Ben fobi

Har du några fobier? Jag är fruktansvärt rädd för Pappa långbenar (harkrankar) och spindlar. Bara jag tänker på dom så börjar det krypa i kroppen på mig.

Jag har varit rädd så länge jag kan minnas och får jag en på mig så får jag panik och är inte långt borta från att börja lipa. Nej denna vuxna människa skäms inte, det jag dessutom är rädd för på dessa äckliga insekter är BENEN, ja du läste rätt BENEN fy säger jag bara!

 

Skadeglädje

Har idag varit skadeglad och jag hoppas det gjorde riktigt ont, mer säger jag inte...Synden straffar sig själv skulle man kunna säga. Skiit vad trött jag är satt och somnade i soffan, rakt upp och ner bara sådär. Jag bor ju numera i storarummet i värsta kaoset. Målaren skulle ju komma och spackla väggarna igår. Det varken ringde eller dök upp någon. Man blir ju så pissesur torsdag kommer han, det fick man själv ringa och ta reda på  jag vill inte bo som en hemlös i mitt eget hem..Jag blir såååå trött varför ska det strula hela tiden på detta skitstället.Ge din bil kärlek & ömhet

Reine Renault körde in i the Hell Hole men kom ut levande. Reine är en riktigt fin bil enligt Bilprovningen, ingen rost och endast en liten skavank. Reine rullade glad i hågen mot Hylte igen och försatte inte sin ägare i större skuld hos bilverkstaden.


Jag vet att du saknar mig

Men tyvärr kommer du få göra det ett tag då jag numera lever ett tillfälligt internetlöst liv. Nu kämpar min mobil febrilt för att skriva detta inlägg. Men jag ber härmed mina trogna fans gråt ej ha förtröstan I be back!

Jag en soptipp?

Jag har blivit förtalad av en vän som helt öppet i sin blogg vill få folk att tro att jag bor i en soptipp. Om man öppnar stora garderoben så är jag iofs beredd att hålla med honom =) besök hans sida här Jonnies blogg Jag kan härmed meddela att jag kommer lämna kvar denne man på soptippen idag (där han hör hemma) Är det någon som kommer att sakna honom så finns han tillgänglig  på tippen Lördagar 09.00-13.00 vid övriga tider driver han ett avfallsforum på www.tippadinskit.se och är därmed satt under besöksförbud.Mitt skräp

Jag behövde en händig man

Helt plötsligt började min så annars vad andra tror vilande hjärna vakna till liv. Jag satt i telefon med min arma moder när jag kom på att nu skulle det köpas brädor. Jag ringer min käre vän som iofs har tappat några skruvar, men jag visste han hade ett fåtal på lager som jobbar febrilt om han bara vill. Tidigare under dagen får jag för mig att det ska banne mej gå att fixa en säng som passar i det lilla rummet.  Jag ber att få låna en såg av grannen mitt emot och grannen dörr i dörr kom in och försökte såga sönder en madrass..(Ja du läste rätt, men det gick ju inget vidare) Det är noga uträknat att en vanlig säng INTE ska få plats på längden då rummet bara är 1.90 brett. Men det är nu plakorna kommer in i bilden.  Ner till Optimera efter jag hämtade upp den händiga mannen som du kan se på bild nedan. Vi sa vi skulle bygga säng och jag antar att mannen tyckte synd om oss, han hade nog velat ge oss hela dagskassan om han hade kunnat, så vi kunde köpa en säng till min stackars son. Men si det spelar ingen roll det måste bli en säng perfekt i måttet.  Iaf så blev jag ruinerad  brädor och spik gick på 106 kr. Funderar nu på om det finns någon rik ensamstående karl där ute som kan handla mat åt mig resten av månaden nu när sängen blev så dyr.  Behöver du en händig man så kan jag hyra ut han på bilden. Han är billig i drift och har en del dolda talanger samt tar jag gärna lite extra pengar i kassan!


Han vill även tillägga att om snygga män anlitar honom
så är det endast betalning i natura!

Invigning

Ja så har min vän hållt i invigningen av mitt nya kylskåp + frys som kom idag jag blev helt chockad då både målaren och vitvarorna kom idag. Jojjomensan idag har det hänt grejer... jag har snart lugnat ner mig efter Bofasts generösitet. Invigningen startade med att Sir Herr Jonsson klippte band och höll ett förträffligt bra tal om hur man skulle behandla kyl o frys med kärlek och omsorg. Sen mumsades det på korv med bröd och efter det en rykande kopp kaffe!!


Varför ska allt vara så svårt?

Hur många gånger har man inte kört i detta förbannade  hålet? Hur svårt ska det vara för Hylte Kommun att laga det? Det räcker ju inte att fylla hålet med grus det fattar ju t.o.m en 5 åring.  Snart får vi väl sick sacka mellan hål och sprickor på gatorna.  Men för all del, dela ut jättefjädrar som vi kan sätta under bilarna så kan vi ju hoppa fram istället.


Kan grannen få vård?

Det finns konstigt folk... Sen finns det konstiga grannar också. Nedan ser du en bild av vad min granne har med sig till föda under en dag på jobbet. Inte konstigt han e så jävla grinig och har förtjockad snusläpp jämt. Jag har nu kommit på att han är så snål så han skriker när han skiter. Han har bytt ut tuggumin mot öronproppar i stället det går att återanvända och har ett skönt tuggmotstånd menar han. Jo det är sant, inte nog med det, jag kikade in i hans garderob en gång där hade han planterat morötter i parketten och det sprang även en stinkande fet gris med rosett där inne. Finns det möjligtvis någon som har bekantskaper inom djurskyddsföreningen? Dessa grannar borde inte gå lösa!


