Bloodymary

(null)

Idag får det bli en BloodyMary! 

Ett pussel till klart

(null)

Då är detta 1000 bitars Educapussel färdigpusslat så det är dags för ett nytt och det får bli ett 500 bitars denna gång! 

(null)


En rejäl väska

(null)

Då har man införskaffat en rejäl väska så matlåda mellanmål och frukt får plats, och mer därtill! 


Ännu en fin dag

(null)

(null)

Så underbart nu när vi går mot ljusare tider! Har kommit igång med mina promenader och ska försöka hinna med några per vecka! Har börjat införa promenad på rasten på jobbet också, hinner ca 2 km och det är ju bättre än inget! Man har ju dessutom kondis som 15 elefanter på steppkurs! Men men skam den som ger sig det är bara att knalla på och försöka få upp flåset!Blå himmel och sol

(null)

(null)

Godmorgon, vilken fantastisk fin dag det var igår! Så skönt när solen tittar fram på blå himmel! Ny vecka och nya tag med VV! Blir ingen vägning idag, har bestämt mig för varannan vecka så det får bli nästa måndag!

Modulhus

Ibland behöver man mer utrymme, kanske under en renovering eller liknande. Då kan det vara bra att kanske använda sig av modulhus. Även bra om det är platsbrist inom  förskolor och skolor.  Detta går ju snabbt och lätt och man slipper kanske bygga ut skolor osv. Man hör ju ibland att skolor och förskolor är överfulla och man har platsbrist för det är så många  elever och barn. Där jag bodde tidigare har man satt upp moduler vid en skola för att använda det som förskola. Skolan är nyligen renoverad men det kommer nu så mycket barn i framtiden att man inte kan bygga ut varje gång det blir fullt. Det är ju även en ekonomisk fråga det där med att renovera skolor och att bygga ut. Så jag tycker det är bra att de sätter upp moduler för att lösa situationer. Men som även vid byggarbetsplatser är det ju bra med moduler för arbetarna ska kunna ha någonstans att övernatta om det behövs om man kanske jobbar borta en längre tid. Eller kanske bara ha som ett ställe att ta sin rast på, så modulhus är ju faktiskt bra till mycket och de går snabbt att få på plats.

(null)


Portapuzzle

(null)

(null)

(null)

Igår kom mitt Portapuzzle, kommer bli kanon om man behöver flytta det pågående pusslet! Har nu även köpt på mig lite pussel så jag har på lager! Har ju blivit lite smått beroende av att pussla! Så kul och rogivande, samtidigt som jag plöjer igenom lite ljudböcker! Igår blev jag färdig med ett pussel och påbörjade ett annat! Några timmars jobb till sen är det dags för ledig helg! 

Mormor igen

(null)


A weekend away

(null)

Då var stugan färdigpusslad och jag fortsätter  nu med " A weekend avay"  från Falcon! Det är verkligen kul att pussla och så avkopplande!

(null)


Vecka 1 och vägning

(null) Dags igen då som så många gånger förr. För det nya livet! Första veckan gick ju som på räls !

En dag i Januari

(null)

(null)

(null)
Idag testade jag att göra snabbjäst pizza till lunch, botten blev lite hård men var god! Receptet finns i vv appen! Åkte sen till stan med mina döttrar och barnbarn en runda! Väl hemma igen blev det lite bakning, gjorde några bönbröd som jag kan varva knäckebröden med! Middagen idag blev Balsamicokyckling, alltid lika gott! 

Ledig

(null)

Idag är en ledig dag! 

1000 bitars Wasgij

(null)

(null)

Då var 1000 bitars färdiglagt, Jag var inte ett jättefan av att pussla utan att veta vad motivet blir,  för det är inte bilden på asken som blir motivet. Kanske kommer jag pussla ett annat pussel en annan gång, en annan tid av Wasgij vem vet! Äntligen dags för 500 bitars! 

En helg i Helsingborg över Nyår

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

12 slaget Helsingborg
Vi spenderade nyårshelgen i Helsingborg och Helsingör! Nu har man varit ledig en vecka och man kan ju undra vart tiden tog vägen? Känns ju som om man gick på ledighet igår! Nåja nytt år och nya tag nu är det bara att att ge sig in i ekorrhjulet igen! Tyvärr har jag inga nyårslöften då jag alltid bryter dem ändå! Men det är dags att öppna vv appen from i morgon, där var inte igår man var men det könns som om det var dags för minst ett halvårsedan! Minst 10 kg ner tills vi åker till New York! 

(null)RSS 2.0