Sambo

 
Idag har vi flyttat mina möbler idag har jag blivit sambo..Från och med idag är början på mitt nya liv..Jag måste erkänna att det känns konstigt att man plötsligt är två efter att ha bott ensam i 8 år..Men man måste våga för att vinna och det känns som om jag vunnit högsta vinsten..Jag har bästa mannen som finns..
 

Fredag

Supergott..Nu vankas ledig helg och flytt imorgon..Nu är det en ny fas i livet som tar sin början :)

<3

 
 
 
 
 

Vuxenpoäng

Då har man samlat lite vuxenpoäng och kokat lite ärtsoppa..

Det tar sig

Nu tar det sig..Hallen är ommålad och golvet är lagt..Nu väntar andra projekt..Som ni kanske förstått är jag i flyttartagen då jag ska flytta ihop med mannen i mitt liv..

Söndag

Myssöndag med Melodikrysset..

Alla borde ha en Ernst

 
Ja alla borde ha en livs levande Ernst och här är min i  full action..Han är bättre än bäst!!!

Min snygging

 
 
 
 
I
Idag har det varit full rulle men fint kommer det bli..

I målartagen

Idag har vi sprungit runt i diverse affärer..Köpt garderober o annat som är bra att ha! Resten dagen och vilket som kommer fortsätta en stund till är målning av väggar å fint blir det..

Körkortskolan

 
Håller du på att ta körkort? Behöver du lite hjälp på traven? Kika då in på Körkortskolan. Där finns gratis körkortsteori och man kan även öva på körkortsfrågor..Det är inte gjort i en handvändning att ta körkort idag så man ligga i att plugga på..Själv har jag min dotter som håller på att ta sitt körkort och det är mycket svårare idag än när man själv tog det. Dessutom är det inte billigt och man blir fattig på kuppen.. Men snart är min dotter klar och det är ju då hon kan vara taxi åt sin gamla mor.. 
 

Gott

Det var ett tag sedan man åt bananpannkakor så.idag var det dags igen MUMS..

Insnöad

Ja jag har blivit helt insnöad på chiapudding..Denna gång gjorde jag med kokosmjölk i och banan MUMS
 
0.5 dl Mini mjölk
0.5 dl kokosmjölk 
1.5 msk chiafrön

Helgen som var är över

Då var det en ledig dag efter jobbarhelg och för en gångs skull har jag inte en aning om vad jag ska hitta på..Detta hör faktiskt till ovanligheterna..Hade tänkt rasta fläsket på en runda men när jag hör hur det vräker ner ute så känns inte det inte så inbjudande..Därför kommer jag att trycka ner röva i soffan och stanna där utan dåligt samvete...

Har du trög mage?

Satt o bläddrade i denna tidning som har alla dess möjliga konstiga saker då denna pall dök upp..Måste säga att sådär skulle jag själv aldrig vilja sitta och skita. Ser väldigt obekvämt ut..Jag undrar om tillverkaren till denna pall fått många kunder :)

Färdigjobbat

Färdigjobbat för ikväll och tur man har en riktig karl som vet vad man vill ha..Mums

Snö inget jag föredrar

Tur man ska jobba hela helgen så man slipper se skiten som faller ner..Men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder så det var bara att ge sig ut på en liten runda. 

Chiapudding

Eftersom alla nyttiga människor verkar ha fått dille på chiapudding så var jag tvungen att göra detsamma..Något jag kommer att fortsätta med och dessutom är det supernyttigt och förhoppningsvis mättande. Finns ju en massa recept själv tog jag ett enkelt..
 
1 dl mini mjölk
1.5 msk chiafrön 
1 krm vaniljsocker 
 
Häll i glas:
 
Blanda så inga torra frön ligger på ytan ställ i kyl under natten rör runt någon gång efter ett tag. När den ska ätas  toppa med vad du vill ha, jag hade jordgubbar mango och hallon..

Gott är bara förnamnet

 
Blanda spenat med mini cremefraiche riv i vitlök efter behag salta och peppra, stek kycklingfilé  efter önskad mängd. Ta en bit folie klicka ut spenat röran i mitten lägg på kycklingen samt tomatskivor..Pricken över I:e är grönmögelost som smulas lite på toppen. Gör ett paket och skjuts in i ugnen 200 grader ca 30 min servera hemmagjorda potatisklyftor till MUMS en klar favorit..

På G igen

 
 
 
Matlagning pågår...

Lipton

Dags för ett nytt tillskott i telådan. .

Röra på fläsket

Nu är det ju dags att fixa kondisen tillbaka så det är bara att röra på fläsket..Halt som bara den idag  man borde haft skridskor och hjälm..

Morron

 
 
 
God morgon i stugorna lappmöglet faller över de Hyltebrukiska skogarna.Man får vara glad att det håller sig till måttliga mängder så man inte drunknar i skiten..Idag är ytterligare en ledig dag och jag ska fördriva dagen med lite hemmavård och annat nödvändigt ont..Dessutom ska jag försöka ge mig ut på en liten promenad eftersom man återigen tagit tag i det hälsosamma livet..Det är lätt att trampa i klaveret när man hittar sig en partner då stoppar man i sig en massa gott men nu är det dags och jag är peppad och jag vet att jag kan..Denna gång på egen hand för det är så det måste fungera man kan inte förlita sig hela sitt liv på olika viltnedgångsmetoder! Nä tro på sig själv o äta bra plus att röra på sig är egentligen det enda man behöver tänka på dessutom är det gratis :) och man behöver inte betala någon månadskostnad..

Mums

Satt som en smäck..Rostade: rödbetor,vitlölk, vitkål, morot,rödlök och köttgryta med grönpeppar och dijonsenap samt äpple..

Tisdag och ledig dag

Frukost

The istället för godis

Ja det är ju faktiskt så att man har ju fallit i fördärvet säger ju det att jag avskyr julen man blir bara fet och fattig..Ett bra tips när man ätit för mycket godis och man har fått godisabstinens är att ha ett gäng goda sorters the hemma..Ett tips är ett mintthe med en uns lakritspulver i..Sååå mums men idag kör vi på Pukka vanilla Chai..

Nytt år nya tag

Från och med idag är man på G igen..Bikinisäsongen är i antågande så nu är det full focus som gäller nu har man levt lyxliv alldeles för länge..

Middag

Igår var det middag  och vi körde på köttfärssåsen i crockpot..Så himla gott..Nu är det nytt år å ett är nya tag nu måste motion o träning komma igång igen..Har varit lat tillräckligt länge men from i morgon nya tag..

Igår var igår

Igår överraskade honey med bio i stan Hobbit 3 så nu var det slut på dessa filmer..Hur som helst superbra..

Som vanligt men senare

Det är bättre sent än aldrig melodikrysset rules så nu är vi på G..

2015-01-01

Lugn och ro o film..För mycket på plankan men såååå gott..

Nyårsafton

 
 
 
 
 

RSS 2.0