Barnsamariterna vart tog ni vägen?

Vart tog barnsamariterna vägen igentligen? Kvinnor som kom hem till familjerna, tog hand om hem och ungar när dom var sjuka så föräldrarna kunde gå till arbetet. Finns det någon livs levande barnsamarit kvar här på jorden? Jag minns själv att jag hade en sån hemma när jag var liten och sjuk det var hon som lärde mig knyta mina skor =) inför detta igen så skulle det skapa hur mycket jobb som helst. Tog iaf Julia till vårdcentralen idag nu får det fanimej vara slut på febern.


P.s vad gjorde man utan kamera?
Man kan behöva en när man minst anar det


Swing itHär bor det någon, en man som varje gång man åker förbi hans hus springer naken och svänger med snablen i köket.. Finns det någon instutition man kan kontakta för detta förargelseväckande beteende? Jag är rädd att han kommer skrämma grannarna och till slut bli ensam boende på den stora gatan. Har du tips kontakta swing_med_snabel@hjälp.nu

Årets hetaste julklapp


Det är ju inte klokt vad det är dyrt med makrill, mina barn älskar makrill men 30 spänn för tre burkar på ICA är väl ändå att ta i eller? Tror butikerna att man är gjord av pengar? Inte nog med det,  Abba kör sitt egna race och har bara två burkar för 28 kr dom lurar ju folk på en burk, ja lurendrejeri är vad det är. Vafan, är det lixom inte samma firre i burkarna eller vad är det frågan om? Nej jag tycker man ska starta en demonstration för billigare makrill:

Mitt plakat är redan klart gör ett eget och följ mig i kampen om biligare makrill åt folket

Marill ska vara på rea i var butik, annars är det skit. 
Det är ju bara en firre ifrån vatten kan man få dra av den på skatten??

Så helt plötsligt slog det mig, man käkar upp makrillen diskar burken och säljer den som en förvaringsplats för nycklar. Om jag tar 30 spänn per burk då den nu ser exklusiv ut så kan jag ju köpa 9 nya burkar till mina kids varför måste man alltid behöva dela med sig av sin extremt smarta intelligens? Kan även tänka mig att smycka den efter ditt eget tycke och smak, en personlig prägel skulle man kunna säga. Så du ...försök inte sno min affärsverksamhet som snart kommer erövra e-handeln på nätet jag har redan patent på skiten! Beställningar mottages tacksamt .
Detta bli årets hetaste julklapp!Jag är ju genial!

Ty jag har syndat

Ja som du ser på bilden har jag syndat och det rejält ska jag säga 4 st :( Och då har vi inte räknat med "smakprovandet" under gräddningen fyyy fyyy fyyy. Ja så kan det gå när man själv vill ha men kroppen inte borde ha. Men det var gott som göttans Anneli var här och smaskade med.


Honylips?

Kolla in den här fruktansvärt fula människan, hur kan man överhuvudtaget vilja se ut så här? Ibland kan man ju fundera på vad folk har innanför pannbenet när man vill se ut såhär? Finns det någon som tycker hon är snygg? Vad vill hon igentligen med sitt konstiga utseende och sina bongoläppar? Jag tycker synd om henne för att hon ser så fruktansvärt hemsk ut.  Det enda som ser det positiva måste ju vara kosmetikföretagen som tjänar massor på hennes kilo inköp av läppstift som hon måste ha för att ens kunna täcka lipsen. Jag kan med mitt ego säga att jag är ju skitmycket snyggare med bilringar hängpattar celluliter och mer därtill än vad hon någonsin kommer att bli. Jag undrar om inte denna människa har kört läpparna rakt ner i ett bisamhälle i tron om att hon skulle få honylips? Antar att hon kanske var ute efter att få medverka i en reklamkampanj för honungsproduktion.


Tantvarning på G

Ja nu är de lagom tantvarning på mig, jag ska lära mig virka hade jag tänkt. Som du ser verkar det inte som om det går så snabbt framåt. Jag kanske bara skulle virka rutor? Som tur är kommer Anneli i morgon kväll  till undsättning och ska rädda mig från alla misstag som jag säkert har gjort. Men skam den som ger sig jag SKA virka en löpare till bordet, var så säker. Virka är nog som att cykla efter ett tag man glömmer aldrig ;) Tänk sen när jag bli pensionär vad jag har mycket att göra med alla dukarna jag ska virka. Kan ju starta ett lotteri och tjäna storkovan för  jag antar att inte pensionen blir så hög på ålderns höst!


Nu är det offentligjort

Jag kan härmed meddela att jag väntar en stor summa pengar. Det hela bottnar i att Paris Hilton i ren desperation behövde ha ett par nylonstrumpor och ett rosa pärlemor nagelack när hon satt de enstaka dagarna i finkan. Jag klädde ut mig till man och sagt och gjort tog mig in i finkan. Jag krävde sedan att eftersom jag hjälpte henne med denna besvärliga situation skulle vi dela på imperiumet hon en dag skulle ärva efter hennes fars bortgång. Paris blev eld och lågor (se bild) Hon har offentliggjort min goda gärning för pressen och ser numera mig som sin Guru. Jag själv jag väntar på den enorma checken!


