Tack Google

Jag vill tacka Google där finner man svar på nästan allt äntligen som barn på nytt då spelet dammat i ett år!!


Tulpanens dag

 
Idag är det Tulpanens dag har du några hemma? Inte..Då är du som jag! Måste man ha några?

Alperna?

Nu tror du säkert att jag tidigare idag var på väg till Alperna men det se du var jag inte utan till Hyltebruk... Så molnen kan lura en ibland..


Barnsligt kul

Varit inne hos Grannis och hämtat mer Rederiet fick prova hennes julklapp Nintendo DS 3D så barnsligt kul VILL Ha får mig att minnas tillbaka till ungdomens glada dagar då man satt med sitt Game & Watch...


Lördag

Ikväll har det varit soffläge Rosie kom förbi och bjöd på ett glas vin!!!


Johannas lya

Har nu i eftermiddag varit och kollat på Johannas lägenhet. Liten och mysig passar henne bra!! Donerade lite grejer och attans så tjurig hon blev när jag ändrade om lite ljusstakar och en blomma ha ha!!! Ja ja nu ska hon få möta verkligheten.. Tvätta, städa, köpa och laga mat osv! Det är snart hon kommer upptäcka hur bra hon hade det men när man snart blir 20 så är det dags att flyga ur boet!!! :)


Sovmorgon

Vaknade vid 11 lika trött som när jag lade mig igår.. Men dessutom med en dunderhuvudvärk! Ungarna sover än själv ligger jag kvar i sängen och kollar på Fjällbackamorden denna lediga dag blir det inte många knop.. Ska åka o hälsa på Johanna o kolla på hennes första alldeles egna lägenhet i eftermiddag!!


Kojsovis

Ikväll har Basse kompis på sovis. Fick lite klaustrofobi då jag såg kojan de skulle sova i...


Nyårsafton 2012

Tillbringade nyårsafton på jobbet vi hade en riktigt trevlig fest och alla var så nöjda.. Bassemannen var med o hjälpte till vilket uppskattades mycket..Väl hemma skålade jag och Basseman i Champis och gick sedan o lade oss!!


RSS 2.0