Pang på Pensionatet

 

 

Idag har varit en mycket trevlig dag..Pang på Pensionatet på Vallarna riktigt kul buskis!


Buskis

 

Idag blir det middag ute o buskis på Vallarna ska bli riktigt kul!


Efterlyser solen som gömmer sig bakom molnen

 

Svensk sommar suger verkligen get.. Vart är solen när man som mest behöver den? Antar man ska vara glad bara det är uppehåll med regnet i detta avlånga land. Tänk om det kunde dimpa ner en biljett i brevlådan mot okänt mål som är lite närmare varmare breddgrader där man kunde få tillbringa en vecka eller två i sin ensamhet, det hade varit behövligt!


Kanske är det en prins?

 

Mina barn kom med en groda nu ikväll: Mamma pussa den!!!!!! Öh skulle inte tro det sa jag...Sen funderade jag på..Tänk om det kanske är en riktig prins? Kom sedan underfund med att sådana inte finns och man säkert får vårtor om man tar i den =)


Busfabriken

 

Var i veckan på busfabriken med syrran och kidsen, skönt att de kan rastas inhängnat!!


Leif Loket Olsson

 

Idag var vi på bilbingo igen och där var en livs levande Leif Loket Olsson men inte fan vann man på hans brickor heller..Bättre tur nästa onsdag får vi hoppas.. Det är nåt visst med bilbingo, folk tutar och tutar innan det börjar de tror verkligen att tuten slutar fungera från den ena stunden till den andra. Sen i pausen och t.o.m innan pausen springer tanterna mot toaletten för att verkligen komma först i kön för att pissa..Folk hoppar ut snabbit i pausen till sina bakluckor och står där med sina pick-nick korgar och fikar innan det är dags för spel igen. När sista spelet snart är slut så blir det trafikstockning och de kör nästan på varann för det gäller att vara först ut såklart, det är bilbingo under sommaren det =) Själv passar jag på mellan spelen att måla mina tjusiga gubbar!!!


Danmarkstrippen

 

Glada barn som fick sig en överrasknings tripp med buss tåg och båt!!


Jag avskyr katter

 

Alltså fy fan för alla dessa äckliga kattjävlar, jag avskyr katter. Tycker det är förjävligt att man inte ens kan ta sig in i sin egen dörr då det springer omkring massa äckel som vill in i lägenheten, hur trevligt är det?? Kan inte ha öppet altandörren för då ska de in där med. Försvinn för fan. När de dessutom sätter sig och skiter vem ska ta upp det??? Det är ett jävla liv på att hundägarna ska ta upp sin skit men kattägarna då? Noll koll på sina lössläppta katter. De pissar och skiter över allt...ÄCKLIGT! Nu kommer naturligtvis alla kattälskare gå i taket men vem fan bryr sig. Jag vill inte ha in andra katter till mig och jag vill inte ha deras skit o piss i min trädgård!!!!


Ernst Kirchsteiger en riktig man

Nu blir det till att kolla på Sommar med Ernst..ett måste på sommaren det är en riktig man det =)

Surströmming

 

Något jag inte förstår är en dels längtan efter denna sura fisk..Igår skulle jag testa på att ta en munsbit då jag aldrig testat detta. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga..Det var inte gott och inte äckligt men den hade en speciell smak liksmak? Inget för mig med andra ord.. Men det smakade inte lika illa som det luktade fy fan vilken stank!

Stockholmare på besök


 

Bloggen har varit död ett tag då jag inte haft någon vidare lust att uppdatera..Haft massa att göra haft Stockholmare på besök över midsommar och det har varit full rulle bilbingo Vallarna midsommarfirande mm..


RSS 2.0