Ett skepp kom lastatKöksbordet har anlänt, nu återstår det bara att se hur lång tid det tar innan detta spricker

Ofrivilligt hemmaJaha vad ska man göra idag då? Ofrivilligt hemma IGEN! Julia har feber och ont i kropp o huvud men inget annat än det, skitskumt. Går visst sånt på skolan.  Det är idag jag ska genomlida DisneyChannel och Hanna Montana hela dagen, jag vill bara kräkas på skiten. Men man kan ju bara inte hindra en sjukling, det går bara inte. Själv hade jag hellre kollat på alla gamla serier från 80-talet på TV4 Guld, men jag antar att det inte hade varit så populärt. DHL ska komma med mitt köksbord idag iaf. Har ju inte haft något bord på en vecka, såhär har det lixom sett ut när det ska ätas hos Familjen Andersson!


Jag trodde det var dödgrävaren


Obs! Det finns en vålnad på gatan

Man vaknar på morgonen Solen lyser och fåglarna kvittrar. Vad hör man?? Om inte en traktor på framsidan, kollar ut och dom skär upp vägen. Var det dödgrävaren som skulle gräva för min och grannens sista vila?? Okej tänkte jag  den lilla kanten kan jag ju köra över. Efter att ha lämnat ungarna och kommer hem så har det växt från 5 cm till säkert en meters djup, då frågar jag vad sjutton dom håller på med för dom har ju stängt inne min parkering. Jo dom lade kablar för att det ska bli fiber till nätet. Jaha menar jag, ingen har ju informerat om denna händelse. Han sa jag inte var den förste som sa till honom och även han tyckte det var dåligt att Bofast inte informerat sina hyresgäster. Varför är jag inte förvånad? Bofast är ett skitföretag som bara tänker på att få in sina hyror i tid. Hur hade dom tänkt att folk skulle få ut sina bilar om man nu inte som jag var uppe i Ottan? Flera meter grävde dom ju upp med en meters djup och ska göra så på hela gatan. Inte nog med det så ska dom in å gräva på våra tomter också. Men grävgubben var trevlig, han höll med om att Hylte var inavel och att när man kom till Unnaryd kändes det som om man kom till TwinPeaks sa han ha ha kul snubbe =)


Ladies night out


Jessica mår prima idag men fryser. Ska inte engagera mig i något idag, soffan för hela slanten. Har dock blivit tvungen att masa mig upp på mina ömma ben efter allt dansande igår och laga lite middag, Fred Astair, släng dig väggen bara säger jag :)  Jo minsann jag dansade som en gud fick jag höra haha. Rullatorerna fick plats och vi svirade våra lurviga hela natten. Vi blev antastade av trögfattade män och jag mötte även Dolph Lundgren Skitkul kväll igår, så kul att vi glömde ta bussen hem. Så Anke kom på den geniala idén att haffa en snubbe som skulle köra oss hem. Mot mina principer men hem kom vi iaf. Anke & Jackie fick ta en extra tur till Hylte så jag fick hoppa av först för jag trodde defenitivt att han var en mördare, jag hoppas dom fortfarande lever..Ha ha ja jösses säger jag bara =)

Utgång

Ikväll blir det utgång i Halmstad med Anneli Anke, och Ankes tyska vän. Vi får ju ge henne en oförglömlig kväll i Sverige =) Har pumpat min rullator nu och jag hoppas dom andra har gjort detsamma. Får hoppas vi hittar ett ställe som har plats för våra rullatorer med så vi kan sitta i lugnan ro o ta oss en drink, Inte var dag gamlingarna går ut.  Nehe nu måste jag till Anneli vi ska dricka vin och äta räkor tjingeling :)

Haffad av polisen

Jessica har nyss kommit hem. Handlat och ätit onyttigheter blivit haffad av polisen mitt i Hylte city kl 21.00. Jojjomensan jag frågade varför dom stod där mitt i natten. Nen nej säger killen att än är det inte natt o dom hade minsann många timmar kvar att jobba. Bakom en lyktstolpe stod den ene gömd och kollade hastigheten syns lixom inte i mörkret. Han hinner inte få mig till att blåsa förrän det kommer en fartdåre och han flyger ut i gatan. Men den personen som körde han fick säkert en rejäl fallskärm när han slutade jobbet, jo jag vet vem det var och han har nog råd med sina böter he he. Själva fick vi rulla vidare vi var antagligen inte lika intressanta, men hallååå jag ville blåsa i blåsen. Får vara glad jag höll hastigheten för en fortkörning till vill jag aldrig mer ha, 2000 kr för 7 km för fort fick jag för 1,5 år sedan, fy jag är kriminell för fan! Frågan är om det kommer komma så många fler bilar en kväll som denna i Hylte city. Jag vill också tacka den okände välgöraren vem det nu var som varnade mig för pappa polis!


Jag vill ha rent hus

Ha ha är dom inte alldeles underbara städtanterna som älskar smuts =)Jag tar gärna emot dessa damers besök 1gång/veckan

Falcon Crest

Maktkamp & intriger, Falcon Crest är äntligen snart tillbaka :)


Förstår du hur jag har det?

