jag ska massa pengar så jag kan betala hyra med!

Är dom inte för söta =)

-

Dricka kaffeAtt dricka kaffe efter kl 18 har alltid gjort att jag fått svårt att sova, trodde jag...här tog man en stor kopp igår klockan 20.00 för att kunna hålla ögonen öppna. Tänkte det att nu kommer jag bli piggelin som alltid..Men ånej trött så in i bomben trots kaffet.  Antar att allt bara är en fixidé så där sov man bort den lörddagskvällen!

Monster i regnbågens färger
Här sitter man i godan ro, dricker sitt kaffe innan man ska åka iväg och jobba jag rycker och trycker på fjärrkontrollen. Klockan har passerat 06.00 och jag undrar vart sjutton nyheterna har tagit vägen. Istället springer fyra monster runt i regnbågens färger och irriterar mig till max. Jag HATAR Teletubbies, den som uppfann dessa mongon hoppas jag sitter väl inlåst för det måste vara en fara för mänskligheten. Helt plötsligt kommer jag på att hur mycket jag än väntar på nyheterna så kommer dom inte, jag har ju precis glömt bort att det är lördag!

Dags att säga hejdå, dags att säga hejdå dags att säga hejdå! HATA HATA Teletubbies

PolissmsÄr du en fartdåre som inte tänker på övriga i trafiken utan ska komma fram fort som fan? Har du ofta tom plånbok  pga böter och polisen hack i häl? Håll koll på pappa polis med ett enkelt sms eller varför inte helt enkelt sänk hastigheten!!

Klicka här

Vilken störig skitJag har bara en sak att säga: Fy fan köp inga gräsklippare till era barn. Detta ljudet kan ju göra en tokig stör mig något fruktansvärt på denna plastmojäng . Hur kan man vilja lyssna när ens unge springer runt med en sådan skitleksak?

Nyheter
Kan inte Hyltesidan i Hallandsposten komma på lite bättre artiklar? Allt för att fylla en sida, men att skriva om igelkottar som kommer på besök då är det nyhetstorka!

Mer död än levandeJag är APTRÖTT, sov ingenting igår natt eftersom jag vaknade ur värsta mardrömmen kl 02 och fick för mig att nattpersonalen skulle komma in och vända mig, jobbar jag för mycket? Jag kunde iaf inte somna om så låg vaken resten av natten. Somnade som en klubbad säl igår kväll och sovit som en stock ändå så trött bläääääääää!

Kameljouren efterlyserKamelerna i Egypten är i stort behov av omhändertagande av deras kameltår Al Alahamed sågs sist vid sin bambuhydda i nordvästra Egypten nu är han spårlöst försvunnen

Efterlyser härmed Al Alahamed  mästare på att kratsa kameltår och kamelernas stora fasa. Har du sett honom vet du vart han befinner sig? Ring kameljouren.
Reklam från TupperwareTupperware lanserar härmed sin nya reklamfilm om den omtalade lökhackaren, en sensation världen över som är oumbärlig inom många områden


Filmtajm

Dags att sova en sväng, har legat förslappad på soffan och kollat på film. Knowing var helt okej, The unborn var väl sådär lite töntig måste jag nog säga,  Wallander har man ju sett förut...Gönatt!

Det är så det ska vara

Det är såhär det ska vara, alla andra slappar och kollar på film medans brodern står i köket och lagar mat samtidigt som han snällt får servera öl till soffan

På besök i stora staden

Tar därför en bloggpaus !

Like a fairytale

Det var en gång en man som var på väg mot ålderns höst, det var inte igår han sög på mammas bröst. Han levde sitt liv med cykelhjul och nav och hans käraste ägodel var en trasig stav. Han önskade han med staven och sin hatt kunde trolla helt plötsligt satt där en Tajas och det var en riktig stolla. Han var en jäkel på att fixa ventiler och hade en pump detta måste vara en slump. Dom fattade tycker för varann och mannens trollstav försvann. Nu kunde trolldomen inte gå tillbaka och dom var nu nästan man och maka. De fick leva tillsammans för evigt och det gick som på räls. Dom cyklar nu runt i varsin rosa päls.......


Kamel i kallingar?

När jag var på stranden för några dagar sedan ser jag en människa som ligger och solar och har vad jag tycker en liknelse av en kamel! Jag undrar om personen lagrar vatten i sina pucklar eller om han är extrem kroppsbyggare.

