En cool bild

Sitter o kollar igenom gamla foton i mobilen o hittade den här tagen påväg till Falkenberg...Undra vad det pekas på???? :)


2 Bögar & en Knut

Idag har jag haft 2 bögar och en Knut på besök, det var trevlans! Nu tänker du säker fyyyyy och skriva bögar... Jo men det är ju precis det som de är! Det är så mycket skit överallt att det inte får inte heta si och så... Men en bög är ju ändå en bög hur man än vrider på det! Hur som helst det var trevligt att de kom och jag fick träffa Knut för första gången...så söööööt!!!! Han fick mycket skinka av mig så jag tror vi är bästisar nu :)
På bilden är även Tajjas med, det är han som inte är så lurvig bara så ni vet.


Nu är det ett år kvar

Tills nästa julafton och gott är det sicken lång dag, trodde aldrig den skulle ta slut. Men nu har man intagit sängen och allt är som vanligt! Ungarna är överlyckliga för sina datorer och har nu dissat mig och stäng in sig i rummen!

God Jul...


Julafton 2012

Det blev jul i år igen!!!!!

 


Magnetröntgen

Idag trodde jag att min sista stund var kommen! Hade tid till magnetröntgen idag kl 16! Fy fan säger jag bara trodde inte jag var riktigt så rädd för trånga utrymmen! Men det var nog bland det värsta jag varit med om! Vilken panikkänsla att köras in i denna tunnel, kändes som om man var levande begravd men nu är det gjort!!!!


Herr Snöman

Idag lade jag o Basse ner hela vår själ i att tillverka denna otroligt snygga Snömannen...


Rasmus 11 år

Idag blir Bassemannen 11 år hipp hipp hurra på hans födelsedag!!!!


Lucia 2012

Ikväll var vi och tittade på Lucia femmorna lussade Basse var tomte och sitter bakom lyktan i skägg!!


Tomtar

Gjort lite tomtar i fimolera kommer passa utmärkt som brosch på min nya röda arbetstunika!!!!


Nobelpriset

Fastnade i brist på annat framför dumburken o Nobelprisutdelningen! Sicken trist tillställning! Alla ser sura ut någon nickar till och sover och folk vet inte vart de ska vända sina huvuden! Dessutom fattar väl knappt hälften av vad som sägs! Kungen sitter och skrevar och minsann han har blivit fluffig och fet. Men nu är utdelningen slut och de skrattar och är glada! De har mungiporna upp nu och är säkert lyckliga över att ha genomlidit denna tristess. Nu ska dessutom de kungliga byta kläder.. Japp serru du ska inte tro de kan gå i samma kläder denna kommande afton då de ska på Banketten!! Ja jag säger då det själv har jag inte en aning om vad folk får pris för!


Nu tändas nya lyktan

Fin fin lykta jag köpte från Pandakatalogen i år mys mys!!


Gårdagens inlägg blir idag

Jo är lagom irriterad på blogg.se deras app funkar när den vill. Vem orkar att sitta vid datorn o blogga nu förtiden! Hur som helst så hade vi extrahjälp av Basseman i går på jobbet han är så duktig o när vi kom hem var vi väl förtjänta av ja....se bilden.....


Regnbågens färger i duschen

Bassemannen har sålt grejer för att rädda elefanterna i år genom Pandakatalogen.. Valde bla ut ett duschmunstycke som lyser i alla möjliga färger... Nu kan man ju iaf låtsas man är Hulken en stund när man duschar!!


Julmarknad på Elias Fries 2012

Ikväll har vi varit på julmarknad i skolan så mysigt och trevligt!! Jag har nu insett hur duktiga mina kiddisar är på att jobba!! Basseman som korvförsäljare och Julia som cafe biträde! Kanske ska jag ta min chans o be dem försörja sin gamle mor så jag nu kan ligga på sofflocket och invänta ålderns höst!!!


Julskyltning 2012

Idag har vi varit på Julskyltning kallt som attan men trevligt ändå. Basse vann en del grejer o likaså Jossan vi andra fick gå hem tomhänta!!!!


Danny

Såklart vi inte kunde missa Danny idag som befann sig i självaste Torup!!!


RSS 2.0