Nu är min golvmopp nära döden, sne man blir när man går här och städar och man får jaga golvmoppen över golvet. Jag får lixom slänga mig efter den åla som en sliskig ål innan jag får fatt i fanskapet, då har jag ju dessutom verkat som en klädroller och redan samlat upp allt damm på min egen body.., Nej jag kräver att en rik männsika levererar en ny golvmopp utanför min dörr i morgon under dagen, lämnar även min nyckel i dörren om någon känner sig manad till att städa klart det min gamla mopp ställt till med . Skulle inte heller skada om middagen var klar  och kläderna tvättade... Sen kan du gå...Tack på förhand!


Har jag fått bloggröv?

Idag har jag varit en givmild människa, jag har varit på röda korset med 4 kassar barnkläder. Jag kommer nog komma till Sankte Per trots allt. Dom som känner mig vet ju att jag alltid vräker ur mig både det ena och det andra. Och idag hoppade det en groda ur min mun bara sådär och jag sa att jag inte gillar när dom står och tigger pengar på ICA, då vill jag bara springa ut bakvägen sa jag till damen. Hon tog det med ro och bara skrattade.
 Nej nu kan jag inte blogga mer för jag får så förbannat ont i senan som håller upp röva, undrar om jag åkt på bloggröv?


Nä nu spökar det

Fattar inte vad som händer hur många gånger jag än raderar mina mail så kommer dom tillbaka olästa OM o OMIGEN inte nog med det vem är det som stänger av mitt trådlösa nätverk ? Det är någon som ändrar knappen hela tiden inte är det jag iaf.. Det spökar i burken!!


Varför alla dessa idioter?

Idag har jag fuckat igen. Skulle köra förbi konsum då det går en utländsk kärring vid konsum idag Iaf så ser hon att jag kommer med bilen går lite åt sidan men sneddar sen helt plötsligt rakt framför bilen jag var en hårsmån att köra över fanskapet. Jag fuckade finger ville dra ner rutan och skrika jävla kärring se dej för. Hon måste ju fått en övervikt av all paprika hon hade köpt i affären och jag såg folket blängde på henne för jag var tvungen och tvärnita. Hon glodde lite surt mot mej, men hon ska vara jävligt glad att jag inte hade tid att hoppa ur bilen, nonchalanta kärringjävel, nu sitter hon säkert och gör konserverade paprikor.

Sen skruvade jag ju isär köksbordet som sprack för ett tag sedan efter endast 2 månaders användande. Skulle ju få nytt idag med leverans från DHL dom ringer sen och säger dom inte kommer med något bord för när dom kollade i paketen var även det bordet sprucket och att skruva på benen hade varit en omöjlighet för det fanns inte ens några hål att skruva i. Nu får jag vänta ytterligare, vafan ska man sitta på golvet och äta eller? Vart fan är världen på väg?

En sak är säker, när en idiot stört mig väntar ytterligare en idiot bakom krönet ett citat jag kommit på alldeles själv, jag ska vara så fantastiskt glad att jag själv är så fruktansvärt perfekt!

Rea på apor i bur

Ta tillfället i akt och lägg ett bud på dessa skönsjungande apor i bur. En ovanlig sort som importerats från Afrikas djupaste djungel. Sjunger allt från Pavarotti till AC/DC kan klampa takten och slå bongo på trummor. Detta är endast en gång i livet du har denna chansen till sådana här unika apor som heller inte lider av ohyra och spanska loppor. Levnadsstandarden i buren utgörs av halm och 200kg bananer i veckan . Billiga i drift och nästintill rumsrena.

Lägg ett bud NU


Prima BallerinaDet var en gång en välsvarvad ballerina som hade ett par skor så fina.

Dessa skor var av glas, hon var rädd dom skulle gå i kras.

En kväll när hon dansade balett på slottets trapp

försökte hon även med käften vara rapp.

I en fantastisk piruett trampade hon med glasskon snett.

Det var en syn som aldrig någon hade sett

Hon landade med ett brak på sin enorma rumpa,

ingen hjälpte henne upp så hon fick ligga kvar och skumpa

Stackars runda ballerina men hon kunde ju inget annat än att flina.

Jag tror hon ligger kvar där än glad i hågen

för hon ska dansa mer balett till våren.


Kungen med blåsa på pungen
Det var en gång en arbetslös prinsessa som som i stora staden skulle festa.

Hon träffade självaste Kungen, han hade fått en blåsa på pungen

Det hade varit lite rajtan tajtan med män den senaste tiden det var trevligt tyckte kungen

men nu hade han ju fått problem med den svullna pungen.

Han sa: snälla prinsessa du måste lära mig sms:a

Jag måste berätta om blåsan för min fru och jag vågar inte säga det nu.

Men om jag skickar ett sms medans hon är i Smögen

slipper jag ju höra jag sög mig förmögen.

Pengarna har jag ju fått av min pappa som tidigare var kung

men jag tror aldrig han har haft en sådan här förstorad pung,

Prinsessan gav ju så klart sitt stöd och lärde honom sms:a

till sin fru i Smögen, men det enda hon kallade honom var bögen.

Kungen sa till Prinsessan med sorgsen ton, vill du ta över min tron?

Prinsessan nickade och neg nu slapp hon ju skaffa sig ett vanligt kneg


Rix Morronzoo gone 4-everKära medmänniskor, jag är här för att klaga och det är med sorg i hjärtat jag skriver av mina känslor om saknaden efter Rix Morronzoo varje vardagsmorgon. Jag lider helvetets kval på jobbet och får dras med Adam Tramsing och Gry Forell. Jag lider jag lider, jag vill höra Gert Titti & Roger vart är ni?