3 sugerNu  är jag förbannad på 3, jävla murpensugare. Dom svinen har efter jag kopplat ur 3 svar i dec förra året kopplat på skiten igen. Jag skiter fullständigt i mitt 3 svar. Hur får man bort skiten? När jag ringde förra året sa dom att det kunde man hitta på hemsidan hur man gjorde, men dom stängde av det efter jag ringt. Men nu kopplat på det igen...Jo tjena säger jag bara dom har skrivit det mellan raderna  isf  dom gör väl allt för att tvinga på folk och tjäna extra kosing

Det finns folk o det finns fänDet finns folk och sen finns det fän. Häromdagen när man ville ha lite fridfull solning på stranden så dyker det helt plötsligt upp ett konstigt fä, mitt från ingenstans. Han hade konstiga ljud för sig, satte sig mitt ute i sjön i sin stol och skrek:

Bada bada en gång om året det är då jag även friserar håret. Jag älskar min prickiga dräkt på, stranden är jag en frisk fläkt!

Huwah, jag tittade mig runt och folk verkade tro att han blivit utsläppt från något låsbart ställe. Jag försökte att ignorera detta fä, men det var inte så lätt när denne började köra sin vattengympa och gjorde svallvågor så alla barnen fick fly i panik.
Inte nog med det. Senare på eftermiddagen när jag skulle tanka bilen ser jag samme man komma halvnaken ut från macken, han sjöng på varmkorv boogie och klagade på hur dålig servicen var för han krävde att han ville ha en korv med en ände, men inne på macken sa dom att korven den har två.

Får dessa fän gå lösa?Här blir man utskälldHär blir man uppringd av galna fans som brukar besöka min blogg. Dom har abstinens och har nu tvingat mig att göra detta inlägg. Jag lovar att återkomma så snart solen går ner och det blir svalt och skönt. Det har hänt mycket i mitt liv, jag har mött tanter i havet med paraply, sett en strandad säl med puckel och som ni ser på bilden har jag  en granne som tar sig friheter att hänga sin tvätt på min torkvinda.

I´ll be back


Opera - gris i nöd?
Jag höll på att få öronsprång när jag nyss bytte kanal på tv:n och en bastant dam var mitt uppe i ett operaframträdande. Vem, jag undrar bara vem sitter och lyssnar på denna skit? Jag är nu rädd jag måste byta högtalare i tv;n när hon utan förvarning bara fanns där. Finns det någon där ute som ärligt kan tala om för mig vad som sjungs i en operett, och som kan hänga med i handlingen? Det kan inte vara möjligt, det vrålas med en decibel av inte dess like och jag tycker det låter som om personen lider av någon allvarlig åkomma från bukens nedre regioner och detta betalar folk för att kolla på? Betalar för att lyssna på en person som låter som en gris i nöd!

Vid vatten
Händer inte mång knop här förutom att vi har spendera tid i solen och badat. Hade Jossan hemma här igår henne var det fart på må du tro. Det blev några varv i vattenspridaren. Var och badade med Tajas och Jonnie då strand sabotören Tajas var i farten och försökte dränka stolen jag satt i genom att gräva hål i sanden. Tycker det är kul när folk roas av så lite och att man kan bidra med att gör någon lycklig, Tajas kräver inte så mycket.

Idag har vi varit på Långasand i Falkenberg där ungarna försökte fånga krabbor, tyvärr var det inte så många där just då så det fick räcka med den döda krabban vi hittade. 
Johanna undvek vattnet och filade naglarna hela dagen, ja se dagens ungdom. Sen helt plötsligt kommer Ture Sventon flygandes på en grön matta han skrek han var utan "Temlor" Jag skrek att det heter "semlor" och frågade vad jag skulle göra åt det? Det fanns inte någon som helst chans att ett bakverk skulle överleva på denna heta stranden. Men jag tror Ture hade förvrängt sin hjärna ett och ett halvt varv annars hade han ju insett det innan han öppnade sin ljudliga mun. Han kliade sig i huvudet och sa han hade flygit ifrån: 5 antastade män 8 flugor och 1 hoppande plattfisk och det enda han ville ha var en stor rejäl Temla. Jag bada han flyga vidare i jakten på den perfekta Semlan och låta oss andra få sola ifred!

RSS 2.0