Jag bor granne med en nybliven gamlingDet är bra att ha en granne ibland, speciellt när man måste låna verktyg och bakpulver mm. Men det bästa är när han bjyssar på godsaker =) Som idag ett lass cheese cake kommer lastat på hans 30 årsdag Tack o grattis grannejävel :)


Familjen annorlunda

Kollar på reprisen av familjen annorlunda. Har inte följt serien men fy fan vet folk om att det finns kondom och andra skydd mot graviditeter? Jag blir skitirriterad jag bara kollar på skiten. Ungarna skriker och gapar det är total kaos i hemmen. Hur kan man stå ut och ha det så, varför vill folk ha så många barn? Brrrr jag ryser själv tycker jag det räcker med tre...


Bäst o kolla om den är hel

Oteknisk

Jag erkänner, jag är fruktansvärt oteknisk man skulle nog kunna säga att jag har tummen mitt i handen.  Här får man ropa in sin 9 åriga dotter som är ute och leker med sina kompisar för att mamma Jessica snart 34 år INTE kan få igång playstationet så jag kan titta på en DVD film.  Man gör bara såhär mamma säger hon och sätter in tre sladdar i TV:n, borde man skämmas eller finns det fler som jag????


David ♥ Jessica

Tänkte bara tillkännage att jag har splittrat David  Beckhams och Victorias äktenskap. Hon är ett minne blott i Davids liv.  Han tyckte att benknotorna och hennes skofetishism började gå till överdrift. Vi flyttar snart till en bungalow i Västindien där David ska kontrollera skavanker på fotbollar.Har storleken betydelse?

Det var en tillsynes vanlig lördag förmiddag. Vad jag trodde skulle bli en lugn och trevlig kaffestund med dessa två homosexuella män slutade nästan i ett oroväckande blodbad. Det började med att Jonnie ville stoltsera med omkretsen på hans du vet vad..


Jag tyckte det verkade orimligt med en sådan grov, men icke sa nicke han hade promt en sådan sa han. Jag funderade på hur den fick plats i brallan om den nu var så enorm, men svaret på denna frågan antar jag blir en gåta.  Jag ser hur Tajasens knogar blir vitare och vitare och helt plötsligt rusar han upp och tar kniven i högsta hugg han skriker: Jag ska strimla falukorven.Kaffestunden har nu blivit en strid mellan två gayare som förmodligen inte kan acceptera att storleken inte har betydelse?

Mouse In Da House

Jag kan nu avslöja min medverkan i The mouse In Da House en storfilm som slagit bakut på världens alla ungar.  Jo det är jag som sitter inlåst i en labyrint av ost och gnager för glatta livet för att ta mig ur Black Rat´s hemska fängelsehåla. Black Rat en hemsk råtta som vill få alla möss i fångenskap.  Filmen bör inte ses av barn under 16 år pga av  alla oändliga hål som jag fortfarande undrar vem som gnager i alla ostar?


Jag hatar katterKatter är äckliga och ointelligenta, har aldrig gillat katter. I morse springer det fram en kattjävel framgör bilen och vägrar flytta på sig. Jag kunde inte köra bredvid den när det  stod bilar ivägen. Jag ville stampa gasen i botten och köra över den, mörda den helt enkelt. Jag tutar och väcker säkert halva hylte, vad gör kattfan? Ingenting bara springer framför och stannar upp och står kvar. Jag öppnar dörren och skriker försvinn kattjävel annars lever du inte länge till. Då äntligen fattar den tröge att den ska ge sig iväg död åt alla äckliga katter!


Jag ska inte

Jag ska inte klaga någonting idag, jag älskar att städa maskiner bli skitig långt upp på armbågarna. spån som borrar ner sig i hårbottnen och ända innanför brallorna så spånen sticker lagom på röva. Jag ska vara snäll mot robotarna även om dom gravt misshandlade mig igår, jag ska INTE sparka på dom idag.  Idag är det fredag jag ska vara lugn och sansad filosofera över livets gilla gång och inte vara det minsta irriterad för idag är det FREDAG.


I totalt mörker

Skärp sig Hylte kommun, det finns inte en lampa tänd är det meningen man ska köra med heljjus och använda pannlampa? Snön vräker ju ner, dessutom kanske ni borde skotta lite?? Var nere i affären nyss och när jag åkte hem stod det två bilar på Storgatan med varningsblinkers och trianglar. Några personer lyfte upp något från vägen får verkligen hoppas det inte var en människa som blivit påkörd, såg inte vad det var.  Fast det är klart , låt det i fortsättningsvis vara släckt och skit i att skotta det kostar ju pengar, och det är ju något som kommunen inte har.  

Ser du ens lampan som ska vara tänd? Nej inte jag heller


Ett ljushuvud?He he skulle du ens försöka få i denna lampan i det lilla hålet? Sen dessutom fråga: ska det gå så här trögt? Sen fortsätta försöka skruva i den?  Ha ha jag tror jag garvar på mej. Så kan det gå när ens tonåring inte använder hjärnan :)

Sjuka människor

Jag hatar spammare som skriver samma sak om och om igen

hejsan
gillar du att använda nagellack nylonstrumpor skor/stövlar med klackar?
hoppas på svar
kram micke

Men ärligt talat tryck i dig själv i ett par nylonstrumpor för fan. Nej jag gillar inte nagelack och stövlar med klackar, men jag skulle kunna sparka dej i röva med ett par klackdojjor din tröge fan.


Hipp hipp hurra 9 år idá

Idag fyllde min ena snuttefis hela 9 år stora damen nu juh. Tänk vad tiden går. Jag själv fyller aldrig år längre och jag blir bara yngre med åren.Här nedan ser du två skenheliga barn. Dom ser ganska fridfulla ut och man kan ana syskonkärlek ända ut i fingertopparna....eller???Nej det ska jag tala om för dig, att igår var det strid mellan hund och katt. Liv i luckan när lillebrorsan ska in och spela cool när storasyrran hade kompis hemma. Nu måste jag flytta ut så lilleman får sitt egna lilla krypin..Finns det någon som möjligtvis uppfunnit ett  iläggsrum?  Finns det till bord så ska det banne mig finnas till lägenheter :) Finns det inget så tycker jag någon intelligent arkitekt där ute ska fixa ett till denna ensamstående mamma. Funderar på om jag ska bo i ett kupoltält ute på tomten? Eller kanske ute i förrådet och dela lya med gräsklipparen... Omöblering ska ske inom det närmaste.

Den rätte för mig

Äntligen har jag funnit mannen i mitt liv. Han vill jag ska sluta jobba på fettoraset. I mitt förra liv hade jag en sagolik karriär som supermodell  Jag var en trådsmal modell som exponerade mig i jätteformat på reklampelarna. Önskar jag kunde trolla bort min midja, lyfta upp pattarna några decimeter och mangla dubbelhakan. Det är tur man inte är så vig så man kan studera sin röv på närmare håll, då den säkert pryds av en kolloni av celluliter. Ska nu satsa på att bli extrem kroppsbyggare vilket glädjer min nyfunna man


Svenska spel = Maffiametoder

Idag hade jag bestämt mig för att vinna pengar. Jag spelar aldrig någonsin men idag skulle det ske hade jag bestämt. Jag hade mamsen med mig in på pressbyrån sträcker fram en Keno lapp och säger. Hej jag ska vinna pengar hur gör man? Jag antar att kvinnan började undra om jag precis var utsläppt från något låsbart ställe. Vilket fuffels... tror du att jag vann något? Inte då för jag har kommit på hur det kommer sig, jag har avslöjat Svenska spels maffiametoder.  Dom anställda på Svenska spel filmar sina dragningar i ackord och det går fort som fan, dom lägger ner hela sin själ i dragningarna som vi tror är direktsända. Sen vad ingen vet är att det är dom som vinner alla pengarna för dom själva dom jäklarna dom vet ju redan vilka nummer det blir. Dom har spelat in flera år i förväg och själva ligger dom på plajan nu med en läskande alkoholhaltig drink i näven. Här hemma i Sverige sitter en utmobbad sate med 150 spänn på banken och sköter alla dragningar, tystnad och hotad till livet av Svenska spel.........

Vinn ofte Ellar riktigt stort


Jessica V/S Dolly

Jag blev uppringd nu ikväll av Dolly Parton. Det är jag som är hennes stand in när hon har dålig hals och pattarna skaver.  Det var just det som var problemet inför kvällens countrygala och miss wet t-shirt contest. Jag är ju förvisso lik denna storbystade kvinna som ni ser på bilden. Men jag börjar bli trött på att allt görs i så stort hemlighetsmakeri. Jag sa till henne att my pats are all rights reserved och att jag var trött på att jobba 9 to 5 med denna enorma byst. Jag tillbringar hellre tid med att försöka, ja verkligen försöka att kunna se mina egna fötter och det är inte så lätt med dessa enorma meloner...


Mina pattar all rights reserved

Det var när jag var 9 år

He he när man rotar lite hemma hos mamsen hittar man grejer.. Här är en gubbe jag gjorde i skolan när jag var 9 år. Kolla in frillan gjord på en gammal moppematta finns det någon som använder moppemattor idag? vilken syn isf.  Blev en läcker frilla på gubben iaf :) 9 år, det var inte igår man var det, men jag har slutat  bli äldre, det enda som händer är ju att man växer på bredden och vem har man att tacka för det om inte ens sk "vän" som vill fö en med allt möjligt när man behagar honom med ett besök, se bild vad han försökte trycka i mig idag. Det måste vara som jag skrivit tidigare, han har en kärlek till kvinnor i strl kubik. Han har bara gayningen som en täckmantel för att inte avslöja sin igentliga läggning!

 

Detta visste du inte om en bög

En bög har ALLTID rosa handväska


En bög putar ALLTID med sina läppar insmetade i lipgloss mot männen


En bög blinkar ALLTID en gång åt höger och en gång åt vänster när han är sugen på parningslek

En bög bär ALLTID högklackat med fjäderboakant


En bög använder ALLTID Max factor brunkräm som glidmedel vid sex
(jo det är sant)


En bög har ALLTID förstorat anus (fundera på varför)


En bög avskyr ALLTID när en kvinna vill låna puderdosan


En bög önskar ALLTID att alla kvinnor vore män
(pga av deras extremt intelligenta hjärnor)


En bög bakar ALLTID scones i string varje morgon


En bög pratar ALLTID i falsett och älskar nylonstrumpor


En bög shoppar ALLTID med tygkasse (se bild)

En bög är ALLTID bara en bög


Död åt kedjebreven

Fy fan för alla jävla kedjebrev som tar upp hela min mail. Jag förstår inte folk som skickar dessa vidare och t.o.m läser skiten. Jag kommer nog få skicka dom flesta i min maillista till papperskorgen eftersom det tar ju för fan år och dar att radera från inkorgen. JAG HATAR KEDJEBREV SLUTA SKICKA SKITEN


Mitt liv som popstjärnaJag kan nu idag tala om för hela världen att  mitt liv som popstjärna är över. Jag har nyss kommit hem efter en flerårig turné land och rike runt. Mina fans har gett mig gråa hår och jag är helt slutkörd. Jag har skickat in min avskedsansökan till Bert Karlsson och jag ska nu dra mig undan all uppmärksamhet. Vill du för sista gången höra min ljuva stämma så klicka på länkarna nedan:

Jag är som jag är
(Sång Jessica Text/musik Glenn

I mitt hjärta (Sång Jessica)

Mot okända hav (sång Jessica)

Kan Caroline Af Ugglas sjunga så kan jag


Landningsbana för flugorna

Här öppnar inom kort i egen regi landningsbana för flugorna. En landningsbana som kommer att få vilken fluga som helst att landa tryggt & säkert. Det ges stort utrymme att landa i en offantlig massa riktningarLucifer?

Jag trodde inte mina ögon när jag stötte på djävulen i egen hög person. Som du vet har han många olika skepnader och igår trodde min sista stund var kommen när han uppenbarade sig ur tomma intet. Skulle nu denne få mig att sona mina brister,  fel och synder?


Män som hatar kvinnorHar nyss varit och sett Män som hatar kvinnor, den var så jäkla bra. Visst att det utelämnades en del och man ska ju aldrig jämföra en bok med filmen. Kändes verkligen inte som 2.5 tim lång och skådisarna var helt perfekta. Mikael  Nyqvist och Noomi Rapace var som gjorda för rollerna Mikael Blomkvist & Lisbeth Salander. Hon spelade ju helt fantastiskt sjukt psyko. Både spännande och skrämmande men fick till en hel del skratt också... Denna filmen ska jag absolut köpa, och då menar jag KÖPA utan olaglig nerladdning.

Betyg 5 av 5

Mello lördagÄr jag bara inte för lik någon i mina glasögon? Eller så är det en snygg fotomodell som är lik mig...Ja så måste det vara :) Gunilla har varit hemma i dag och haft en partylite demo. Köpte lykta nr 2 den med elefanterna.Sen  bokade vi sexparty som Anke ska ha i april kommer bli kul och blir massa folk :)

Är hos Jonnie har fått middag och kollar på melodifestivalen. Ska på bio kl 22 med Johanna, Anneli och Evelina: Män som hatar kvinnor. Bara man nu inte blir besviken när man läst boken och filmen inte uppfyller ens förväntningar.
Nej ni tillbaka till melodifestivalen....

BeundrarpostFörstår ni hur jag har det? Varenda dag när jag ska hämta min bil efter jobbet har jag beundrar brev på framrutan. Jag förstår att folk vill ha mig, men tyvärr kan jag ju bara viga mitt liv åt en man och vart sjutton är HAN? Så alla mina beundrare får isf ge sig till känna så jag får försöka ordna ett kölapp system. Det är inte lätt att imponera på mig ska jag säga. Ja har blivit VÄLDIGT bekväm i mitt singelliv. Sen så tror jag dom överblivna karlarna där ute är fulla med skit. Men kan du bevisa motsatsen så kan du ju höra av dig!

Sömn Sömn sömn

Vad är det för fel på min sömn igentligen? Vareviga vardag man ska gå upp kl 05.00 är man aptrött och jag vill inte stiga ur sängen och jag burrar in mig mer i täcket. Vad hände i morse? Jag vaknar helt klarvaken kl 05.00 och kan inte somna om..Inte ens nån Basse hemma som vill ha hjälp med tv spelet, han brukar ju gå upp i ottan. Vad fan är det som väcker mig igentligen.. Nä jag ska börja med öronproppar. Måste ju vara något som väcker mig? Började iofs att fundera på om det möjligtvis kunde vara för att jag upptäckte vad jag delat säng med?


Min kompis jobbar bland maskar

Är du äckelmagad ber jag dig blunda nu. Min kompis jobbar bland maskar eller iaf idag när hon fick in en klocka som skulle fixas från en väldigt ovårdad man med svarta långa naglar. Vad var det inte på armbandet om inte MASKAR. Hon säger att varken hon eller hennes kollega vill ta i klockan pga av maskarna. Men mannen nekar att han har mask i sitt hem. Om han hade skött sin hygien så hade han sluppit en maskinvasion...Bläääää vad äckligt


Det var på tiden

Jag trodde jag såg i syne idag när jag kom hem..
Bofast hade fått tummen ur och satt in ny torktumlare

En äkta nörd

Nej detta är ingen kravallpolis som arbetar för brottsbekämpning.
Nej detta är en tvättäka NÖRD. Vad kännertecknar då en äkta nörd?
Ja se bild helt enkelt, en bild säger mer än 1000 ord :)


Miss universum - ett fjanteri


Denna tävling är rena rama fjanteriet. Man skäms för deras del när dom ska visa upp sig i olika utstyrslar badräkter balklänningar ect. Sen till råga på allt ska dom bevisa att dom har hjärnor också "Jag vill hjälpa gamla människor över gatan" "Jag vill jobba för världsfreden"  ohhh peace on earth...Sen dessa jävla krokodiltårar...Piiiinsamt. Det enda dom vill är att le med sina breda käftar och puta med upppumpade pattar vifta med höfterna och hoppas inte någon knota går ur led.  Vinna pengar och få bära den den enorma tiaran värd  ett ex antal hundra tusen dollar. Det dom igentligen använder sin hjärna till är att fundera ut vilket salladsblad dom ska käka till lunch och hur många av bitcharna som ligger bättre till i denna fantastiska skönhetstävling

Näe... att jag hade passat bättre i denna tävling i mina ungdomsår!


Är han en feeder?

  

Det finns en man i mitt liv som gör allt för att trycka ner onyttigheter i min kropp medans jag lider bantningens alla kval. Är han en feeder? Jag kan inte förstå varför han tänder på att trycka i mig en massa mat. Jag hoppas han inte har fått några konstiga sexuella fantasier och lider av fett fetischism. Här följer man med i all vänskaplig mening till Kungsbacka för att som en sköld skydda honom med min kropp. Hans kropp som han sa skulle få många påfrestningar av antastade män när han skulle putsa ICA Kvantums skyltar. När inga kom så gav jag upp hoppet på vild strid, men suckade djupt när han sa att vi kunde åka hem när jag hade klämt i mig alla dess semlor!Öppet brev till BofastHur lång tid ska det ta innan ni åtgärdar fel i lägenhetenen igentligen?
 
Min torktumlare har varit sönder sedan långt innan jul. Efter att ha ringt ett par gånger och även gått ner till er personligen händer INGENTING Jag har tre barn som behöver kläder på kroppen. Nu är det ett stort berg av tvätt som inte kan tvättas eftersom jag inte får den torr. Jag kan knappt öppna tvättmaskins luckan för den täcks av all skittvätt. Kan man åka ner med tvätten till er och ni tar hand om den? Jag får hänga tvätt i hela lägenheten och det ser ut som om jag bor i en tvättstuga. Det blir fukt i hela lägenheten och man kan ju knappt andas här inne, ska det behöva vara så?
 
Vissa element är väldigt gamla och kan inte hålla en jämn värme, sätter man dom på 18 grader så blir det 45 grader. Stänger man dessutom till dörren så är man halvt döende på morgonen för det är som om man sovit i en bastu!
 
Sen läcker mitt kylskåp som ni lagat tidigare. Jag har en hel sjö med vatten både i kylskåpet och på golvet var och varannan dag. Är det meningen man ska fiska i pölen? Man blir ju förbannad när ni inte fixar era lägenheter som ni annars gärna tar betalt för. Jag betalar nästan 7000 i hyra för min lägenhet som börjar likna en rivningskåk. Det möglar dessutom i kylskåpet, och där ska jag förvara våran mat snart kan jag väl plocka svamp där inne. Man kan inte bara laga och laga ibland måste man byta ut saker och ting. Ugnen är kass och bakar ojämt och ibland blir det bara färg på ena sidan av bullarna.
 
Sen blev jag lovad nya tapeter i lilla rummet. Ni skulle komma efter någon månad. Jag är inne på mitt tredje år i denna lägenheten och än har jag inte sett några nya tapeter. Men man kanske ska ha de gamla 80 tals tapeterna trots att det är 2009? Jag vill ha mina fel åtgärdade jag kommer att kontakta länsstyrelsen och sätta in min hyra där.

Stadsbesök idag!
Storstaden here we come. Jag ska med den som han själv säger snyggaste fönsterputsaren i staden!
Jag måste vara med och övervaka hans arbete för att han inte ska bli attackerad av galna människor som vill ta på hans kropp. Återkommer med vidare detaljer. Nu måste det skyndas eftersom poliseskort väntas för våran ankomst.

Fönsterputsaren

Drive in a doggystylePå väg in i Taxin möttes jag av chauffören som var en livs levande dog! Jo det är sant, jag förstår att du inte tror mig men det är dagens sanning. Hon presenterade sig som Agnes och att hon var nybliven taxidog chaufför och körde sin egna doggystyle. Hon hade utbildats på Pedigree pal skolan för extremt smarta och händiga hundar. Jag sätter mig i bilen och ur högtalarna vrålar Elvis "You ain´t nothing but a hound dog" Jag tar på mig säkerhetsbältet och hoppas på att komma levande fram till mitt mål..

OLW - NostalgiMinns du dessa påsar?

Mitt perfekta jagJag har i ett desperat försök sökt svenska regeringen för att få dom låsa in allt löst folk som inte kan låta en vara i fred.  Är det meningen att man ska låsa in sig på toaletterna varje gång man har en hel svärm av männisor efter sig? Det är långa , tjocka, smala korta, snygga fula ja you name it. Jag måste kunna få göra mina ärenden som alla andra människor på denna planeten.  Men vad händer? Istället får jag springa in på varje toalett jag ser och låsa in mig, och i ett stort rop på hjälp så får man ingen. Nej Svenska regeringen jag kräver att ni låser in alla STALKERS så jag får vara i fred med mitt perfekta jag!

RSS 2.0